Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beszerelés és 3 próbaút-állítás után már jól működik...
Diy ECU hacking
Amire te gondolsz, az a pneumatikus váltó lenne, de ez nem az, itt mindenképpen a lábaddal vezérled a folyamatot.
hali
azt még elfelejettted neki leirni hogy kényelmi funkciós is mert "gombnyomásra fel le váltás a kormányon elhejezhetö gombokkal"
vagy ez nem olyan?
meg biztos nem megy be üresbe fokozatok közé a sebességváltásoknál
piszok jó kütyü
Dynojet Quickshifter, lehetővé teszi, hogy kuplung és gázelvétel nélkül lehessen váltogatni felfelé, mint a versenymotorokon.
Tittelett!
Semmi gond Biri......folyamatosan szarrá dolgozom magam!Méghogy válság van?
Menya látom jól nyomod!
Fistván mi ez a ketyere?
Bocs, de nem érek rá, mert ezt a szerkezetet kell felszereljem a motorkámra...
Hétvégén esetleg valami buli ?
Privatban kernek rola infot!
Mr!

Nem felejtettelek csak annyi meló van, hogy nem tudok elmozdulni......

A héten biztos nem megy. A jövő héten meg műtik a kollégát és egyedül leszek így biztosat mondani nem tudok.
Sziasztok,
van egy fóliazott soha nem használt rendszerem k8as busahoz, akit érdekel szóljon mert nekem nagyon útban van. Tárolási sérülés van rajta.
Szép a gép nagyon! Gratulálok hozzá!
Szép estét!
Én találtam egy ilyet:

"Sziasztok
Aki nem emlékezne rám én vagyok az a pasi aki új xx-et vásárolt és 3év alatt mentem vele 54000km. Majd jött a Busa vásárlás ami 5éves és majdnem 10000km mentem vele. Mint ígértem leírom az összehasonlítást. Az xx nagyon finom nagyon JÓ motor. De a Busa egy állat, megszerettem. Melyik jobb? Mindkettő! De igazából a Busa nagyon bejött nekem. Pedig az első 1000km-nél nem ez volt a véleményem. Hát jó motoron ültem, és ülök most. Röviden ennyi.
Széles utat mindenkinek, üdv-Mészi"
De, csak meggondoltam magam,nincs értelme eladni,nagyon keveset megyek évek óta,és arra gondoltam hogy azt egy kicsit sportosabb gépen is kibírom,amivel esetleg néha jobban tudok vadulni,de mivel inkább a nem vadulásra kéne törekednem így teljessen értelmét vesztette a dolog
+itt van amit Pohi írt egyszer -ha akarom sportmotor ha akarom turagép-
Az XX-Hayabusa összehasonlításod hol található?
Nem vagy te olyan fürge
Köszönöm a lehetőséget a motorhoz, de nem tudtam a Zakarral dűlőre jutni.. Bátyámék minden céges autója tőlük van, és most dúl némi harc.. még egyszer köszönöm. viszont, elmentem ma megnézni ezt: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300_r_hayabusa_21.5
_ho-4895157 nem ismerős valakinek?
Sziasztok
Köszönöm a véleményeket. Aki ismer az tudja, hogy a motor az nálam nem szoba dísz! Évi 15-20ezer km szoktam menni. Pár ezer után véleményt mondok mint ahogy tettem az xx- és a busa közt is. Ami nem sokára olvasható lesz mert indulunk egy Ausztriai túrára. Elöljáróban 1000km után kényelem felsőfokon, és aki egy napon akarja említeni a busával az NE cseréljen, de 200 felett is szépen ballag. Jó utat, vigyázzatok magatokra!
Elbandi neked van a fehér Fjr-ed, nem adtad még el, vagy már nem is akarod?