Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megkostolnám én is szívesen...ha lenne
A tankon egy kicsit finomithattak volna

Itt az új Hayabusa vetélytárs...
Ezt mérnökök fejlesztették ki a Kawánál:
Nem kell fizetni teljesítmény adót sem biztosítást a kivont időszakra. A kivonásnak egyszeri díja van, ha megadod a dátumot mikor helyeződjön ismét forgalomba. Ha jól emlékszem 2300 Ft. A teljesítmény díjat mindig arra a hónapra kell fizetni amelynek az első napján be van íratva pl. ha január 1.-én forgalomban van a motor csak 2.-án vonatod ki, akkor januári hónapra be kell fizetni a díjat. Ha december 30.-án bejegyzik a forgalomban hogy április 1.-ig ki van vonva forgalomból, akkor 3 hónapra nem kell, semmi díjat fizetni.
Szia!
Ha télen nem akarsz motorozni akkor megéri. Én minden évben kivonatom ideiglenesen. Sporolok vele elég rendesen.
Ideiglenes kivonás max. 6 hónapra lehet. A kivonás dija 2300 Ft. Ha letelik az idő amit a forg. eng.-be irtak akkor automatikusan forgalomban van a motor nem kell érte fizetni, csak előtte kösd meg a kötelezőt.
Amikor kivonattad az okmányiroda megküldi a polgármesteri hivatalnak, az küld neked egy határozatot a kivonásról és akkor bemehetsz a polg.mest.-i hivatalba és visszaigényelheted a teljesitményadót vagy a következő évben jóváirják.
A biztositohoz be kell vinni a forg. eng.-t és mutasd meg nekik, hogy ki van vonatva, akkor ő lefénymásolja és időarányosan visszautalja a biztositási dijat, amit ugye előre befizettél.
Ha viszont nincs egy évben folyamatos 9 hónap biztositási dij fizetve akkor a bónuszod nem ugrik eggyet. Akkor érted?
szerintem már nem érdemes... jó esetben 2-2.5 hónap és mehet a paripa... Inkább oktoberben érdemes ezzel foglalkozni..
Mondjuk az enyém nincs kivonva
Hello!
Egy aktuális témát dobnék föl.
Érdemes –e ideiglenesen kivonni a forgalomból a gépsárkányt vagy a teljesítményadó így is időarányosan fizetendő marad? Gondolom a kivonás és az újbóli forgalomba helyezés miatt nem biztos ,h megéri. Hogy érinti a dolog a kötelező biztosítást?
Hajrá!
Szép napot mindenkinek
A szervezésben tudok segíteni!
akkor majd jól eltévedünk együtt bütykös gumi kelleni fog
Holnap napközben valamikor felhívlak és megbeszéljük! Terep helyismeretem nincsen, úgyhogy e téren rád biznám magam, csak benzinkút mindig legyen a környéken mert 10 liter alatt nem szokott enni a "kis drágám"!
Nah ennek örülök!
Kéne beszélni elötte ,mert lenne pár kérdés csak ne szarjuk teli a fórumot. Mit szervezzünk, milyen helyeket ismersz tali merre mennyire vagyunk bátrak stb.

küggyé esemest ,hogy fel tudjalak holnap hívni
Nem lenne rossz
Illetve egy kedves barátommal azt is tervezzük, hogy meglátogatjuk a Red Bull Romaniacs verseny prológját Szebenben (Sibiu) és mivel onnan már nincs messze, felugrunk kicsit a Fogarasi Havasokba is (viszont neki enduroja van, így a tempó nem lesz túl nagy, ezt kérem figyelembe venni!)
Zilah környékét tudnám javasolni... (hacsak nem tiltanak el megint a vezetéstől!)
Rxv550, és mi is a barátkozós fázisban vagyunk!
Tavasszal-Nyáron jó lenne egy Hayabusa találkozó valamerre.

Ne aggodj nem fogok gyönyörködni annyit a tájban....
Azon a számon elérsz bármikor.
9 éve volt kx-em akkor egész jól ment a dolog de eladtam és azota kb 3 havonta ültem lc 4-en. 5 hete vettem az exc-t még csak próbálom megülni.
Mehetünk nagy kört is kb 100km vagy csak gyakorlunk egy helyben 3 krosszpálya van a közelben homokbálya patak hosszába , siratófal ilyesmi.
Neked mid van?
Az is van rajta....