Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Saját? Büszke lehetsz rá...
vagy esetleg ez a tipus:
majdnem, Aprilia Leonardo250. Fateré, én szoktam néha kikormolni, mert az öreg kb 30-as tempóban közlekedik vele, pedig 130-at is megy...
elektromos bicaj mi?vidéken az elég menő cucc...
én olyan motorral is mentem ma, amiben még sebességet se kell váltani...
annak is rohadjol le a fasza aki nem ment ma olyan motorral ami harmadikban full gázon 40-et megy!
na lehet menőzni...
milyen alkatrészre vársz? Lapkára?
Ma végre én is mentem egy kört a szezonban először ,az MO-lás M1 végénél szoktam garázdálkodni a visszafordítokban,nagyon jó volt felavattam az uj koptatókat,és asszem összemaszatoltam a böruhám ágyék részét közben
Sajnos én még várok alkatrészre, de talán holnapra meg lesz!
Coolridert kivéve mindenki kivétel.
De az idén ötven évesek kivételek
Én is! Száradjon le annak a f...a, aki ma nem ment óra szerint legalább 280-al...
Te felültél egy XX-re?
motoroztam ma.lehet irigykedni:
Én táviratos voltam,nem levél kézbesitö!
Ha jol és mélyen kutakodok,még találok 80-as évekbeli táviratot!
Semmi!
Van ahol ügy müködik a dolog,ahogy mindenhol kéne hogy müködjön!De azért biztos nem fizetett rá az ember!
Csak nekünk furcsamhogy az elado van a vevöért!Mert ugye nálunk,ez forditva müxik!Én is nap,mint nap szembesülök azzal,hogy még én nekem kell könyörögnöm,rimánkodnom,hogy egy kis pénzt tehessek valaki zsebébe!Ráadásul cserébe lehuznak ahol,és amennyire csak tudnak!No ez kint máshogy müködik!igenis megbecsülik a vevöt,föleg a visszajárot!És még ök probálnak kedveskedni,hogy leg közelebb is tölük vásárolj!És nem sir állandoan hogy nincs bevétele!Itt mi kis hazánkban csak sirni tudnak,hogy nincs pénzük,meg hoy áll minden!
Kellemes napot mindenkinek!
Jó napot Mindenkinek!
Tittelett!
Andry,Haya15,Coldrex!
Köszönöm szépen!
Szép napot!
Az is egy ígéret!
Persze, de nem ígérek semmit.