Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...azóta olyan a kapcsolatunk mint "Az első 40 randi"...
Az orvosnál is az a bizonyos boriték csak két kontrollra volt elegendő ... és utána hirtelen alzheimer kóros lett...!
Járok most Lézer és Bemer kezelésre és a kezelőlapomra jobb comb van írva a bal helyett!
Mondtam is nekik, még szerencse, hogy nem műtétre jöttem altatásban...!
Csak kórházba ne keljen menni
A veteményesben mi lesz? Tavasszal dugványozhattok...!
...Jah meg a geszenye sem biztos, hogy feljavítaná!
...biztos jó pálinkád lesz...!
...bár én a mogyorót kihagynám belőle..!
Sajnos egyenlőre melegíteni kell...!
Másrészt hétfőn műtenek..., miután ma bementem és rákérdeztem, hogy Január 9óta miért nem kaptam műtéti előjegyzésre időpontot... Azt se tudták a Traumatológián, hogy ki vagyok és mit akarok, mert hozzájuk nem érkezett be a papírom...!
Magyar EÜ...
Még joó. Sőőt több fajta fa alatt (Cseresznye, meggy ,szilva , mogyoró.alma.körte, szelidgesztenye )hüsítheted a gépet.
Remélem úgy van kialakítva a garázsban a bogrács tároló, hogy befér a helyére egy motor!
küldhetek , de azt inkább enduróval kéne megközelíteni

Lassan jöhetnél
Küldhetnél képeket a "Rancs-ról"!
Van!

Megkaptam....durva!

Kedvem is támadt egy kis moccoláshoz
Hali!
Van már otthon Neted?
Megkaptad a mailt? Összerándúlt a gyomrom mikor megláttam...
Én hasonlót raktam a kormányra tépőzáras megoldással azt csók
Hmm..., mondó vmit .
Ezzel (szerintem) csak az a baj(om), hogy lekorlátozod magad usb-re és 5v-ra és nem bitos, hogy minden fogja szeretni azt a töltőáramot... Ha GPS-t vagy telefont akarsz tölteni, akkor annak úgy is szivargyújtós töltője van, és úgy legalább megmarad a választási lehetőséged, hogy mit és mivel akarsz tölteni! Arrol nem is beszélve, hogy oda-vissza tud működni, így az akksit is tudod tölteni a szivargyújtó aljzaton keresztül és megspórolod vele az ülés állandó le-fel csavarozgatását. Arrol nem is beszélve, hogy a dupla aljzatból egyszerre két dolgot is tudsz tölteni, vagy akár a teló töltés közben tudod az akksit is visszatölteni (Pl.:kempingezés közben,...)! Én még azon is filózok, hogy az utasülés alá is beszerelek egy szivargyújtó aljzatot, mert már egy csomószor jártam úgy, hogy teljesen lemerült a mobilom és csak úgy tudtam tölteni, ha a motor "3cm-es" közvetlen közelében voltam! Így pedig csak fogom és bezárom az utasülés alá és nyugodtan ott hagyhatom tölteni magában...
Míg keresgéltem a szivargyújtó aljzatok között, találtam egy ilyet:
http://www.conrad.hu/conrad.ph...
helo.holnap utananezek a kapaknak mega kuplung fedelnek.kulgy egy elerhetoseget!
Szia!
Először a hozzá kapott szivacsos kétoldalú ragasztóval próbálkoztam, önmagában problémamentesen meg is tartotta, de a dugdosást már nem annyira bírta, így előkerült a műanyagolvasztós ragasztópisztoly amitől le sem lehetne robbantani!
Szia!

Nagyon tetszik a megoldásod! Mivel / hogyan rögzitetted a műszerfal és a plexi közöt?
Köszönöm az ötletet!
Örülök, hogy megoldódott ilyen egyszerűen!
Köszi de megoldódott! Üzemanyagot leengedtem, tettem frisset és tökéletes! Azért Köszönöm!
Hívd fel a Poph-Tech et! Ők segítő készek!