Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így volt,nézett is nagyot anya mikor este 10-kor haza mentem és mondtam neki van egy Busánk....
BB barátom ott volt a vételnél,ez így történt....
sutyiba mentél motortvenni
Szép volt a Busád,nem csodálom ha szeretted...
Mi azért adtuk el a K5 Busát,mert hiába csináltattunk zselés ülést kényelmetlen volt neki.
Az Fjr-t imádta,de az ő szíve is a Busa felé húzott.Amikór haza állítottam a mostanival nem elküldött a ...ba,hanem kíváncsi volt mi lesz belőle.Mikor megcsináltam,és elkészült az ülés is, azt mondta marad és punktum!
Mi férfiak papucsok vagyunk,az asszony szava mindig a mérvadó....
Sajnos igaz, hidd el
Dehogy adom hisz lassan veterán lesz!
Fjr után kényelmes akkor tényleg nagyon jól sikerült.... .
Tavasszal megnézzük...Mert asszony pajti csak a kényelem miatt ragaszkodik a Fazerhez
Imádná a hófehér busát így átalakítva! az elözöt is szerette:
Uu az tök ciki Szerintem add el

Én is gondolkoztam egy ujabb cseréjén , de inkább a külömbözetből vettem egy 520 exc-t mellé. Állatira nem bántam meg.
Nekem nagyon joó a régi. Erő több nem kell kényelmesebb de a fék szarabb.
Sajnos ez így van!
Sajnos lehet valóság alapja annak, amit leírtál...
Ezek köcsögök figyelnek mindent. A sogornőm megfelelő forrásból tudja, mondta, hogy nehogy megpróbáljak most házat venni mert azonnal szétcincálnak. Rohadjon meg az összes aki fent van! Mostmár lassan luxus autót tartani is. Ezek nyomorba akarják dönteni a komplett népet. Töllem nem kapnak semmit! Inkább ki viszek mindent okosba.
Ok,szívesen megmutatom....
Nekem az FJR után is kényelmes.....(Köszönet Ell barátomnak a noszogatásért)
Egyszóval imádni való...
szavadon foglak...megnézném ám!
Sőt álló probát is tennék..illetve ülő próbát olyan kulcs nélkülit
Szívemből szóltál!
Szerintem egy Busa még 20 évesen sem ciki!
Motort úgy kell venni,hogy ha másnap reggel kimész hozzá és ránézel olyan érzésed legyen mint egy jó nőnél.Újra és újra vággyá rá hogy rajta légy...
Szerintem mocskos ciki...nekem is ég a pofám hogy 2003-as a mocim.
Sziasztok.Szerintetek ciki egy 2003-as Busa?!Nekem nagyon tetszett ezért vettem meg ezt.Valami talán számomra is megmagyarázhatatlan szépséget látok benne!Sokat gondolkodtam ez legyen vagy az új de végül is ennél maradtam!Nemrég vettem (vehettem volna másikat is)de soha meg nem fordult a fejembe idáig ,h 10 évessel ciki lehet megjelenni stb.
Nem furtam semmit,az LSL-nek van egy spéci kittje és a kormányhíd helyére csavarozod.
Volt vele sz.pás,de az üléspozíció k.va jó lett.
Ha jó idő lesz összefuthatunk,utána biztos újra vissza ülsz Busára....
..a villahíd maradt?Átfurtad a kormánybefogónak?

Ilyen túrásított busmanra én is szívesen (vissza)nyergelnék
Úgy sem látszik ha rajta a doboz.....
Igazából a lényeg az,hogy tartsa amit kell és ne törjön le...
Az enyém "fixebb" , igaz nem olyan szép mint egy gyári de a célnak megfelel, és ez a lényeg.
Korrekt a tied is,nekem nem ilyen Topcaset csináltak volna.
Igazából ami miatt a Motec mellett döntöttem az az,hogy 3-3 gyors csati és lent az egész.Ha megyünk anyával akkor meg mehet újra fel..
Igen a harmadik,igazából erre fájt a szívem régóta és úgy döntöttem az első kb800km után,hogy marad és alakítom..
Az átalakítást én csináltam,így a szerelésért nem fizettem,megjegyzem nagy sz.pás volt.
Mindennel együtt kb 140e áll meg.
Ebbe benne van a fém fék és kuplung csövektől kezdve,a plexi,a másik markolatokig minden.
Klassz, bár én költség kímélő módon csináltattam :) Igaz már normális dobozok vannak rajta.