Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm a gyors választ!
hasonló üléspoziciót produkált mint a bandit,vagy a fazer?
szia, nekem volt LSL gyártmányú, de már eladtam, mert nem illeszkedett a koncepciómba, pedig nagyon kellemes volt vele a motorozás, a dagadt madárka sokkal kezesebben viselkedett így, mint a gyári csutkakormánnyal. a fékcsövet cserélni kell, a többi kábel, cső és bowden maradhat, legalábbis az általam próbált cuccnál sajna már eladtam.
Oszt hogy a jó fenébe sikerült? Csak nem egy tolató idióta műve volt?
Tittelet!
Sajnos a Gyöngyöt elég csúnyán felborították ma!
Az egész bal oldal,fejidom,bal hátsó indexnyúlvány,kuplungkar,visszapillantó,generátor fedél,és az új sisakom is oda,pedig csak egy hetes volt.....
De szerencsére kaptam egy betétlapot,a sisakomat pedig megveszik!
Üdvözletem !

MRA túra plexit keresek, hátha van innen valakinek használt elfekvőben, vagy újra valami akciós forrása.
Tudok érte adni kp-t + Airblade "bubis" plexit ami jelenleg a motoron van, vagy kp-t .
Sziasztok.
Turakormányban gondolkodom. Érdeklödnék van -e valakinek tapasztalata ez ügyben? Bowden,fékcső és a kábelek hossza jó lehet?Esetleg valakinek eladó?
"Tudjátok mi történt a kormányváltás alkalmával?

Egy óvatlan pillanatban, amikor nem figyeltünk oda,

kicserélték a szánkban a faszt!"
de már folyamatban van minden,2 hét múlva mire a lábam helyrejön,megint motorozni fogok nem is vészes a motorom,Tatabányai topikban vannak fotók
Mielőbbi gyógyulást, most megyek és adok lóvét valamelyik multinak cserébe 2-3 szatyor kajáért!
bal térdem háromszor akkora mint a másik,nem tört semmi de mocskosul fáj...mellkason csúsztam,most jön még csak ki hogy az is kapott az esésnél
Neked lett bajod?
igen,de van quadja is...egyenlőre a quadot többet használja
mostanában nem ment túl sokat egyikkel sem,birkózik és a sok edzés,verseny miatt nincs rá elég idő...de jön a jó idő,majd most biztos többet akar majd quadozni,motorozni
köszi,szép kis szülinap,megfeküdtem tegnapelőtt motorral
első bukfencem,egyszer utasként már estem
És motorozik már?
januárban volt 8 éves
köszi
jaja,Hayacsajból Manka lettem
A gyerkőc mekkora már?
Te kis névváltoztatós!
Téged meg utólag
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz
Boldogot