Köszönöm,én is bízom benne,de inkább a részvétel a fontos...de azért nem sértődök meg az aranyéremért! Lesz ahogy lesz...
De addig még talizunk remélem!
Ismered a mondást!
"nem vak ez a lo,hanem bátor"!
Egyébként igazság szerint most jutottam el oda,hogy a dolgok,(autok,vizsgabázis) megy már nélkülem is!Nem kellek oda nap,mint nap! Csak havonta egyszer,egy üres zsákkal!
A Szakács Világbajnokságra megyünk,Gabival...
Tudod....versenyben vagyok még a világ szakácsaival,mert állítólag jó Chef vagyok!? .
Szeretnék most legalább egy ezüstöt hazahozni az országunknak a bronz után....persze most sem készültem rá semmit sem,nem úgy mint mások,akik már egy éve készülnek a nagy megmérettetés napjára!
Lesz ahogy lesz....
Háááááááááááááát!
Most ugy néz ki,illetve most már talán meg engedhetem magamnak,hogy ilyen kört menjek!Meglátjuk!Jövö nyár még messze van!Addig bármi megtörténhet!
Luxiban mi van?Illetve mért mész oda?
De addig még talizunk remélem!
"nem vak ez a lo,hanem bátor"!
Egyébként igazság szerint most jutottam el oda,hogy a dolgok,(autok,vizsgabázis) megy már nélkülem is!Nem kellek oda nap,mint nap! Csak havonta egyszer,egy üres zsákkal!
Drukkolok,és jo utat!
Tudod....versenyben vagyok még a világ szakácsaival,mert állítólag jó Chef vagyok!? .
Szeretnék most legalább egy ezüstöt hazahozni az országunknak a bronz után....persze most sem készültem rá semmit sem,nem úgy mint mások,akik már egy éve készülnek a nagy megmérettetés napjára!
Lesz ahogy lesz....
Most ugy néz ki,illetve most már talán meg engedhetem magamnak,hogy ilyen kört menjek!Meglátjuk!Jövö nyár még messze van!Addig bármi megtörténhet!
Luxiban mi van?Illetve mért mész oda?
Minket vár Luxenburg!
Pont ezt csináltam én is!Gyereknek szörmés kutyusos papucs.nekem usanka,stb.
Végre nem csak szakács,meg motoros ruháim vannak megint!
reggel ota csak költekezek!
De meg van minden ami kell!
Üdv Michail!
De már meg is oldodott!TESCO gazdaságos 2300FT-ért!
Nem tud valaki valami lelöhelyet Budapesten?