Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Gabi, történt már valami előrelépés az osztrák túrát tekintve. Pl.: van-e már kialakult útvonal vagy ilyesmi? Vagy, hogy meddig hatolunk be (osztrákiába)?
Hívd Ágót, és fogadd el amit ad (nem ingyé persze). Nekem az van benne 3 éve, semmi baja, nem bolondul meg a fokozatjelző sem, magad is kapcsolhatod, ennyi.
Ja nekem GIprom van.... Boltba vettem, nem szponzori adományként...
Köszi.
Nem ismerem, de itt pár ember már beszámolt arról, hogy elromlott neki... Nekem meg egy ellenállás cserével megúszta azt, mikor 12 volt helyett a xenon trafó pár 10000 voltjával tápláltam meg, azóta is hibátlanul működik...
Ma az egyik suzuki szalonba (Veszprém) a PROP-TECH ket ajánlották. Erről tudsz valamit?
GIpro valamelyik formája
Sziasztok, én még új vagyok itt. Azt szeretném megtudni, hogy K8 Hayabusához melyik környezetvédelmi tiltást kiiktató elektronikát ajánljátok? Van-e valakinek jó vagy rossz tapasztalata valamelyik gyártóval, van -e különbség, egyik-másik között?
az se rossz ötlet
Dobj egy emailt, majd elmondom.
Igen akkor egyre gondolunk. Dobozt külön vettél rá? Vagy azt is tőle?
Gondolom a felső doboz platnija már külön vétel tárgya.
Nagyon....ha egyre gondolunk. Nekem egy pilisvörösvári úriember csinálta. Nagyon fazsa, korrekt, gyors, megbízható.
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, esetleg jó tapasztalata, hogy 2004-es Hayabusára hol tudok megbízható nem feltétlen méreg drága dobozt+tartót venni? Itt is hirdet valaki hátsó+oldal konzolt Busára is, de nem tudom mennyire megbízható.
A hornyoláson már tavaly túlestem...!
Abból is már csak hornyocska maradt!
Lehet, hogy egy esztergályossal kéne csináltatni hagyományos csavarra távtartót?
nem vagy egyedül a problémáddal... Ilyen csavart szerintem csak a szervizben kapsz... ha nagy nehezen ki tudtad venni, akkor fűrészelj rá egy hornyot, és akkor még jó darabig ki-be tudod hajtani őket.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a régebbi Busának a légszűrő csavarjait hol tudom beszerezni? Csak a Suzukinál, vagy kapok csavarboltban is esetleg valami jobb minőségűt?
Elég rossz minőségű a gyári, főleg azzal a csillag fejjel, sokkal jobb lenne az imbusz vagy a hatlap! Már alig bírom kibarkácsólni a helyéről őket!
Rendicsek
Többet nem hibázunk Tesó!
Jó éjt nektek!Holnap hívlak!
De semmi buzulás!
A macinaciról lehet szó Hívtalak
Én megyek veled a medveparkba Bár inkább megállunk az elötte lévő lovardába és ott időzünk el 20kg répával és almával álltalában, de megnézem a mackókat vagy esetleg a mackónadrágod alulról hátulról . Tegnap mi is arra voltunk motorral a sárban meg a dagonyában
Igen már megértettem!