Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fistván nem mérvadó..
Mi tavaly ota használjuk Fiveurbannal,miota megjelent a piacon!
Nagyon ott van a szeren!
Nálam is
Dynamic Moto 4T Racing 10W-50

Ha valami megszokottól eltérőt tapasztalok,közzéteszem.Előre is kösz a bizalmat,igyekezni fogok.
Szerintem Fistván is használja/használta ezt a típust.
A MOL-os láncspray viszont nagyon jó,sokkal tartósabb mint a Castrol hasonló terméke.
A Castrol-nak volt a régi ezüstös színű után valami pirosas "new component" kiadása,na az még szarabb,fél napos száradás után is leverte magáról a lánc.Nálam eddig a MOL-os a legjobb.
melyik mol-os?és ha majd tudod milyen okvetlen tedd közzé!
és akkor beléphetsz a klubbomba!
Én a 750F-nél is meg a Busánál is Power1-et használtam,nem volt vele problémám.Nem ette egyik sem és nem tapasztaltam rendellenességet.
Most viszont MOL-os került bele.
én is egyenlőre.de mivel lehet roszabb mint ezek a"nagyok"?
és legalább eredeti!
Csak láncspay-ben ismerem!
én meg a mol-nak fogok bizalmat szavazni asszem.
én most probálom elösször!
Majd meglátjuk!
Motul az jó...
Részemről Repsol párti vagyok...
Használtam már Valvoline-t,az is tuti!
Nekem kocsiban volt és mikor elkezdte enni akkor mondta 1 kollégám,hogy ismeri a forgalmazót és ő is beismert,hogy évek óta romlik a Castrol minősége!
Pityusz szokott nevetni,de akkor is ide írom csak a MOTUL!
amikor a motort vettem kecskeméten,ott már ugyanezt mondták.meg ezt is,hogy régebben nagyon jo volt,aztán egyre szarabb lett olyannyira,hogy már nem is azt rakják a motorokba.mivel nem igazán lehetett érdekük nekem ezt mondani,innen gondolom,hogy igaz.meg persze tapasztalat.később én is rájöttem.
Szerintem is,de ez egyéni vélemény...
a castrol egy nagy kalap szar....
Mély Tiszteletem!
www.motulolaj.extra.hu próbáld meg itt!
sziasztok!
Van 1 pár eladó hibátlan yoshimura rs3 titán dobom hayabusára.
üdv:Demény Laci
Jó napot!
Jó napot Mindenkinek!
Koszi mindenkinek a valaszt!

kozben talaltam castrol power1et (Fekete663 koszi a kiigazitast ) 2500/literert

Castrol Power 1

ez asszem jo ar, egyarban van az akcios motullal, most az elso olajcserenel kiprobalom a castrolt , kovetkezonel a motult

Koszi megegyszer a valaszokat!
Én tudok!
De nem 5001-est,hanem 3000-est!Ez 20w-50-es olaj!kifelyezetten nyári melegre ajánlják!
A Castrol nagyon jó, de csak ha nem nálunk, meg tőlünk keletre veszed meg. Ny. Európában feltétlenül ajánlom... de inkább