nincs vezér?mé?majd én leszek akkor a vezéretek,nekem már ugyis van egy komoly klubbom,ezért értek hozzá.
még egyszer felteszem a kérdést:ki vagy te aki ezt az üzit irta?
Annyiban változott a szitu, hogy reggel 8kor megyünk Balatonlellére bmw-t próbálni, utána Gelse (ne kérdezd hol van), majd Zánka-Tapolca-Veszprém. Neked ha így is jó, akkor 11 körül becsatlakozhatnál lellén a fullgas-nál. Így is lenne kedved jönni?
hali
csak azt nem értem,végig néztem a képeket,és ara a megvilágosodásra jutottam,hogy azon emberek sorait látom rajta akik
a "sportmotor hayabusa" fórumon szinte állandó lakók.
ez már egyfajta Klub is bár sosem nyomtattak pólót és egyen cuccokat,mint klubtagoknak dukál,de lehet majd az az idö is eljön.
"csöndben elárulok egy titkot,egy Hayabusás akkor fog egy klubtag lenni ha abban szerepel az elején a hayabusa szó
és utánna a klub ez nem pökhendiségböl származik,hanem a motorunkból való imádatból
minden jót üdv zoo
Borzasztóak vagytok!
Hirtelen azt sem tudom,hogy hova tartozok? .
De szerintem sehová sem!
Engem ez nem érdekel.................
A 130 -as klub megalapította magát,ehhez gratulálok!
Vigyázzatok magatokra,és jó gurulást kívánok,élvezzétek a táj szépségét,ami mindig is a "hőn áhított"vágyatok volt,nem pedig a sebesség élménye egy busa nyergében...!Gyertek haza egyben!
ez most kinek szól?mármint a menjenek a picsába rész.
ird ide név szerint kire gondolsz.kiváncsi vagyok rám is gondoltál-e.
de ki is itt a vezér?kiváncsi vagyok...
Adatlap kitöltve 1 kicsit hiányosan!
De fényképk már vannak
Amúgy Zolinak teljesen igaza van! ez 1 nyilvános fórum! az ír aki akar és azt amit akar.
De tudjátok mit: NEM is kell jönni. Megvagyunk mi A: KI HA ÉN NEM, SEMMI SEM JÓ ,MAJD ÉN MEGMUTATOM motorosok nélkül.
DE aki nem ilyennek érzi magát az jöhet bátran!
Emberek vagyunk töbfélék töbféle tudással.
Békésen jóársaságban jókedvel egymásra odafigyelve motorozuk.
még egyszer felteszem a kérdést:ki vagy te aki ezt az üzit irta?