Ha 1,4 millád van, vedd meg ezt, keress egy jó szerelőt, bár ha értesz az autókhoz, és ott nem okoz gondot a motorblokk szerelése, akkor egy gyári manual segítségével, amit én majd adok, szedd szét a blokkot, méresd ki a hengereket, csiszold be a szelepeket, állíts szelephézagot, és én a helyedben, ha négy évet állt, akkor kicserélném a szelepszár szimmeringeket is. Esetleg ránézhetsz a vezérműláncra is, ez az évjárat ebből a szempontból problémás, de elvileg cserélni kellett a feszítőt olyanra, amibe megy egy olajcső is (bár a legmegbízhatóbb, ha egy kézi, menetes feszítőre cseréled a gyárit). Ezek a műveletek nem járnak nagy munkával, mert a henger leszereléséhez nem kell kivenni a blokkot sem a helyéről, le lehet trükközni, akkor is, ha a vázban marad. Ha viszont ezeket a dolgokat megcsinálod, lesz egy tuti, problémamentes géped, amivel még 100000 kilométert nyugodtan letekerhetsz. Vásárlás előtt a váltót érdemes egy próbaút során ellenőrizni, hogy ne dobálja ki a fokozatokat főképp a 2., 5. 6. fokozatot, nagy fordulaton sem) Meg ugye az előző sérüléseket, stb. mondjuk 950ezer kicsit sok egy 12-13 éves motorért.
nekem még bódis dobozban pihen a rendszer, az elektronika, a fogaskerék, a xenon, a kormánymagasító, a b-king főfék, a fémfékcsövek, a lámpasötétítés stb
egyedül a műszerfalat színezte át a menyus..
de Icehawké már majdnem kész
Hát sajnos az ilyen motoroknál ez a helyzet. Vehetsz akár 10-et is ha van pénzed, de eladni egyiket sem bírod utána.( ha csak nem a feléért adod )
Mi a különbség? Erre ugyan azt tudom mondani mint amit itt már több embertől is hallottam, legutóbb IceHawk és KawaBBusa motoros társamtól idézem:
"Az én szerény tapasztalatom,a menet tulajdonság,a fogyasztás,a külső ))),és az egész..."
"...de annyit tapasztaltam hogy kuplung-váltó-fék-futómű jobb..az kábé az egész motor"
Ugyan ezeket a dolgokat soroltam volna fel.
Nálam a sorrend: fék, motorerő, váltó, kinézet stb.
szerintem semmi sem megy...Nincs pénz,hitel meg kemény..Sokan égették meg és isszák a levét..
Csakis számomra kényelmi okokból váltottunk a fazerre..
Továbbra is a hayabusa a minden .... hoszem,hogy még veszek egyet..
MI A TAPASZTALATOD A KÉT SOLYÓM KÖZÖTT?
haver egy idöben árulta a ZX12r-jét gyönyörű de semmi még telefon sem volt neki...
Úgy legyen !
Én aztán nem hívtam senkit, engem hívtak cserével, de szóba sem jöhetett.
Igazából azzal sem vagyok előrébb, ha kocsira cserélem, mert utána azt árulgathatom.
Mesélj a kidurrantóról !
Milyen a hangja, rezeg a tüdő ? Mennyi pííííz ?
Csak ennyit kell a népnek mondani itt:Öcsike,de még a rendörök,meg mindenki........
Mentös voltam Lellén,én szerveztem a Decemberi emlékfürdést 7 évig Lellén,ami minden tv ben benne volt......eddig.....
Na akkor lehetv tavasszal hyabusatali lesz Lellén a Taverna Borozonan,ahol szállás is van baráti áron......
egyedül a műszerfalat színezte át a menyus..
de Icehawké már majdnem kész
Mi a különbség? Erre ugyan azt tudom mondani mint amit itt már több embertől is hallottam, legutóbb IceHawk és KawaBBusa motoros társamtól idézem:
"Az én szerény tapasztalatom,a menet tulajdonság,a fogyasztás,a külső ))),és az egész..."
"...de annyit tapasztaltam hogy kuplung-váltó-fék-futómű jobb..az kábé az egész motor"
Ugyan ezeket a dolgokat soroltam volna fel.
Nálam a sorrend: fék, motorerő, váltó, kinézet stb.
http://www.vatera.hu/gyujtemen...
Csakis számomra kényelmi okokból váltottunk a fazerre..
Továbbra is a hayabusa a minden .... hoszem,hogy még veszek egyet..
MI A TAPASZTALATOD A KÉT SOLYÓM KÖZÖTT?
haver egy idöben árulta a ZX12r-jét gyönyörű de semmi még telefon sem volt neki...
Haver is elmérte 2 hét alatt.
Én aztán nem hívtam senkit, engem hívtak cserével, de szóba sem jöhetett.
Igazából azzal sem vagyok előrébb, ha kocsira cserélem, mert utána azt árulgathatom.
Mesélj a kidurrantóról !
Milyen a hangja, rezeg a tüdő ? Mennyi pííííz ?
Személyesen óóóóó... előbb eladtam 5 Pannoniát meg 4 Simsont mint ezt.
próbáltad cserélni kocsira, akármire?
Koösz mindent kollégák.
Kicsit be vagyok már csipve
Nocsak-nocsak !
Szokeresz a Bódis rendszer ?
4:1 lett akkor mégis ?
De mot mennem kell,mert nem az enyém a net.
Puszi mindenkinek,és Kellemes Karácsonyt mindenkinek
Addig is vigyázz magadra,aztán szólj ha meg van a vas.......
A keresett motor nálam van
Küldtem egy e-mailt.
Üdv.
Mentös voltam Lellén,én szerveztem a Decemberi emlékfürdést 7 évig Lellén,ami minden tv ben benne volt......eddig.....
Na akkor lehetv tavasszal hyabusatali lesz Lellén a Taverna Borozonan,ahol szállás is van baráti áron......
boglárlelle?ezer embert ismerek ott, az kb az egész falu ott sűrűn vagyok nyáron úgyhogy Icehawk mesterrel leszünk arrafelé szezonban