Szeva Gabi, történt már valami előrelépés az osztrák túrát tekintve. Pl.: van-e már kialakult útvonal vagy ilyesmi? Vagy, hogy meddig hatolunk be (osztrákiába)?
Hívd Ágót, és fogadd el amit ad (nem ingyé persze). Nekem az van benne 3 éve, semmi baja, nem bolondul meg a fokozatjelző sem, magad is kapcsolhatod, ennyi.
Nem ismerem, de itt pár ember már beszámolt arról, hogy elromlott neki... Nekem meg egy ellenállás cserével megúszta azt, mikor 12 volt helyett a xenon trafó pár 10000 voltjával tápláltam meg, azóta is hibátlanul működik...
Sziasztok, én még új vagyok itt. Azt szeretném megtudni, hogy K8 Hayabusához melyik környezetvédelmi tiltást kiiktató elektronikát ajánljátok? Van-e valakinek jó vagy rossz tapasztalata valamelyik gyártóval, van -e különbség, egyik-másik között?
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, esetleg jó tapasztalata, hogy 2004-es Hayabusára hol tudok megbízható nem feltétlen méreg drága dobozt+tartót venni? Itt is hirdet valaki hátsó+oldal konzolt Busára is, de nem tudom mennyire megbízható.
A hornyoláson már tavaly túlestem...!
Abból is már csak hornyocska maradt!
Lehet, hogy egy esztergályossal kéne csináltatni hagyományos csavarra távtartót?
nem vagy egyedül a problémáddal... Ilyen csavart szerintem csak a szervizben kapsz... ha nagy nehezen ki tudtad venni, akkor fűrészelj rá egy hornyot, és akkor még jó darabig ki-be tudod hajtani őket.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a régebbi Busának a légszűrő csavarjait hol tudom beszerezni? Csak a Suzukinál, vagy kapok csavarboltban is esetleg valami jobb minőségűt?
Elég rossz minőségű a gyári, főleg azzal a csillag fejjel, sokkal jobb lenne az imbusz vagy a hatlap! Már alig bírom kibarkácsólni a helyéről őket!
Én megyek veled a medveparkba Bár inkább megállunk az elötte lévő lovardába és ott időzünk el 20kg répával és almával álltalában, de megnézem a mackókat vagy esetleg a mackónadrágod alulról hátulról . Tegnap mi is arra voltunk motorral a sárban meg a dagonyában
Gondolom a felső doboz platnija már külön vétel tárgya.
Van valakinek ötlete, esetleg jó tapasztalata, hogy 2004-es Hayabusára hol tudok megbízható nem feltétlen méreg drága dobozt+tartót venni? Itt is hirdet valaki hátsó+oldal konzolt Busára is, de nem tudom mennyire megbízható.
Abból is már csak hornyocska maradt!
Lehet, hogy egy esztergályossal kéne csináltatni hagyományos csavarra távtartót?
Tudja valaki, hogy a régebbi Busának a légszűrő csavarjait hol tudom beszerezni? Csak a Suzukinál, vagy kapok csavarboltban is esetleg valami jobb minőségűt?
Elég rossz minőségű a gyári, főleg azzal a csillag fejjel, sokkal jobb lenne az imbusz vagy a hatlap! Már alig bírom kibarkácsólni a helyéről őket!
Jó éjt nektek!Holnap hívlak!