Segítségeteket szeretném kérni!
A képen látható ledek elrendezését szeretném megcsinálni magamnak.
Ledek megvannak csak ugye úgy férek hozzá ha leveszem a mutatókat és az órákat a műszerfalról.
1. Hogy tudom könnyen lefeszíteni a mutatót a tengelyről?
2. Ha levettem honnan tudom, hogy hogyan kell visszarakni majd hogy pontos értéket mutasson?
Többit megoldanám simán! :)
Persze hogy el lehet,de mi a minta? az az indexes egybe műanyag ami a gyári?mert akkor le kell venni egy vágóélt fabrikálni neki betömni a lukakat és mér készülhet is a sablon Persze ennél azért nagyobb szívás de kb ennyi.
Csak avval az lesz abaj hogy az nem egy ilyen dizájnos izé lesz hanem egy index nélküli gyári darab másolat,
Ha van ott egy ilyen egybe műanyag izé akkor azért annak a mintáját ki lehet önteni gipszből,és utána index nélkül el lehet készíteni üvegszálból,mennyibe kerülne ha lehetne kapni.?
Ez érdekes,van ott a busán egy nagy lik meg az index?
Egyébként az nem üvegszálas műanyag hanem műgyanta.
Tehát ha műgyantából lenne akkor az ilyen kemény buta anyag,ha meg ez valami ABS-izé akor az egész más érzetre meg mindenhogy,akkor már az első két réteget karbonszövetből kéne,de ugye mindenképpen kéne egy darab amiről lehetne a negatívot.
Nekem nem az a lényeg, hogy a ram-ir cső hosszabb legyen, azt szeretném, ha az index lenne igényes módon eltüntetve, mert indexes tükröt is szeretnék, és hülyén nézne ki dupla indexxel.
Tudtok segíteni?
Segítségeteket szeretném kérni!
A képen látható ledek elrendezését szeretném megcsinálni magamnak.
Ledek megvannak csak ugye úgy férek hozzá ha leveszem a mutatókat és az órákat a műszerfalról.
1. Hogy tudom könnyen lefeszíteni a mutatót a tengelyről?
2. Ha levettem honnan tudom, hogy hogyan kell visszarakni majd hogy pontos értéket mutasson?
Többit megoldanám simán! :)
Várom válaszotokat!
(ez válasz Menyusnak is, mert idomot festetni nem akarnék...)
Csak avval az lesz abaj hogy az nem egy ilyen dizájnos izé lesz hanem egy index nélküli gyári darab másolat,
Egyébként az nem üvegszálas műanyag hanem műgyanta.
Tehát ha műgyantából lenne akkor az ilyen kemény buta anyag,ha meg ez valami ABS-izé akor az egész más érzetre meg mindenhogy,akkor már az első két réteget karbonszövetből kéne,de ugye mindenképpen kéne egy darab amiről lehetne a negatívot.
link
Erre nics semmi műanyagos sajna!
Lehet engem is érdekelne!
Ennek kéne a negtívja akkor még én is meg tudnám önteni! :)
http://sendables.jibjab.com/vi...