Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot mindenkinek
Nem akarsz hirtelen egy kicsit sokat
Köszönöm a lehetőségeket..., majd mazsolázok belőle, de egyenlőre a költségvetés átcsoportosítása van napirenden, addig is remélem kihúzza!
Vagy Menyus a leges legjobb megoldás!
Hívd Ferit 0670-4716-071 Kék Hold!Az enyém odajár!
Szia Manó! Kék Hold,vagy Ago!
Köszönöm...
Esetleg valaki tud Budapesten egy hozzáértő és megbízható szerelőt aki keni vágja a Busát? Esetleg valakinek márkaszervízes tapasztalata van itt Budapesten?
Előre is köszönöm...
Szia és üdv mindenkinek!
Már nincs meg.
nem árt ránézni a feszítőre sem, bár azon kívülről nem látszik semmi, a busa egyik neuralgikus pontja. csúnya hangja lehet még a nem megfelelő szelephézagtól is, bár az általában csökkenni szokott, és akkor rossz, ha csendes a blokk.

Itt a szükséges karbantartások listája:
15 körül volt a vezérműlánc, meg kb. ugyanannyi, vagy kicsivel több a vezető, de azt nem minden esetben kell cserélni, csak, ha rossz állapotban van. +a munkadíj, szerelőtől függően
Valaki cseréltetett már vezérlést a motorján, ha igen akkor tájékoztatna, hogy anyagilag a "fájdalomküszöb" diagrammon hol helyezkedik el ?
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy miket kellene kötelező szervízelni 46000km környékén? 34000km-rel vettem és azóta csak olajat és szűrőket cseréltem benne, még most ez a kuplung dolog volt javítva! Azt mondta a Honda szerelő aki most javította a kuplungot, hogy nagyon csúnya hangja van a blokknak a vezérlés miatt, de nekem nem tűnik különösebben hangosnak! Valahonnan le tudom tölteni a szervíz intervallumokat...?
Köszönöm
Szia ha megvan még az emelőd akkor engem érdekelne.
Sziasztok.Van egy pár eladó Busa első féktárcsám.Az egyik hibátlan a másik kicsit lötyög.A szerelőm azt mondta hogy ő ezt még nem cserélné le.
Rendben, ez örömteli hír
Köszönöm a lehetőséget, de tegnap este már megcsinálták a motort és ma megyek érte....!
Ha majd 20 évvel öregebb leszek akkor veszek egy gyönyörű Fjr-t...
Csak kérdeztem
Ártatlan vagyok
...ne haragítsd magadra ezt a fórumot...!
Khm.... lehet más típust kellet volna választani
Akkor csak a posta játszik, ha esetleg majd boltolunk...!
Csenger, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legszéle...