de vannak itt okos emberek akik leirták mi is a
Szakítószilárdság kis részlet belöle szakítószilárdság
"A szakítószilárdság, σm , Rm egy kötél, huzal, tartógerenda, vagy más hasonló szerkezeti elem elszakításához szükséges mechanikai feszültség"
hali
szakitószilárdságot egy nagy hidraolikus géppel mérnek
o----o két végén befogják és egy masina elkezdi cibálni
egyszer csak patt ezt a gép közben megméri és ennyi a szakitószilárdság
üdv zoo
miből gondolod,hogy többet elmegy?szerintem meg az erősebb anyag többet ér,mint az erösebb bevonat.
eddig még nem mentem tul sokat ezzel a lánccal,de te tudod hogyan megyek,ha rámjön a hoppáré.ha azt kibirja,senkinek nem lehet gondja vele,az tuti!
Az utcai motorjaimon eddig még soha nem cseréltem láncot, mert általában jó lánccal vettem és előbb eladtam őket, mint a lánc tönkre ment volna.
Azonban a terepmotoroknál amikor O gyűrűs láncot cseréltem és a rossz láncot a jó mellé tettem, vízszintesen kitartva sokkal jobban lógott a rossz, tehát a csapoknál is nagyon kikopott, az O gyűrű alatti kenőanyag ellenére. Amikor egy gyenge láncon vékony, de kemény bevonat van, kevésbé kopik ki a csapoknál, mint az erősebb anyagú, ami a bevonat keménységét nem éri el. Vagy ez tök hülyeség?
Ez megmagyarázná, hogy a kisebb szakítószilárdságú DID miért megy el tovább az erősebb társánál, vagy nem?
figyuzz!egy a lényeg:ez a lánc (ek530zzz) a legerősebb lánc a piacon,ami az utcára,és pályázásra való.van erősebb is,ami viszont dragversenyzésre való.ennyi.ezen nincs mit túlspilázni.
Sziasztok!
Kérdeznék én is valamit ezekkel a láncokkal kapcsolatban!
Az, hogy ezeken a grafikonokon ábrázolják a szakítószilárdságot és a súlyt, az ok, de amikor egy gyengébb láncon pár mikronos bika-kemény bevonat van, akkor ugyan turbóval előbb szétszakítod, de normál esetben nem lehet, hogy később kopnak ki benne az egymáson elforduló szemek és hosszabb lesz az élettartama? Rosszul gondolom?
Szakítószilárdság kis részlet belöle
szakítószilárdság
"A szakítószilárdság, σm , Rm egy kötél, huzal, tartógerenda, vagy más hasonló szerkezeti elem elszakításához szükséges mechanikai feszültség"
szakitószilárdságot egy nagy hidraolikus géppel mérnek
o----o két végén befogják és egy masina elkezdi cibálni
egyszer csak patt ezt a gép közben megméri és ennyi a szakitószilárdság
üdv zoo
Megyek aludni, mert egyébként lefejelem a billentyűzetet....
eddig még nem mentem tul sokat ezzel a lánccal,de te tudod hogyan megyek,ha rámjön a hoppáré.ha azt kibirja,senkinek nem lehet gondja vele,az tuti!
Azonban a terepmotoroknál amikor O gyűrűs láncot cseréltem és a rossz láncot a jó mellé tettem, vízszintesen kitartva sokkal jobban lógott a rossz, tehát a csapoknál is nagyon kikopott, az O gyűrű alatti kenőanyag ellenére. Amikor egy gyenge láncon vékony, de kemény bevonat van, kevésbé kopik ki a csapoknál, mint az erősebb anyagú, ami a bevonat keménységét nem éri el. Vagy ez tök hülyeség?
Ez megmagyarázná, hogy a kisebb szakítószilárdságú DID miért megy el tovább az erősebb társánál, vagy nem?
Kérdeznék én is valamit ezekkel a láncokkal kapcsolatban!
Az, hogy ezeken a grafikonokon ábrázolják a szakítószilárdságot és a súlyt, az ok, de amikor egy gyengébb láncon pár mikronos bika-kemény bevonat van, akkor ugyan turbóval előbb szétszakítod, de normál esetben nem lehet, hogy később kopnak ki benne az egymáson elforduló szemek és hosszabb lesz az élettartama? Rosszul gondolom?
Neked nem kéne adatlapot töltened?
Mért végig másodikba akarsz menni?
Tapolca, Balatonfüred, stb...