A 2008 utáni Hayabusa tulajdonosoktól kellene egy kis segedelem: Valaki mérje már meg, hogy milyen magas az oldalidomon található Hayabusa jel! Köszönettel: FI
Hát ha ez így van egyszerü az élet, ha hozol egyet nekem, szivesen játszok veled egy ping-pong meccset. Ugyanis a "falunkban" már nincs ellenfél innánk egy szörpöt meg beszerelnénk a vadászsólyomba a "kütyüt". Ez csak 1 5-let
Én se, de hidd el, hogy sem egy Power Comandertől, sem ezt kombinálva egy kipufogó rendszerrel nem lesz 220 lóerő egy Hayabusa. Én már túl vagyok ezeken a dolgokon, van Yoshi tengely,meg Wiseco dugó a motoromban, sőt a hengerfej és a szelepek is meg vannak dolgozva de még most sem hiszem, hogy 220 lóerős lenne a gépem.
Amúgy pont itt van Debrecen majdnem mellettünk, nap mint nap járok ott, amúgy ha enyém lenne a motor már rég bevittem volna, csak hát így szerintem soha nem fog oda kerülni, így nem is tudok fogadni, mondjuk amúgy se fogadnék :)
hidd el, hogy ültem már erős Hayabusán. de felajánlok egy fogadást: menjünk el egy akármilyen fékpadra(pl. Belme Józsihoz Debrecenbe), és mérjük össze a motorjainkat! Az fizet, akié gyengébb lesz.
Helló.
Akkor bocsi, elírtam gondolom injektoros a K2-es. Amúgy fateré a gép, asszem a Power Commander lesz az. Nem egy két nagymotorral mentem már, hiába csak az Xt-m van most, meg crossokkal is ami erősebb, de ez a Busa nagyon durva! Ha nem hiszed gyere el és nézd meg!
Ja meg fater is mondta hogy iszonyat erős, meg még annyi ha ismered esetleg a Demény Lacit meg a Zsoltit(streetfighterek), őknekik van valmi Bmw-jük és azt cserélték volna a mienkre, mert ezzel gyorsultak volna Kunmadarason, mert olyan felszereltségű!
Sziasztok
Sikerült beszereznem egy féklámpa villogtató kütyüt ! Együtt szoktam asztaliteniszezni a Prop-tech es srácokkal,és említettem nekik ezt a dolgot.Két mecs között pihenés képpen kb 10 perc alatt megtervezte a cuccot a laptopján és kb 40 perc alatt le is gyártotta kompletten nyáklemezestűl,mindenestül és belerakta egy fokozatkijelző dobozába.Az egészet kiöntötte gyantával aminek száradnia kellet kb 20 percet ,úgy hogy az egész kb2X3 cm nagyságú.A két végére rászerelt két gyári vízhatlan három vezetékes csatlakozót,ami a Busa lámpájához kompatibilis és közé dugta ,nagyjából ennyi! Előállítási költség ,alkatrész ár kb 800 forint! Benne van kb 3-4 db pici elektromos kütyü!
Mr.!Miért olyan drága a te villogtatód?Milyen haszonnal dolgozik Tibi?
Zizó!
20% felárral vennék én is 1-et, persze ha lehet.
Akkor bocsi, elírtam gondolom injektoros a K2-es. Amúgy fateré a gép, asszem a Power Commander lesz az. Nem egy két nagymotorral mentem már, hiába csak az Xt-m van most, meg crossokkal is ami erősebb, de ez a Busa nagyon durva! Ha nem hiszed gyere el és nézd meg!
Ja meg fater is mondta hogy iszonyat erős, meg még annyi ha ismered esetleg a Demény Lacit meg a Zsoltit(streetfighterek), őknekik van valmi Bmw-jük és azt cserélték volna a mienkre, mert ezzel gyorsultak volna Kunmadarason, mert olyan felszereltségű!
Sikerült beszereznem egy féklámpa villogtató kütyüt ! Együtt szoktam asztaliteniszezni a Prop-tech es srácokkal,és említettem nekik ezt a dolgot.Két mecs között pihenés képpen kb 10 perc alatt megtervezte a cuccot a laptopján és kb 40 perc alatt le is gyártotta kompletten nyáklemezestűl,mindenestül és belerakta egy fokozatkijelző dobozába.Az egészet kiöntötte gyantával aminek száradnia kellet kb 20 percet ,úgy hogy az egész kb2X3 cm nagyságú.A két végére rászerelt két gyári vízhatlan három vezetékes csatlakozót,ami a Busa lámpájához kompatibilis és közé dugta ,nagyjából ennyi! Előállítási költség ,alkatrész ár kb 800 forint! Benne van kb 3-4 db pici elektromos kütyü!