A Nm görbét nem látom csak az Akráét.
Megvan még, de nem hirdetgetem, legalábbis télen nem.
De aztán ilyen pénzügyi helyzetben lehet, hogy lesegethetem jövő karácsonykor is...
Szia!
Még nem,de most van kitalálás alatt,hogy mi is legyen helyette.....
Igazából ha jól emlékszem olyan 7600-tól vált el az Akrától.
Nem kell egy dupla bubis MRA fekete plexi?Vadi új,csak próba volt,de nem jó.
Még nem "esett le" a motorodról a hátsó lábtartó konzol ?
Meg ha úgy van az első is érdekel.
Láttam a grafikont és eléggé a fordulatszám tartomány végén hozza a + 10Le-t a Bódis !
Így van-e ?
Mindenki csak figyel
Hátha jön valaki egy provokatív beszólással amit aztán jól meg lehet vétózni,meg nyomni egy lájkot.
Az a baj hogy szerintem ami generációnknak ez nem igazán megy szerintem inkább megyünk ki kertbe levelet söprögetni mint buzulni a gép előtt.
Ezért van az hogy a mi korosztájunk hacsak nincs konkrét dolog,esetleg műszaki kérdés nem nagyon írogat Max egy két ócska vigyorgó miniikont biggyeszt oda.
Lássuk be nekünk már orvosi oldalak valók ahol ízületi,prosztata+potencia zavarokkal foglalkoznak .
E-mail címemre küldheted.
Megvan még, de nem hirdetgetem, legalábbis télen nem.
De aztán ilyen pénzügyi helyzetben lehet, hogy lesegethetem jövő karácsonykor is...
Nem láttam a hirdetésed..Eladtad a mocit?
Még nem,de most van kitalálás alatt,hogy mi is legyen helyette.....
Igazából ha jól emlékszem olyan 7600-tól vált el az Akrától.
Nem kell egy dupla bubis MRA fekete plexi?Vadi új,csak próba volt,de nem jó.
Még nem "esett le" a motorodról a hátsó lábtartó konzol ?
Meg ha úgy van az első is érdekel.
Láttam a grafikont és eléggé a fordulatszám tartomány végén hozza a + 10Le-t a Bódis !
Így van-e ?
31.én csak nagyon rövid ideig
gyere felénk adok egy kis gyorsítót
Hátha jön valaki egy provokatív beszólással amit aztán jól meg lehet vétózni,meg nyomni egy lájkot.
Az a baj hogy szerintem ami generációnknak ez nem igazán megy szerintem inkább megyünk ki kertbe levelet söprögetni mint buzulni a gép előtt.
Ezért van az hogy a mi korosztájunk hacsak nincs konkrét dolog,esetleg műszaki kérdés nem nagyon írogat Max egy két ócska vigyorgó miniikont biggyeszt oda.
Lássuk be nekünk már orvosi oldalak valók ahol ízületi,prosztata+potencia zavarokkal foglalkoznak .