Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a jókívánságot!
Buli megvolt....
én hozzám kerult rám van bizva mert ő kulfoldon van ide irj: mv-agusta@gmail.hu
koszonom
A reeeman-os címeden nem érlek el!
sotétkék motoron még nem volt óarany bus jellell gyárinak feliratozva
Én is, de az a duplája volt?
Én úgy emlékszem, hogy talán kék
Milyen színű?
eladó hayabusa idomszett komplett ajándék plexivel és uléspuppal 50 ezerért a hulyének is megéri aszem 22 részes
pici gyári hibája van egy két ful bellul nincs meg utángyártott de gyonyoruszép akinek kell vigye
megy gond nélkül utána is, sőt, lehet, hogy még javulni is fog a rángatása.
Ha megnézed az eladó termékeimet, ott megtalálod
Hello!
Elvileg kiiktatom ezt a sebességtiltás kütyüt összedugom a csatikat nélküle és a moci műkszik gond nélkül? A lamdaszonda a kipufogódobok cseréje miatt lehet kiiktatva? De azt még mindig nem értem hogy hogy adhattak neki több benyát a kipuff miatt?
Megadnád az elérhetőségedet TEL:?
van valakinek bal oldalidomja eladó lehet karcos is
hááát, én ezt másképp oldanám meg, ha egyáltalán szükség van rá...
Köszi! Majd megnézem alighanem az lehet. És ez a tiltásboksz kütyü hasznos dolog?
vedd le az első ülést, nézd meg, hogy az ECU csatlakozóknál nincs-e kihúzva egy barna színű vezeték, a 21 vagy 23 as pozíciónál (már nem emlékszem pontosan melyik)
Köszönöm leoleo.
Megvan a lamda csati mindkét vége. Az hogy lehet hogy nincs összedugva és nem jelez hibát? És van egy ilyen is a motoron.
Köszöntem a segítséget! A srácot felhívtam és megnézettem vele az órát hogy van beállítva és kiderült neked volt igazad... Most azt írja a f.mérő 7,5 így ez megoldva. Bár majd most tank tól tankig leellenőrzi mennyit kajál és hogy jól számolt e legutóbb. A másik meg hogy lehet a puff szar? Valamelyik nap lecseréljük a pufót gyárira és megnézzük azzal csinálja e a rángatást meg kap 4 gyertyát. Ha azzal is csinálja akkor más lehet a baj. Köszönöm még egyszer a segítséget.
Benne van a szonda a kipuffcsőbe,nincs rádugva a stekker sehova, gondolom van benne ez a kiiktató izé,de a másik felét nem találom.
Egyáltalán a 2002-esen van? Ha igen, akkor a két kipuff összekötőcső közül valamelyikben kell lenni, és a motorblokk jobb oldalán van egy csatlakozó, de ahhoz, hogy ezt lásd, le kell venni az idomot róla.
Hello!
Nem tudja valaki véletlenül hogy a lamdaszonda csati hol található a motoron?
Yoshimura boxxal, vagy a Prop tech-es utánzatával igen, abban viszont nem vagyok biztos, hogy ECU hackelésével is...
Egy a lényeg, ha valaki fékpad nélkül akarja ezt megcsinálni, fordulj sarkon, mert jó biztos, hogy nem lesz