Rendben......táblázatokban nagyon jók! ....ezért kérdeztem valós tapasztalatot......bár hiába dícsérnék sokan ha nem sokkal olcsóbb mint a DID akkor kevesen fogják venni.......márpedig nem az....legalábbis ahol utoljára kérdeztem...
Mindenfélét.......többnyire SV-ken, 650 és 1000......viszont mivel kiderült, hogy ha azt az erősségűt vesszük meg belőle amit a gép igényel rögtön nem lesz olcsóbb mint a DID és akkor meg minek lecserélni a bevált minőséget? .....ráadásul sv1000-en az erősebb is elnyúlt 9000km alatt....
Nekem jó volt, csak sajna más dolog miatt kellett lecseréljem (nem volt egy síkban a két lánckerék és kicsit nyalta az oldalát) de a nyúlásával tényleg nem volt gond. Igaz én még külföldről szereztem be. a ZZZ volt, amit használtatok?
Nektek bevált az EK?......nálunk gyakorlatilag senkinek(na, 1 srác meg volt elégedve).......az örök lánc párezer alatt kuka lett és a gar. miatt keresett forgalmazó eltűnt...
helló mester , kérlek linkeld már be nekem azt az online programot amivel a lánckerék változtatás eredményeit lehet szimulálni mert eltűnt a gépemről .előre is köszönöm .
a motorod hogy van?
a motorod hogy van?