Köszönöm kérdésed, igen, megoldódott. Kulmann Miki volt az utolsó szerelő, akihez el kellett vinnem a motort, és végül ő jött rá, illetve ő vette a fáradtságot, arra, hogy végigtesztelgessen mindenfélét.
Megmondom őszintén, már el is felejtettem a nevét, amit ki kellett cserélni.... a tank alatti részt.... amin a gyújtás is van, na azt az egészet kellett cserélni. :)
Megmondom őszintén nem tudom. Nem kicsi az biztos! Nem zavaró ha fent van, jól pakolható és stabil. Én nem használom mert Nekem is Bagster+tankbőr combó van
Mol ra voksolok fekete ajanlotta anno nem bantam meg a valto maga volt a "paradise" most csak azert van benne motoul mert nem erkezett meg idore szervizeltetesre,nem olyan finom mint a masik.
Mol Dynamic Moto 4T Racing
nem muszaly a pro-t venni,
udv
persze, hogy romlott a kanyarképesség, mert laposabb lett a villaszög. de ha emeled a farát, akkor meg meredekebb lesz. nekem a hátulja kb 3 cm-el van magasabban, az elején meg emeltem kb 1 cm-t. De az én példám speciális, mert a tengelytáv is jóval kevesebb, mert a kerék ezen mutatvány előtt beleért a hűtőbe (gsxr1000 villahíd van benne, aminek jóval kisebb a tácolság a villák középvonala meg a kormánytengely között)
én 10mm-el furattávolság változtatással mértem a sárvédőnél mérve 30mm ültetést.. bár utána elöl is kellett volna változtatni az okosabbak szerint De az ültetés negatívan hatott a kanyarodási hajlamra
Segítség kellene.Irányjelző biztijét merre találom?
Köszönöm kérdésed, igen, megoldódott. Kulmann Miki volt az utolsó szerelő, akihez el kellett vinnem a motort, és végül ő jött rá, illetve ő vette a fáradtságot, arra, hogy végigtesztelgessen mindenfélét.
Megmondom őszintén, már el is felejtettem a nevét, amit ki kellett cserélni.... a tank alatti részt.... amin a gyújtás is van, na azt az egészet kellett cserélni. :)
Megoldódott a problémád a motorral?
Hány literes, mi a tapasztalat vele Busán (kényelem, stabilitás)?
Ahha... és muszály a tankbőr+táska egyben? Mágneses talpas nem marad a motoron?
Szeretnék a 2002-es Hayabusámra venni egy tanktáskát. Milyet ajánlotok, van e valakinek tapasztalata?
Köszönöm!
Bence
Mol ra voksolok fekete ajanlotta anno nem bantam meg a valto maga volt a "paradise" most csak azert van benne motoul mert nem erkezett meg idore szervizeltetesre,nem olyan finom mint a masik.
Mol Dynamic Moto 4T Racing
nem muszaly a pro-t venni,
udv