Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de szeep a vasad
Nekem az xx nem jön be. Bár volt hondám és messzemenően jobb minőségű mint egy suzuki Én csak a 2 busa közötti tapasztalatomat írtam le. Csak arra cseréltem volna le .....ha. De nincs 1mill külömbség a két motor közt.
Elfeledtem odaírni AKRAPOVICS és a dob is az Csak meg vannak a gyáriak is. Kicsit szét szórt vagyok ma :)
Hayabusaman

Nekem van gyári leömlőm gyári zsír új dobok is vannak 2005-évjáratuhoz ha érdekel.

Érdekes amit irtál..Mi már a régit is részben azért adtuk el mert,kényelmesebb motorra vágytunk..Igy lett a Fazer ..Ami kényelmi és más szempontból is nagyon bejött NEKÜNK..
Egy ideig visszasirtam a busát,mert az volt a minden...
De egy napon mentem egy xx-el késöbb a haver zx12r mentünk kb 100 km-t . Visszaülve a Fazerre rájöttem véglegesen ez a nekünk való motor,nem való nekünk a csutkakormány..
Persze még most is a hayabusa ...
Jó lenne tudni a cikkszámát a Power Commandernek, mert az I. generációs Busát 3 féle ECU-val szerelték...
Eladó 07-ig lengővilla sárvédő és egy POWER COMMANDER,ha kérdésed van hívj 06705850436.
Sziasztok.2003 Busához nem tudtok 4-1-ben leömlőt?Köszi:Tamás
Nem, az enyém 2005-ös. Nekem nem kell új. Bár kurva erős és állatira megy amit már eleve nem lehet kihasználni és a fékei is távlatokkal jobb mint a régié, de jóval sportosabb kényelmetlenebb az üléspozíciója ami nekem a legfontosabb. Ha megyünk akkor rendesen beleszaladunk akár a 800-1000km-es távokba is 1 nap. Nem engedhetek meg egy kényelmetlenebb motort A cimborámé eladó. Ő nem netezik.
Újabbra cseréled?
Isten éltesse az Andrásokat!
Köszönöm szépen!
Ha valakinek kell egy nem széthajtott 2004- es busa kicsivel e 1m felett az szóljon.
Boldogságos Bandi napot!
Andrások