Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Sajnos én nem tudok ilyen táblázatot kirakni,hülye vagyok hozzá!
Szegedről lennénk megint 6-8-an.Coldrex is jelezte,hogy jönne.Most még itt tartunk.Ha tudsz ilyen táblázatot ragd márki légyszives.
Itt kulon pedig koszonet a jokivansagokert!
Cheers!
Bodog nonapot"itt a virag helye"
Zoltanoknak boldog nevnapot kivanok"itt meg a sor a bor a palinka jah meg a whisky " helye
Kedves Hölgyeim! Boldog Nőnapot Kivánok! Zoltánoknak pedig Boldog Névnapot!
Zoltánok,Csajok.
Köszönöm szépen !
Csajok
Zolik
hali mindenki!
ha van valakinek eladó kuplung oldali dekli,kuplunghoz az a leszoritó tárcsa,és válto eladó,szóljon.
de csak akkor ha el akarja adni...
Hát ha úgy gondolod, akkor ISTEN ÉLTESSE
Isten éltesse, egy rég nem látott fórumtársunkat, Cool13-at!
Tittelett Mindenkinek!
Hogy Te miken akadsz ki Ago-Ágó!
Ezer éve nem jártam nálad........majd....jövök!
Fel kéne irnod túraként (mint tavaj) és akkor látnám hány résztvevőrről lenne szó, mert eddig mindenki csak azt mondta jó jó, de ebből nem tudok semmi konkrétat leszürni....
Ha megvan hány fö akkor tudok alkudni az árból, de igy az első kérdésnél leakadnánk: ás még is hány főről lenne szó?
Szia!
Május 23 pünkösd.
Szép napot mindenkinek

Madigabi ha lehet ismét veletek tartanék ha az időpontot fixálni tudjátok és szabit is kapok rá
Hali
Még nincs semmi meg beszélve,csak egy kérdés volt,hogy kit érdekelne.
Zorró is kérdezte,hogy mit gondolunk és ő még szétnéz az ausztriai árak körül, hátha talál valami jót.
Addig az a terv mint tavaj,a szállás is ott lenne. Ha valakinek van jobb ötlete akkor hajrá, szivessen vesszük.
Mé... azé, mert öreg vagyok én már ahhoz, hogy a szó végi ó rövid legyen. De értem én, törekszem is, csak még nem megy.
Szia!
Nekem Prop-Tech van benne,és volt a régiekben is.
Semmi bajom nem volt és nincs vele.
Esztergomban vannak,beszélj velük ha gondolod korrektek:
http://www.prop-tech.hu/elerhe...
alma#66,

Csak egyszer valaki végre elmesélhetné nekem, hogy miért Ágó?! Ágóóóóóóóóóó....

Ez a hosszú ÓÓÓÓÓÓ annyira idegel...
Icon sisakok és kiegészítők, legolcsóbban Nálam Magyarországon. Nézzetek be: http://www.facebook.com/insane...