Fistván már nem létezik... De én megnéztem az ebay-t, de a németen egyáltalán nincsen ilyesmi, az amerikain meg sajnos csak olyat találtam, amit nem postáz Európába a buta jenki. Sajnos más forrást én se tudok, nem egy tipikus motor ez sem az államokban, sem a németeknél
Szervusz fistván! Bocsi hogy ehhez a régi dologhoz szólok hozzá, de így találtalak csak meg. Mr.Hayabusa ajánlott téged. Olyan gondom van, hogy SV 1000 S-hez keresek normál állapotú (tehát nem sérült) fejidomtartó konzolt. Annyikért akarják adni, hogy majdnem újat veszek annyiért, a sérültek pedig semmiképp nem kellenek. Esetleg tudnál segíteni ebben? megadom az e-mail címem
mzvstrom@citromail.hu
Sziasztok Mindönki!:-))
Itt a tavasz:Vigyázzatok magatokra,benzintyúkokra..motorokra,balesetmentes 2012 évadot kívánunk!:-))))
Marcsi és Desi a Motorozz.hu-ról!:-))))
Remélöm találkozni fogunk az úton!:-)))
(Tavaly julius óta itt dolgozom és lakom Óbudán...)
Szia,
A fejidomról küldenél pár közelebbit, főleg a sérülésekről.
A jobb oldalt hogyan pótoltad, ha megkérdezhetem? Újat vettél vagy bontottat, stb.... Nekem is az hiányzik még.
Üdv,
mzvstrom@citromail.hu
Ti is vigyázzatok az utakon!
Itt a tavasz:Vigyázzatok magatokra,benzintyúkokra..motorokra,balesetmentes 2012 évadot kívánunk!:-))))
Marcsi és Desi a Motorozz.hu-ról!:-))))
Remélöm találkozni fogunk az úton!:-)))
(Tavaly julius óta itt dolgozom és lakom Óbudán...)
A fejidomról küldenél pár közelebbit, főleg a sérülésekről.
A jobb oldalt hogyan pótoltad, ha megkérdezhetem? Újat vettél vagy bontottat, stb.... Nekem is az hiányzik még.
Üdv,
1.Madigabi
2.Fiveurban
3.Coldrex (Naon szeretnék menni, igaz szabi kérdése )
4. Zorroék
5.?
6.
1.Madigabi
2.Fiveurban
3.Zorroék
4.?
5.
6.
1.Madigabi
2.Fiveurban
3.