Köszönöm...
Esetleg valaki tud Budapesten egy hozzáértő és megbízható szerelőt aki keni vágja a Busát? Esetleg valakinek márkaszervízes tapasztalata van itt Budapesten?
Előre is köszönöm...
nem árt ránézni a feszítőre sem, bár azon kívülről nem látszik semmi, a busa egyik neuralgikus pontja. csúnya hangja lehet még a nem megfelelő szelephézagtól is, bár az általában csökkenni szokott, és akkor rossz, ha csendes a blokk.
15 körül volt a vezérműlánc, meg kb. ugyanannyi, vagy kicsivel több a vezető, de azt nem minden esetben kell cserélni, csak, ha rossz állapotban van. +a munkadíj, szerelőtől függően
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy miket kellene kötelező szervízelni 46000km környékén? 34000km-rel vettem és azóta csak olajat és szűrőket cseréltem benne, még most ez a kuplung dolog volt javítva! Azt mondta a Honda szerelő aki most javította a kuplungot, hogy nagyon csúnya hangja van a blokknak a vezérlés miatt, de nekem nem tűnik különösebben hangosnak! Valahonnan le tudom tölteni a szervíz intervallumokat...?
Köszönöm
Esetleg valaki tud Budapesten egy hozzáértő és megbízható szerelőt aki keni vágja a Busát? Esetleg valakinek márkaszervízes tapasztalata van itt Budapesten?
Előre is köszönöm...
Már nincs meg.
Itt a szükséges karbantartások listája:
Tudnátok abban segíteni, hogy miket kellene kötelező szervízelni 46000km környékén? 34000km-rel vettem és azóta csak olajat és szűrőket cseréltem benne, még most ez a kuplung dolog volt javítva! Azt mondta a Honda szerelő aki most javította a kuplungot, hogy nagyon csúnya hangja van a blokknak a vezérlés miatt, de nekem nem tűnik különösebben hangosnak! Valahonnan le tudom tölteni a szervíz intervallumokat...?
Köszönöm
Ártatlan vagyok