Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyári motorelektronika a 2002-esen írható? utána lehet állítani egy nyitott dobhoz?
véletlenül nem km/litert mutat a kijelző? a kisebbik gombot hosszan nyomva változik a kijelzés L/100 km és km/liter között. A rángatást nagy valószínűséggel a kisipari dobok okozzák.
A műszerfal 14-eket mutat de 10 alatt nem jött ki ha a tankolt mennyiségből számolta. Meg ez a 3500 nál való rángatás sem az igazi.
Ez a 10-14 liter a műszerfali kijelző szerint ennyi, vagy a tankolt üzemanyag mennyiségéből is ennyi jön ki?
Köszi, ment az e-mail az adatlapodon lévő címre.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem hozzátok! A haverom vett egy 2002-es busát. Van vele egy kicsi gond...10-14l eket eszik 120-200km/h nál. Nem sok ez egy kicsit?
Gyári leömlő sor de sport dob van rajta. Ja és még egy fontos dolog, hogy 3500 fordulatnál kicsit rángat. EFI lámpa nem ég rajta. Valaki tapasztalt már ilyet? A srác nyiregy környéki és ha van valaki aki jobban bele tudna bújni a motor elektronikájába megköszönnénk neki és elvinné hozzá a motort. Kérlek benneteket segítsetek! Köszönöm.
Sziasztok!

Vettem egy 2002-es Busát, érdeklődnék hogy nincs-e valakinek egy gyári leírása róla?
Megnéztem, nos Brembo Sinter, számlásan vettem elsőkre össz. 18 ezer, hátsó 7 ezer volt.
Boldogat a mai nap ünnepeltjeinek!
Morgan Freeman!
Milkáné&Zoo!
hétfön mennek a képek egy baj van ez narancs szinű
Szépmilkáné és Zoo
Akkor figyelmedbe ajánlom Hayabusagirl-t!
Tatabányai és 2006-os vasa van!
Oké megnyugodtam
Hát csak tán!
Ezt a csodát ém szedtem ki a dpbozából!
Vazzeg!

Megyek megnézem a motorom hogy a garázsban van-e?

Pont ilyenem van nekem is! (vagy volt?) ,
Oksa Gabi!

Én is köszönöm a meghívást a motorozáson még agyalnom kell de szerintem tudok majd menni!
Had maradjon a sorrend fordítva, legalább a fejecskémben. Ha másért nem is, legalább a busát megülő, barna göndör hajú nőcik tiszteletére eltekintve a ténytől, hogy ilyet még sajna nem láttam..:)
Üdv neked
Tegyél fel róla az adatlapodra képet!
Meg ki is töltheted az adatlapod
Szép napot mindenkinek
tiszteletem az Uraknak-Hölgyeknek!
Sziasztok Hölgyek Urak. Véégre kihúzhatom a bakancslistámról a Busa projektet:D:D. Egy gyönyörűségeset szereztem magamnak, és nem tudom ti hogy voltatok vele, de 600as cbr, gixer, 1000-es fzr, és xjr 400 után nem hiszem el, hogy eddig nem busával motoroztam..:D szép napot és gumi fákat mindenkinek. Lehet lesz egy-két kérdésem, és remélem tudunk majd egymásnak segíteni. Csókolom
Csak a két hátsó dob könyökkel ( a leömlő gyári maradt), padon nem volt!