Jobbat tudok meg se kell állnod a parkolóban mert ha legközelebb belenézel a tükörbe már ott lesznek mögötted! Könnyen előfordulhat hogy egy Velence körön kettőt vernek rád!
igazad van...hagyjuk zorrooot
köszönöm hogy ilyen rendesek vagytok hogy lemaradhatok és a parkolóban megvártok..
bár ha jobban belegondolok inkább tééleg lemaradok mert akkor nem kell feleslegesen körbemennem a velencei tó körül..
ááá ne törődj zorroval félrebeszél mint a sebesült katona.honnan is tudná kinek melyik motor az erős? látta a hátsó ülésről? .
de ha veszel egy zx14-et remélem bedobod a busások közé hogy kipróbáljuk úgyis jöhetsz velünk akármid lesz.max kicsit lemaradsz hogy senki ne lássa hogy velünk vagy
Gezaa
Nyugi csak a szimpatia jele ha szivom vki veret..ugyhogy vedd ugy
Es koszi a lanyokhoz minden nyelven ertek..
Az en nyelvem beszeli azt ami nekik kell
Logok en mindenhol pupos mester
Azt hogy jovore milyen motor lesz ki tudja
Oszinten mondom ha lenne penzem es nem sajnalnek annyi penzt lehet h kiprobalnam az uj zx14.. a busa ahogyan zorro mondta tul eros nekem
Üdv Uraim! Gézám! Szerintem egyenlőre maradjunk Magyarországon,a legtöbbünknek még itt is van jópár hely ahol még nem jártunk motorral.Meg mondjuk Busával nem egyszerű elmenni 5-6 napra,ahhoz kellene min. 2- 3 doboz rá,meg az a kormány ülés geometria sem hosszutávra való,bár a nyáron 36-38 fokban mentem 1 nap 750 km-t /reggel 8-tol este 8-ig/megálltunk vagy 10-szer semmi bajom nem volt! Én nem voltam még több napos turán,de haverom mesélte milyen volt mikor az első két nap végig esett azt mindenük szétázott!De én is gondolkodtam már ilyen 2-3 napos turán de inkább dél felé / horváth olasz.../arra csak többet süt a nap,meg melegebb is van,északra menjenek a költözőmadarak... Elsőre szerintem elég 1 horváth tengerpart uticélnak!
Én sokat járok a világ azon részén. Az utak Szlovákián keresztül mindenkinek ismerősek, Lengyelország útjai aránylag jó minőségűek de zsúfoltak... talán a mellékutak kevésbé... útvonalterv függő de lehet szép helyeket látni. Majdnem 3 évig éltem Lengyelországban... nekem szívügyem... nem mindenkinek jön be...egyszer érdemes megnézni.
Belorusszia útjai jók, a rendőrök rendesek - ha nem csinálsz semmi rosszat akkor békén hagynak. A határátkelés szerencse kérdése de motorral szerintem eléggé gyors.
Kawa.. Te csak szívd a vérem... azért sem haragszom meg .
Tudom hogy kissé messze van, tudom hogy nekem nehéz terep... de remélem hogy néhány tapasztalt vezető jelenlétében túl tudnám élni a kirándulást. Cserébe felajánlok lengyel nyelvtudást hogy kommunikálni tudj a lányokkal ( gyertyatartást nem vállalok) és orosz nyelvtudással segítelek hogy nehogy éhen halj :-).
Naggyon nagy kár hogy nem érdekel ez a belorusz kirándulás.
Már nagyon beleéltem magam.
Egyik nap indulunk. 500 km motorozás bemelegítőnek, este lengyel területen Zubrowka és Ziwiec ( vodka és sör).
Másnap marad 300 km és határátlépés, este már belorusz területen vacsi és ismerkedés.
Kettő nap eltöltve Belorussziában.
Visszafele szintén kettő nap ( csak lazán). Ez összesen 6 nap és sok sok élmény.
Senkinek nem érdekes :-(((( ?
üdv pipás. nem, nem tervezem. csak az érdekesség kedvéért tettem fel, így télvíz idején valamely feltöltődést okozhat.
inkább nyugat felé nyitnék ez ügyben. a hanyatló kapi...... mindig is jobban elbűvölt
természetesen a tavaszi szezonnyitó gurulás Pécs környékére az továbbra is áll ( legalábbis részemről).
Október valamelyik hétvégéjén le is szaladtam arra egy kicsit ( Pécs, Mohács...) de természetesen a környékbeli sorstársak irányítása mellett biztosan sokkal több élményben lehet majd részünk.
nem rossz gondolat,de talán előbb is gurulhatunk együtt mint június ha még leszünk persze páran,mert úgy látom sorra adják el a fiúk a busát,zorro meg nem mer venni egyet
djHayabusa67, a videót a Brest-ben rendezett Hayabusa találkozóról azért tetted fel mert esetleg gondolkodunk azon hogy jövőre mi is kimegyünk oda?
Végül is nem nagy távolság, Lengyelországon keresztül egy nap alatt ott vagyunk.
Brest a határ mellett van, csak éppen átmész a hídon.
Vízumot 50 EUR-ért minden kérdés és meghívólevél nélkül adnak.
A belorusz sör egészen jó.
A vodka is.
Szerintem a sült hús ( lásd "saslik") határozottan finom.
Kezdjük a szervezést 2014 júniusra?
Ezt bedobhattátok volna a 12es fórumba
(bocs ezt nem hagyhattam ki)
Tele tankot mindenkinek!
motorostyúúk
nagy a szád
majd ha veszel egy motort, megtanulsz motorozni és lesz egy normális bőrruhád..akkor szólj bee
figyu ha akarod bejáratom a busádat ugyse ment az 120 felett
köszönöm hogy ilyen rendesek vagytok hogy lemaradhatok és a parkolóban megvártok..
bár ha jobban belegondolok inkább tééleg lemaradok mert akkor nem kell feleslegesen körbemennem a velencei tó körül..
de ha veszel egy zx14-et remélem bedobod a busások közé hogy kipróbáljuk úgyis jöhetsz velünk akármid lesz.max kicsit lemaradsz hogy senki ne lássa hogy velünk vagy
Nyugi csak a szimpatia jele ha szivom vki veret..ugyhogy vedd ugy
Es koszi a lanyokhoz minden nyelven ertek..
Az en nyelvem beszeli azt ami nekik kell
Azt hogy jovore milyen motor lesz ki tudja
Oszinten mondom ha lenne penzem es nem sajnalnek annyi penzt lehet h kiprobalnam az uj zx14.. a busa ahogyan zorro mondta tul eros nekem
Belorusszia útjai jók, a rendőrök rendesek - ha nem csinálsz semmi rosszat akkor békén hagynak. A határátkelés szerencse kérdése de motorral szerintem eléggé gyors.
Kawa.. Te csak szívd a vérem... azért sem haragszom meg .
Tudom hogy kissé messze van, tudom hogy nekem nehéz terep... de remélem hogy néhány tapasztalt vezető jelenlétében túl tudnám élni a kirándulást. Cserébe felajánlok lengyel nyelvtudást hogy kommunikálni tudj a lányokkal ( gyertyatartást nem vállalok) és orosz nyelvtudással segítelek hogy nehogy éhen halj :-).
Milyenek arra felé az utak?
ilyen sisakkal és ilyen tudással nem lesz neked sok egy kicsit..
Már nagyon beleéltem magam.
Egyik nap indulunk. 500 km motorozás bemelegítőnek, este lengyel területen Zubrowka és Ziwiec ( vodka és sör).
Másnap marad 300 km és határátlépés, este már belorusz területen vacsi és ismerkedés.
Kettő nap eltöltve Belorussziában.
Visszafele szintén kettő nap ( csak lazán). Ez összesen 6 nap és sok sok élmény.
Senkinek nem érdekes :-(((( ?
inkább nyugat felé nyitnék ez ügyben. a hanyatló kapi...... mindig is jobban elbűvölt
Október valamelyik hétvégéjén le is szaladtam arra egy kicsit ( Pécs, Mohács...) de természetesen a környékbeli sorstársak irányítása mellett biztosan sokkal több élményben lehet majd részünk.
Végül is nem nagy távolság, Lengyelországon keresztül egy nap alatt ott vagyunk.
Brest a határ mellett van, csak éppen átmész a hídon.
Vízumot 50 EUR-ért minden kérdés és meghívólevél nélkül adnak.
A belorusz sör egészen jó.
A vodka is.
Szerintem a sült hús ( lásd "saslik") határozottan finom.
Kezdjük a szervezést 2014 júniusra?