Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még nincs otthon.valami tanfolyamon van.
most hivom.
Ezt lejjebb írtam és még áll:

Tulajdonképp nem titkosak az árak csak nem akartam lehurrogást és hasonlókat. De itt vannak:
lánc ZVM2: 35000
ZVM2 Gold: 37000, ezek a 114-es hosszra vonatkoznak a 112-es 500-al olcsóbb,
kiskerék 17-es: 2800, 18-as: 3100
nagykerék 40-es: 7000, 43-as: 7700
Csak jelzem eltelt az óra hossza!
Már megrendeltem így letesztelem amúgy mennyi az annyi komplett szettben lánckerékkel ha nem jó legközelebb vissza térünk rá oszt botúlúk.
neked is.
szép estét
köszi!már hivtam a csávót,de csak egy óra mulva lesz otthon,ugyhogy majd akkor megkérdezem a garancia ügyet.
azért, mert az új busán 18-43-as áttétel van 114szemes lánccal
biztos van.de minek az neked?csoppered van,vagy mi?
És persze DID.
Tulajdonképp nem titkosak az árak csak nem akartam lehurrogást és hasonlókat. De itt vannak:
lánc ZVM2: 35000
ZVM2 Gold: 37000, ezek a 114-es hosszra vonatkoznak a 112-es 500-al olcsóbb,
kiskerék 17-es: 2800, 18-as: 3100
nagykerék 40-es: 7000, 43-as: 7700
Adjál email címet!
Ezt egy pappartur nevü srác mint kizárólagos forgalmazó árulta és 30000km-es gart adott rá.....ezért vettek páran, de mikor a garra sor került volna nem találták.....ő is pont ezeket mondta meg, hogy a kawa versenylánca stb. .....na ha tényleg közel fele annyi volna az első 1-2 évben mint a did akkor érdemes lenne kipróbálni legfeljebb többet nem veszek, de mivel ugyanannyiba kerül sőt ha az erősebbet akarom még drágább is így nem cserélném le a bevált minőséget.....csak kíváncsiságból szívesen adok árat a DID-re, hogy valóban megéri-e ezt megvenni?......nem kell tőlem vásárolni természetesen csak a próba kedvéért emilben akit érdekel....ha annál jóval olcsóbb az ek akkor érdemes kipróbálni...
Szebb napokat mindenkinek!
És van 114 szemes is?
Akkor legközelebb teszteljük mit bír.
a gyári láncot simán leflexeltem,de ebből amikor kivettem egy szemet,az nem ment tul egyszerűen,mert rohadt kemény a cucc.
mellesleg akitől veszem az azt mondta,hogy a felturbózott busákra viszik főleg,mert ez birja a legtovább.
és nem tűnik egy kamuzos tipusnak.
Várom az eredményt
ma megkérdezem,mert itt adnak rá valamilyen garit,de ma este pontosan leirom majd.
arról,hogy milyen a lánc,majd én referálok,mert én jó teszelő vagyok.SZUPERSZTÁR...
most raktam fel.
hali,ide is beszakadt a joido
voltunk is moccolni az uj kollégával,már 4 hayabusás itt is van
csak meg eggyenlore kulon kulon
üdv
szép napot ide is!
Láncra sehol nem akarnak garit adni akárhol kérdeztem.
Köszi de már megrendeltem majd legközelebb élek a lehetősségel. JA kompletten a szett 40000papir volt majd kíváncsi leszek rá mit bír.
Előfordulhat Gyálon lakok na azé láthattál koléga.