Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!
Hallgatlak....
"Bárdinál hamisított szart adnak"
Erről tudnék mesélni!Meglepődnél mit kapsz ott a pénzedért!
Én is így tettem!
Tizen évig használtam Castrol-t!De már nem!
Boldog születésnapot Busati!
Akkor tehát az is szar?
nem hinném, hogy hamis, csak a kelet európai piacra van gyártva
Hát ha a Bárdinál hamisított szart adnak, akkor be is zárhatnak!
Az a baj a Castrollal, hogy az egyik legjobb olaj lenne, csak ezt a hamisítók is tudjk, és ez eléggé tönkretette a márka hírnevét meg az összevissza helyeken való töltögetés. Ha mondjuk 100%-g biztos lennék abban, hogy a német Castrol forgalmazótól származik, a mai napig azt használnám, de ezt sajnos senki nem tudja garantálni. Én azért döntöttem a MOL mell
ett, mert ez az egyetlen, amit meg tudok venni közvetlenül a gyár boltjából, és tényleg nem rossz olaj, szezon elején szokták akciózni is.
Esetleg CASTROL POWER 1 RACING 4T 10W-50 használt már valaki?
Busati
Én a MOL 10W-50 és 5W-60-as olajokban találtam meg azt az olajtipust, amit nem fogyaszt annyira sem a csereperiódus elején sem a vége felé nem emelkedik meg nagyon az olajfogyasztás.
Köszönöm szépen a választ Mindenkinek!
a 20w-50 az ásványi..
cbr 1000f-em zabálta az olajat amin a 20as olaj egy cseppet sem segitett csak jobban zörgött a vezérmülánc a tipushibás feszítő miatt...

Lehet ,hogy a mostani olaj nem az aminek lennie kellene,ezért is a jelenség...

Kérdésedre nagy részben itt csak olyanok vannak akik többet tapasztaltak tudnak minden szempontból kielégítő választ adni .
nekem volt fuchs silkoline és motul factory line is is a hayabusában
már abba is csak motul 5100-at raknék..
akkor ne tegyek bele 15vagy20W50et? Maradjak a 10W50nél?
hozzáteszem a motorradnál ez az olaj 2990/l
castrol actevo 10w-40
váltó vajpuha ,hangtalan..minden optimális...az ára 1690/l a zsu.nál szűrök is jó árban vannak...nekem bevált
fazereknél (FZS 1000) is beszélnek olajfogyasztásról..
Én Castrollal nyomultam idén 10w-40 act-evo ..8000km talán 1 deci ha hiányzik...tehát nem beszélhetünk olajfogyasztásról...40ekm van a yamahában..
yamaha world szerint aki racing olajat használt azoknak ette...
motul 5100, castrol actevo ezeket javasolták..persze csak kuplungbowdenért voltam náluk...csak beszélgettem a sráccal..
Tibi! te a fazer be mit teszel
amit linkeltél szerintem az jó
kicsit ellent mondtam az imént a 7100 már teljesen szintetikus..
a hig racing olajakat azt kerüld a tények ismeretében( 50ekm kezdödő olajfogyasztás)