Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/watch?v...

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Atixal januárban volt egy napsütéses 7 vége meg -5 fok!
Készült egy szupi video, előre figyelmeztettek mindenkit, hogy a video 10 perces re sikeresedet, tehát akkor érdemes megnézni, ha van rá idő...

Hello!

Bagster gyártmány, Corsaroban vettem. 30eFt.
Nincs hozzá való táskám, de a normál tanktáskát mindig hozzápókozom. /Minden motoromon rögzítettem./
Néha van náluk akciós áron is. 20eFt.

Szerintem a fék utcára hibátlan, a gyári betét is úgy jó, ahogy van, csak ne lenne csillagos ég az ára.
...mondjuk van annyi pálesz, hogy kéknek lássam a holdat...
Itthon csinálgatom ami akad....
Robotos, jol lattam hogy a motorodon hayabusa tankbor van? merre, milyet, hogye lehet venni?

amugy a fek fikazasat kezdem visszaszivni. hetvegen vasalgattam kicsit es az is lehet hogy placebo de kezd fogni..
Szia Barátom!
Jól vagytok?
Mocival történt már valami jó dolog?
hát remélem :)
hallottam az elköltözésetekről, remélem hamar lesz valami tuti helyed!
szép napot mindenkinek!
A Mottynak most mi az ára?
Tényleg a legjobbak: http://www.kekhold.hu/?khm=tkp
Fistván gratulálok!
Helló Mr.!
Felvenném a kapcsolatot Kék Holddal ill az említett Ferivel. Milyen elérhetőségei vannak? Vagy egyáltalán nála kell bejelentkezni?
Tibi!
Mikor lesz villogó féklámpám?

Féklámpa!
Ismertető jel:
Ha Fékezel akkor Villog a féklámpád,mint a Forma 1-es kocsiknak az esőben!Több éve használom,és azt kell mondanom,hogy ez által sokkal jobban látják a fékezésemet a motoros társaim,az autósok,vagy bárki más!Fiveurban már tudja,hogy milyen ez!A Csapatban Menya/aki kitalálta a prototipust/Busati,és én rendelkezünk ilyennel!
Most egy Tibi Nevű srác árul ilyet!
MONDOM TIBI!
Nála 9pénz az ára!
Ha komolyan érdekel valakit akkor iratkozzon fel ide!Többeteknek hátha olcsóbb lesz?
1,Fiveurban
2,Madigabi 2db.
3,Andry
4,Paszgyu
5,Herci
Szép reggelt!
Na... megetettem a disznókat....most visszafekszem...
A PC-k gyári csatlakozóval vannak szerelve. viszont hasonló kiépítés, mint a Motty-nál 85+65 eFt-ba kerül.
Nem néztem még meg, hogy a PowerCommander V. gyári csatival van szerelve, vagy ott is kábelvágás kell? Az is auto szélessávú szondával. Fix elektronika nem lesz, az biztos. (nem szeretnék kábeleket vágni)
Motty AFR
Mármint a kéttesókkal.
Csajom üdvözöl!
Sajnos nélkülöznöm kell a héten pár napig, mert megy H-ba.

Mivel soha nem voltam formában, 2km elég volt, hogy most sem legyek. A naszályring jó volt, de itt-ott furcsa átfolyások voltak.
Kell valami elektronyika majd a gépbe, mert a hang kivételével így nem a legjobb.
de erre tényleg kiváncs vok hogy ujra agusztusi formába légy hány km kell szerinted?
hé ácsi nem az vok akinél mentegetöznöd kell egyébként sem mentem volna, mos lettem jobban! mindenki akkor megy amikor szeretne
jo hogy dumcsiztunk pénteken üdv a párodnak!
kedves Robotos, milyen volt a szezon nyitás?

hogy érezted, hány km kellett, hogy újra a régi légy?
elég volt a 250 km?
Szeva Apa!
Meggyógyultál?
Ne koxolj annyit!
Ma gurultunk egyet, de nem szóltam senkinek, mert nem volt terv és későn is indultunk. Bp. környékén sem voltunk.
Velem jól járnál, ha adnál egy szívlapátot, kihoznám belőled a legjobbat!