eladó hayabusa idomszett komplett ajándék plexivel és uléspuppal 50 ezerért a hulyének is megéri aszem 22 részes
pici gyári hibája van egy két ful bellul nincs meg utángyártott de gyonyoruszép akinek kell vigye
Hello!
Elvileg kiiktatom ezt a sebességtiltás kütyüt összedugom a csatikat nélküle és a moci műkszik gond nélkül? A lamdaszonda a kipufogódobok cseréje miatt lehet kiiktatva? De azt még mindig nem értem hogy hogy adhattak neki több benyát a kipuff miatt?
Megadnád az elérhetőségedet TEL:?
vedd le az első ülést, nézd meg, hogy az ECU csatlakozóknál nincs-e kihúzva egy barna színű vezeték, a 21 vagy 23 as pozíciónál (már nem emlékszem pontosan melyik)
Köszöntem a segítséget! A srácot felhívtam és megnézettem vele az órát hogy van beállítva és kiderült neked volt igazad... Most azt írja a f.mérő 7,5 így ez megoldva. Bár majd most tank tól tankig leellenőrzi mennyit kajál és hogy jól számolt e legutóbb. A másik meg hogy lehet a puff szar? Valamelyik nap lecseréljük a pufót gyárira és megnézzük azzal csinálja e a rángatást meg kap 4 gyertyát. Ha azzal is csinálja akkor más lehet a baj. Köszönöm még egyszer a segítséget.
Egyáltalán a 2002-esen van? Ha igen, akkor a két kipuff összekötőcső közül valamelyikben kell lenni, és a motorblokk jobb oldalán van egy csatlakozó, de ahhoz, hogy ezt lásd, le kell venni az idomot róla.
Yoshimura boxxal, vagy a Prop tech-es utánzatával igen, abban viszont nem vagyok biztos, hogy ECU hackelésével is...
Egy a lényeg, ha valaki fékpad nélkül akarja ezt megcsinálni, fordulj sarkon, mert jó biztos, hogy nem lesz
Buli megvolt....