Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beszélek a szerelővel, hogy megvette már e, ha nem akkor megbeszéljük! Melyik városban laksz?
Köszönöm
mármint 15 ezer forintért
Ezekről van szó. A kosár az usaban 110 dollár, a nyomólap pedig 47. A kettőt odaadom 15-ért postával.
...meg a kuplungkosárral és meg talán a lamellákat is cserélni kell!
A belső kosár ha jól emlékszem! Mennyiért adnád és hol laksz?
Ez nem egy örömteli hír...

a kuplungkosár külső része ment szét? mert belső kosár az van itthon...
Sajnálom! Akkor 1 olajcserével és 3 csavarral megúsztad?
Szia!
Ma beszéltem a szerelővel és azt mondta, hogy a kuplungból szállt el 3 csavar ami persze lerendezte a kuplungkosarat és még talán a lamellákat is és a kartert tele nyomta alumínium forgáccsal!
De még mindig jobban örülök mint ha a váltó ment volna szét!
Köszönöm! Még magázom tittelettel! De már szokjuk egymást! Májusban megyünk Ausztria, Szlovénia, Horváto. túrára!
....jaaaaa szép a mocid!
Éppen most akartam írni neked! :-) Figyelem a topicot, hogy mikor lesz valamikor találkozó! Szép napot!
Tittelett!
Köszöntelek körünkben!
Velem találkoztál!
Jó szórakozást!
Sziasztok! Egy éve, ikor, hol? Köszi!
Én a pilisvörösvári sráctól vettem egy hátsó doboztartó konzolt. Nincs vele semmi gond. Az oldal tartók egy 20-as!
Szia! Én éppen most szervizeltem a Hayabusámat! Az önindító ledarálta a tengelyéről a fogazást + plusz a közlőkerék fogazását is. Mindezt azért mert megszorult a szabadonfutó. Elég csúnya zörgős hangja volt. Vagy esetleg a dekli fedélben belül kitörte az önindító a csapágyperselyt. Vigyázni kell, mert a letört fémszilánkok belehullanak az olajba! Természetesen mágnesezés után olajcsere! :-( Óvatosan vele
elismerésre méltó dolog ez Sír!
Pusztán ama bizonyos nótára céloztam amikor kissé kapatos fiatalok vágyódásukat fejezik ki egy város vonatkozásában aholis hímnemű baromfiakat szándékoznak vételezni,hazaszállítás céljából...
Sok jó pulykát láttam, de én csak a feleségemet szeretem!
Esetleg valakinek lenne eladó, megunt dupla bubis vagy gyári plexije régi solyomhoz?
Üdv
pulykát hozzál!....
helló mindenki!
Iràny Debrecen