Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

méray és dobra motoros bolt...de 25-30 pénz,30mm emel...
Nekem ültető volt aluból és utána laposvasból is.....és jó volt..
Ekkora magasság növekedés még bőven előnyösen hat a kanyarképességre, az egyenesfutás meg nem romlik, legalábbis én nem éreztem
Köszönöm. Mennyit érdemes vagy lehet magasítani ami még nem befolyásolja negatívan a menetstabilitást?
Egy jó lakatos mester megcsinálja, 7-8 mm-el rövidebb kb 3 cm-t magasít
...vagy hol lehet venni?
Valakine van olyan "felesleges" kutyacsontja ami magasítja az ülésmagasságot?
Uppsz..., odaadtam neki ebéd után..., már biztos megette!
kutyacsontot kell cserélni..
Sziasztok!
Van valami ötletetek, hogy tudnám megmagasítan az ülésmagasságot?
Fel hívtam a tulajt! Nem kell neki a Busa és oda adja 1.Milláért is csak vigye valaki az udvarol! Legalább is nekem ezt mondta! De az a 250le számomra hihetetlen. Egy hengerfej átalakítástól nem lesz 250le. De rá hagytam hisz 1millát akkor is ér a gép!
Köszi
Köszönöm a segítséget olaj ügyben, a szervízben is a MOL olajat teszik bele, azt hiszem akkor ilyen lesz:)
Amen
Amióta a Motult használom nem csattog a váltóm és sokkal jobb a kuplungom!
és még annyit, hogy én már félszintetikus olajat nem biztos, hogy tennék a motorba, hamar elnyíródik, legalábbis én az én motorommal ezt tapasztaltam.
Az én anyagi helyzetem nem nagyon engedi meg, hogy ilyen drága olajat használjak, mindig az olcsóbb, ámde jó megoldásokat keresem, és fontos, hogy ne olyan olaj legyen a motorban, amit esetleg hamisíthatnak, ezért csak nagyobb forgalmazóktól merek vásárolni. Ez az ENI (Agip) olaj most elég jó áron volt/van, egy próbát megért nekem.
Nekem is ezt az "Agip" olajat rakják az Apriliába és én is azon gondolkodok, hogy kipróbálom a Busában is! Most a Honda szerelővel aki a kuplungot csinálta Motul-t (5100 10w-40) rakattam bele és nagyon jó lett a kuplungom tőle, hacsak nem a javítástól javult! Amúgy én még a 7100-as Motul-t szeretném még kipróbálni...
A csokit csak azért hordom magammal, hogy mások tudják tartani a szájukat...!
Én itt találtam legolcsóban MOL-t

De most ezt használom valamiért. A váltó finoman működik, a többi dologról még nem tudok nyilatkozni.
Jah....Manó A 106 kilójával + 5 kg fogyókúrás csokoládé a hátizsákban
temennyiért szerzed a mol-t?
Mindenki màsra esküszik, de talàn a Mol a legelérhetöbb
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy a K8-as busába milyen olajat tegyek? 10 e van benne. Köszi előre is:)
Hello!
Kuplung kar mikró kapcsolót hol lehet kapni a márkaszervizen kívül?
Csak a szarkának nem bírja a farka...!