Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor jól számoltam.
szabad kérdezni mennyi volt a két pár?
Feket663!
Ma voltam Bácsalmáson, vettem SRJL 17-et, remélem tényleg olyan jó mint mondjátok
Hát még én hogy össze vagyok zavarodva.
értelek, köszi az infókat még én is informálódom + gumipókkal is beszélek majd.....
ezt találtam a hayabusa.org-on:

Gen1 has 26.970mm brake caliper piston diameter
Na most jól összezavarodtam... Mondanám, hogy megnézem, de sajnos én már lecseréltem a féket Yamaha R1 radiálisra, az eredetiket meg odaadtam egy haveromnak, aki feltette egy HD-ra, így már nem tudom megnézni...
Nem merem 100%ra állítani, de az ebay-en volt ilyen féknyereg, és ott külön kihangsúlyozták, hogy 27 mm-es dugattyúval rendelkezik és GSXR1000-re, Hayabusára meg TL1000-re való
Szia!
Utoljára zavarnálak!
Akkor tehát a busáknak a fékdugattyúja MIND 27 mm-er?
Suzuki TL1000R -é nem lehet, mert abban van két kicsi dugattyú (24 mm)
Jó reggelt.
Szép estét mindenkinek
Attól függ, mennyire szeretsz fékezni. Eltart sokáig, csak inkább rövideket kell fékezgetni, mint hosszan, mert az jobban melegíti a tárcsát, fékfolyadékot, mindent, könnyebben eltekeredhet a hőterheléstől a tárcsa.
Arra gondoltam én is.
Mennyinként kell tárcsát cserélni?
Természetesen a Vesrah SRJL17-es betétekkel használom.
ha jó lesz a gumi, természetesen adok a szájának...
Akkor szép az élet ha zajlik......
Ezek szerint jók lettek a tárcsák? A verseny betétekkel raktad össze?
Ha sikerült kipróbálnod,akkor egy teszt eredményt tolhatnál...
A mai nap is csupa öröm volt, felraktam a féktárcsákat, majd az összeszerelés során az első tengelybe nem bírtam becsavarni a csavarját, na ezt egy esztergályos barátom megoldotta, aztán észleltem, hogy a hátsó gumim le van eresztve, kiugró örömmel tapasztaltam, hogy egy szép facsavar van a gumiban, kivettem a kereket, az egyik gumis gépébe nem fér bele a felni, a másik meg b...ik dolgozni. Így vihetem holnap 30 kilométerre, de még muszáj volt összerakni, mert akkor a kocsival nem tudok kiállni a garázsból. Szép az élet, és mindenkit szeretek... Persze kérdés még, hogy nem sérült-e a gumi szerkezete (amivel eddig kb. 500 kilométert mentem...)
Nincs mit