Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vettem 5-ös rozsdamentes imbusz csavart a helyükre mert nem fogták meg.
Biri!
A hátsó sárvédődet, amiről voltak fenn képek, azt hátul mivel fogattad fel?
Mert elől 2 csavar ok, de hátul csak a bolhák fognák?
Szerintem az nem túl stabil!
Köszi, előre is!
Motorkiállításról hazafelé engem is megkergettek!
Kis buták, tényleg fejleszthetnének!
CSak így első ránézésre: 8800 kilométer alatt nem nyúlik ennyit a lánc. Nekem a gyári szettet 25e.- nél kellett cserélni.
Már az állatok is engem utánoznak...
Üdv,ez a motor elég hihetetlennek tűnik árban és kilométerben is. Vélemény?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_13
00_hayabusa-4073091
Így egyértelműbb!
...tehát Birinek,sok szeretettel!
Tittelett!
Ezt Birinek lőttük ma!
http://www.facebook.com/album....!/photo.php?fbid=1646510324203&se
t=a.1646342640011.2085405.1280267590&theater
Szia !

Remélem megoldja egy kalibrálás.
Az előző moci is hibátlanul működött ugyan ilyen kéményekkel mindenféle kütyü-mütyü nélkül.
Akkor nagyon Esztergom szaga van a dolognak...
Köszi az okosítást.

Üdv.
Ez tipikusan olyan probléma, hogy a befecskendezés nincs hozzáállítva a megváltozott öblítési viszonyokhoz. Olcsóbb megoldás, ha az injektor állíthatóságát kihasználva hozzáigazíttatod FÉKPADON a befecskendezést (erre az esztergomi Prop-Tech műhelyt javasolnám), de ez tökéletes soha sem lesz. Következő lépés az ÁGO féle EFI tuner, ez már majdnem közelít a jóhoz, e fölött már csak a teljesen flexibilis injektor buzerátorok vannak, de az már 100 ezres és afölötti kategória( Power Commander vagy Motty AFR-nekem ez utóbbi van és tökéletesen ellátja a feladatát immár 4. éve)
Sziasztok !

Mi van olyankor mikor a motor 2000 és 3000-es fordulat környékén motorfékről újra húzva neki meg-megtorpan és picit fullad-rángat ( nem gyújtás jellegű )
Annyit hozzá teszek, hogy a benzin majd 1 éves, és most tettem fel rá 2 Yoshi kéményt.
Valakinek valami ötlet, kihez vinni, padra tenni, vagy mit csinálni ?
szép estét!
Ha valakit érdekel!
Van INGYEN elvihető ablakszárnyam,zárszerkezettel!20-22 db
Ezt a kiscsajt már 2002-ben is megcsináltam. Ugyanolyan kemény a melle
450 km összejött ma
*nem
kimaradt "ezt még nem látták".....
Miböl fejlesszenek,,még a mocis rendör is magának vett már multkor gumit mert olyan szutyokra volt koptatva,,volt valami baleset is belöle már,,,
nem is sajnálom öket elhiheted,,,,
olyan büszkén hajtják a pénzt az országnak,,csak ebböl fent látnak,éreznek hasznot ezt még látták meg azok a tökkenütöttek
mi is!
BMW mocival voltak a yardok? Mert akkor