Mi eladtuk a motorunkat és autónkat,hogy kifizessük a ház hitelünket.
Majd mikor bementünk a bankba 2 dolgot mondtak:
1 írjunk alá egy papírt,hogy ha kiderül hogy a törvény jogellenes volt akkor a banknak meg kell fizetni az árfolyam különbözetet
2 ha kifizetjük,majd megkérdezheti esetleg a vezírünk,hogy honnan kitől,miből,ha kértünk annak honnan van?
Na akkor döntöttünk úgy,marad a hitel,lesz motor és autó újra.
A pénz ott van valakinél,de hogy kinél azt senki nem tudja.Mindenki mondja a cégeknél,hogy válság van még is új beruházások vannak,új autóik,stb...
Még Ő sem küldött nekem semmit, pedig Tőle is várok 1-et 2-őt...
Plexiről van képed mikor fenn volt a motoron egy pillantást vetnék rá, hátha megtetszik.
Az a baj, hogy a gazdagoknak marad meg a motor akik 1 hónapban egyszer veszik elő és mennek 20km-t. No és persze otthonról kurvára osztják az észt.
Aki meg melóból él annak lassan bebzinre sem telik
Szeva!
Tudom,csak BB barátomnak elküldtem mikor kész lett és se neki se nekem nincs meg.
Csinálok valamelyik nap aztán küldöm.Már tőle is kérték,kíváncsiak a dobokra.
megveszi az ember a hőn áhított példányt...aztán közlik vele hogy féktárcsaszett meg betét cserék,szelepállitás vezérműlánccsere,némi olajak miegymás,késöbb már kompresszóproblémák olaj fogyasztás és még koránt sincs vége....Tényleg jobb ,ha nem ért hozzá vesz újat vagy újszerűt..kokeszolt motorokkal tele a piac..
Igazad van.Egyre többen írják különböző fórumokon,hogy vissza adták a banknak a motort és vettek egy öreg gépet helyette.
Feketének igaza van,hogy felhígultunk és sokan presztízst csinálnak a motorozásból.Talán a hitel elszállás miatt is csökkenünk majd.(sajnos)
hozzátartozik,hogy bizony van a piacon olyan 10+ éves motor ami olyan állapotú,hogy többe kerül a fenntartás mintha hiteleztek volna...
Mondjuk ehhez hozzájött hogy elszálltak a hitelek...
Van amiben egyet értek veled, de van amiben nem.
Itthon nem ciki a 10 éves motor,csak a motorosok egy része nem tudja kesre megvenni a motorját így marad a fiatalabb motor mert arra ad a bank hitelt, az idősebbre meg nem.
A felhígulássál és a rongy rázással egyet értek.
Most mondok egy durvát: úgy is túlságosan fel van már hígulva ez a motoros társadalom, most már talán nem fog növekedni tovább. Elég is már ennyi motor az országba. Azt is tudomásul kell venni, hogy a nagy többség szemében ez egy nagy luxus, és valljuk be, hogy van is némi igazság ebben, talán nehéz is észérveket találni egy 150-190 lóerős motor birtoklására (pedig mondjuk k...a jó). Talán ez azt is magával hozza, hogy az emberek nem éreznek késztetést annyira, hogy évente lecseréljék a motorjaikat az aktuálisan legfrissebbre. A nagy példakép országokban sem ciki még 10 éves motorral sem járni, nálunk meg pillanatnyilag az szerintem. Ha meg le kell cserélni, hát majd valahogy kinyögjük a költségeket, ahogy eddig is...
Ebben igazad van.
Sajnos jövő évtől minden ember megszívja,ha van autója ha nincs..
Minden nap olvasom a HVG híreit, és óráról órára elkeserítenek az újabb és újabb hülyeségek. Csak azt nem értem,hogy az a sok f...ság honnan jut az eszükbe?
Biztos a vérébe van a vezírnek......
Kormányt mennyiből tudtad kihozni?
Keresek,de már nem aktuális mert átalakult túrásodás miatt.
Majd mikor bementünk a bankba 2 dolgot mondtak:
1 írjunk alá egy papírt,hogy ha kiderül hogy a törvény jogellenes volt akkor a banknak meg kell fizetni az árfolyam különbözetet
2 ha kifizetjük,majd megkérdezheti esetleg a vezírünk,hogy honnan kitől,miből,ha kértünk annak honnan van?
Na akkor döntöttünk úgy,marad a hitel,lesz motor és autó újra.
A pénz ott van valakinél,de hogy kinél azt senki nem tudja.Mindenki mondja a cégeknél,hogy válság van még is új beruházások vannak,új autóik,stb...
Plexiről van képed mikor fenn volt a motoron egy pillantást vetnék rá, hátha megtetszik.
Aki meg melóból él annak lassan bebzinre sem telik
Tudom,csak BB barátomnak elküldtem mikor kész lett és se neki se nekem nincs meg.
Csinálok valamelyik nap aztán küldöm.Már tőle is kérték,kíváncsiak a dobokra.
Ne szopass máá.
Olyan joó fórum volt ez nagyon szuper csapattal...most meg... Csak számolgatunk.
Remélem még lesz ez igazi. Mindennap benézek többször is de csak a számolás megy.
Jövőre több túrát akarok
Feketének igaza van,hogy felhígultunk és sokan presztízst csinálnak a motorozásból.Talán a hitel elszállás miatt is csökkenünk majd.(sajnos)
Azóta is várom a képeket...
Mondjuk ehhez hozzájött hogy elszálltak a hitelek...
Itthon nem ciki a 10 éves motor,csak a motorosok egy része nem tudja kesre megvenni a motorját így marad a fiatalabb motor mert arra ad a bank hitelt, az idősebbre meg nem.
A felhígulássál és a rongy rázással egyet értek.
Sajnos jövő évtől minden ember megszívja,ha van autója ha nincs..
Minden nap olvasom a HVG híreit, és óráról órára elkeserítenek az újabb és újabb hülyeségek. Csak azt nem értem,hogy az a sok f...ság honnan jut az eszükbe?
Biztos a vérébe van a vezírnek......
Nem azok akik swiftet vagy fábiát veszenek 1.2-1.4 es aggregáttal
Hát ha változik...
láttátok urak a 2012-es átírási illetéket
egy 8 éves busa 126000
egy 2 éves 147000
szégyenszemre ezért az elavult gyenge karbis fazerért is elkérnek
95000 körül...
Kiváncsi leszek miként hat ez amugy is beteges motorpiacunkra