Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legalább így nem kellett elkotyavetyélned a motorodat!
Köszi.
Lehet, hogy irányjelző folyadékot kellett utántölteni? :)
a bal oldali, a fejidom és a műszerfal közötti takarót kellene leműtened, alatta kell lennie elvileg!
Sziasztok!
Segítség kellene.Irányjelző biztijét merre találom?
Szia Zorró!

Köszönöm kérdésed, igen, megoldódott. Kulmann Miki volt az utolsó szerelő, akihez el kellett vinnem a motort, és végül ő jött rá, illetve ő vette a fáradtságot, arra, hogy végigtesztelgessen mindenfélét.
Megmondom őszintén, már el is felejtettem a nevét, amit ki kellett cserélni.... a tank alatti részt.... amin a gyújtás is van, na azt az egészet kellett cserélni. :)
Bence!
Megoldódott a problémád a motorral?
Dobj egy mailt, megbeszéljük.
Ok. Merre vagy Te, és a táskád?
Nos az õsszes mágnes nem hiszem hogy "kapaszkodni" fog. De rá kellene probálni.
Ok, köszönöm. Elvileg jó lehetne... Van egy félig-tankbőröm, amiről csatolok képet. Mit gondolsz, bezavarja a mágnest?
Közben utána néztem, 32L-t írnak.
Megmondom őszintén nem tudom. Nem kicsi az biztos! Nem zavaró ha fent van, jól pakolható és stabil. Én nem használom mert Nekem is Bagster+tankbőr combó van
Helló.

Hány literes, mi a tapasztalat vele Busán (kényelem, stabilitás)?
Anno a Lidlbe vettem, kemény 7e-t Legyen 6e . postával. Fasza mágneses.
Hello :)
Ahha... és muszály a tankbőr+táska egyben? Mágneses talpas nem marad a motoron?
bagster tankbőr-tanktáska kombó
Sziasztok!
Szeretnék a 2002-es Hayabusámra venni egy tanktáskát. Milyet ajánlotok, van e valakinek tapasztalata?

Köszönöm!
Bence
hali

Mol ra voksolok fekete ajanlotta anno nem bantam meg a valto maga volt a "paradise" most csak azert van benne motoul mert nem erkezett meg idore szervizeltetesre,nem olyan finom mint a masik.

Mol Dynamic Moto 4T Racing
nem muszaly a pro-t venni,
udv
Először azt hittem a munkát élteted!
Manka
persze, hogy romlott a kanyarképesség, mert laposabb lett a villaszög. de ha emeled a farát, akkor meg meredekebb lesz. nekem a hátulja kb 3 cm-el van magasabban, az elején meg emeltem kb 1 cm-t. De az én példám speciális, mert a tengelytáv is jóval kevesebb, mert a kerék ezen mutatvány előtt beleért a hűtőbe (gsxr1000 villahíd van benne, aminek jóval kisebb a tácolság a villák középvonala meg a kormánytengely között)
én 10mm-el furattávolság változtatással mértem a sárvédőnél mérve 30mm ültetést.. bár utána elöl is kellett volna változtatni az okosabbak szerint De az ültetés negatívan hatott a kanyarodási hajlamra