Járok most Lézer és Bemer kezelésre és a kezelőlapomra jobb comb van írva a bal helyett!
Mondtam is nekik, még szerencse, hogy nem műtétre jöttem altatásban...!
Sajnos egyenlőre melegíteni kell...!
Másrészt hétfőn műtenek..., miután ma bementem és rákérdeztem, hogy Január 9óta miért nem kaptam műtéti előjegyzésre időpontot... Azt se tudták a Traumatológián, hogy ki vagyok és mit akarok, mert hozzájuk nem érkezett be a papírom...!
Magyar EÜ...
Ezzel (szerintem) csak az a baj(om), hogy lekorlátozod magad usb-re és 5v-ra és nem bitos, hogy minden fogja szeretni azt a töltőáramot... Ha GPS-t vagy telefont akarsz tölteni, akkor annak úgy is szivargyújtós töltője van, és úgy legalább megmarad a választási lehetőséged, hogy mit és mivel akarsz tölteni! Arrol nem is beszélve, hogy oda-vissza tud működni, így az akksit is tudod tölteni a szivargyújtó aljzaton keresztül és megspórolod vele az ülés állandó le-fel csavarozgatását. Arrol nem is beszélve, hogy a dupla aljzatból egyszerre két dolgot is tudsz tölteni, vagy akár a teló töltés közben tudod az akksit is visszatölteni (Pl.:kempingezés közben,...)! Én még azon is filózok, hogy az utasülés alá is beszerelek egy szivargyújtó aljzatot, mert már egy csomószor jártam úgy, hogy teljesen lemerült a mobilom és csak úgy tudtam tölteni, ha a motor "3cm-es" közvetlen közelében voltam! Így pedig csak fogom és bezárom az utasülés alá és nyugodtan ott hagyhatom tölteni magában...
Szia!
Először a hozzá kapott szivacsos kétoldalú ragasztóval próbálkoztam, önmagában problémamentesen meg is tartotta, de a dugdosást már nem annyira bírta, így előkerült a műanyagolvasztós ragasztópisztoly amitől le sem lehetne robbantani!
Mondtam is nekik, még szerencse, hogy nem műtétre jöttem altatásban...!
...bár én a mogyorót kihagynám belőle..!
Másrészt hétfőn műtenek..., miután ma bementem és rákérdeztem, hogy Január 9óta miért nem kaptam műtéti előjegyzésre időpontot... Azt se tudták a Traumatológián, hogy ki vagyok és mit akarok, mert hozzájuk nem érkezett be a papírom...!
Magyar EÜ...
Lassan jöhetnél
Megkaptam....durva!
Kedvem is támadt egy kis moccoláshoz
Van már otthon Neted?
Megkaptad a mailt? Összerándúlt a gyomrom mikor megláttam...
http://www.conrad.hu/conrad.ph...
Először a hozzá kapott szivacsos kétoldalú ragasztóval próbálkoztam, önmagában problémamentesen meg is tartotta, de a dugdosást már nem annyira bírta, így előkerült a műanyagolvasztós ragasztópisztoly amitől le sem lehetne robbantani!
Nagyon tetszik a megoldásod! Mivel / hogyan rögzitetted a műszerfal és a plexi közöt?
Köszönöm az ötletet!