Na most jól összezavarodtam... Mondanám, hogy megnézem, de sajnos én már lecseréltem a féket Yamaha R1 radiálisra, az eredetiket meg odaadtam egy haveromnak, aki feltette egy HD-ra, így már nem tudom megnézni...
Nem merem 100%ra állítani, de az ebay-en volt ilyen féknyereg, és ott külön kihangsúlyozták, hogy 27 mm-es dugattyúval rendelkezik és GSXR1000-re, Hayabusára meg TL1000-re való
Szia!
Utoljára zavarnálak!
Akkor tehát a busáknak a fékdugattyúja MIND 27 mm-er?
Suzuki TL1000R -é nem lehet, mert abban van két kicsi dugattyú (24 mm)
Attól függ, mennyire szeretsz fékezni. Eltart sokáig, csak inkább rövideket kell fékezgetni, mint hosszan, mert az jobban melegíti a tárcsát, fékfolyadékot, mindent, könnyebben eltekeredhet a hőterheléstől a tárcsa.
Akkor szép az élet ha zajlik......
Ezek szerint jók lettek a tárcsák? A verseny betétekkel raktad össze?
Ha sikerült kipróbálnod,akkor egy teszt eredményt tolhatnál...
A mai nap is csupa öröm volt, felraktam a féktárcsákat, majd az összeszerelés során az első tengelybe nem bírtam becsavarni a csavarját, na ezt egy esztergályos barátom megoldotta, aztán észleltem, hogy a hátsó gumim le van eresztve, kiugró örömmel tapasztaltam, hogy egy szép facsavar van a gumiban, kivettem a kereket, az egyik gumis gépébe nem fér bele a felni, a másik meg b...ik dolgozni. Így vihetem holnap 30 kilométerre, de még muszáj volt összerakni, mert akkor a kocsival nem tudok kiállni a garázsból. Szép az élet, és mindenkit szeretek... Persze kérdés még, hogy nem sérült-e a gumi szerkezete (amivel eddig kb. 500 kilométert mentem...)
Ma voltam Bácsalmáson, vettem SRJL 17-et, remélem tényleg olyan jó mint mondjátok
értelek, köszi az infókat még én is informálódom + gumipókkal is beszélek majd.....
Gen1 has 26.970mm brake caliper piston diameter
Utoljára zavarnálak!
Akkor tehát a busáknak a fékdugattyúja MIND 27 mm-er?
Suzuki TL1000R -é nem lehet, mert abban van két kicsi dugattyú (24 mm)
Mennyinként kell tárcsát cserélni?
Ezek szerint jók lettek a tárcsák? A verseny betétekkel raktad össze?
Ha sikerült kipróbálnod,akkor egy teszt eredményt tolhatnál...