Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello,
Ez rendszer vagy dobok?
ha rendszer akkor össze lett lőve pad?
ha igen mennyi lett?
újonnan 360e! , de az e-bay en láttam már használtan fél ár alatt is!
"Yoshit" akarok én is ez a fajta mennyi pénz most ?
Egy hete van fönt a gépen! EMBERTELEN!
Kíváncsi vagyok rá, nincs képed róla ?
Írtam e-mailt a "képesmotoros" hirdetési címedre.
ma vettem egy busát k5 7600km van benne , 4 éve állt egy szobába , m.o szerviz könyves
Szia!

Szerintem azokat mindenképpen kisebbre cserélem ( nagyon csúnya a gyári, nem tetszik )
Köszi azért !

Üdv.
szia nekem van fejidomom meg jobb oldalidom , meg a fejidom jobb oldali idom része
Szia!
Van hozzá két gyári kipufogóm ha érdekel.
Én nem mindent vennék hozzá!
Ezt simán ki lehet javítani, fényezőnek nem gond!
Szinkód a suzukiból és lehet fújni!
Ilyet már javítottam!
Sziasztok !

Alkatrészeket keresek ehhez a vashoz!
Minden megoldás érdekel, aki tud valamit, vagy van elfekvőben ne tartsa magában !
Bolhák, imbusz csavarok, patentok oldal idom, hasidom, index stb.
Köszi!
Sziasztok!

Bocsi , de tegnap csak addig voltam gépközelben amíg válaszoltam, most pedig nem otthonról netezek. Mivel megvettem az első párat is, de még kb. 1000 km múlva lesz csereszabatos, megnézem azon a pontos típusát és megnézem az árát is .
Szia! Köszönöm a meg hívást,de sajna dolgozunk a hétvégén! Szabadságon vannak az emberek és ilyemkor nekem is nyomni kell az ipart. Legközelebb elmegyek! Ha érdekel szeptember 16-án megyünk Bükre és onnan ausztriába motorozni nagyon szivesen látnálak! Még egyszer köszi a meg hívást.
Nem is Ő bocsi! hanem leoleo
nisti23 írígy!

Hatalmas volt!Tegnap ilyenkor még Safarin voltunk,mentünk mindennel,onnan van ez a homokfutós Mad Max-es kép is!
....és még nagyon-nagyon tele vagyunk fotókkal,videókkal amik feldolgozás alatt vannak....rájás,delfines,stb....
Tegnap reggel már nagy balhé volt,rendőrök,hadsereg.....
Örülünk,hogy itthon vagyunk épségben!
Egyiptom!
Hí Gabi!

Mint tiszteletbeli Club130-as! Eddig elfelejtettelek meghívni egy kis bográcsozásra amit most hétvégén tartunk Jászárokszálláson. Ha érdekel a dolog akkor dobj egy üzit. Five fog jönni és azok a srácok is ott lesznek akikkel voltunk Zilah-on. Tehát ha tudsz jönni szeretettel várunk
Mindössze azt szerettem volna megtudni, mi a neve a betétnek, de mindegy.