Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bár most olvastam el a commentecet,nagyobb terhelésnél csipeget el belöle a gép....maradok a castrol nál
hali,ez az ár nekem is tetszik lassan mar gondolnom kell rá....
üdv
szép napot ide is!
Nem kekeckedésképpen, de R4-rt utoljára kb 2005-ben forgalmaztak... Azóta Power1Racing néven fut a Castrol full szintetikus olaja. De örömteli változás történt a MOL webshopjában, a 10W50-es full szint olajuk 2890 forintért, az 5W 60-as szintén full szint versenyolajuk pedig 3290 forint. Egy tuti olaj, tuti forrásból...
A castrol r4 3000.- körül van.
Sziasztok, ha jol emlekszem multkor valaki motul 5100est tudott olcson -visszaolvastam de nem talalom
tud valaki occso motul 5100et vagy Castrol R4et?
Koszi!
Féklámpa!
Ismertető jel:
Ha Fékezel akkor Villog a féklámpád,mint a Forma 1-es kocsiknak az esőben!Több éve használom,és azt kell mondanom,hogy ez által sokkal jobban látják a fékezésemet a motoros társaim,az autósok,vagy bárki más!Fiveurban már tudja,hogy milyen ez!A Csapatban Menya/aki kitalálta a prototipust/Busati,és én rendelkezünk ilyennel!
Most egy Tibi Nevű srác árul ilyet!
MONDOM TIBI!
Nála 9pénz az ára!
Ha komolyan érdekel valakit akkor iratkozzon fel ide!Többeteknek hátha olcsóbb lesz?
1,Fiveurban
2,Madigabi 2db.
3,Andry
4,Paszgyu
5,Herci
6,Haya15
7,Maistear
Tényleg jó volt. Tavaly nagyon elhanyagolódott a dolog.Több okból is.

Ha jó idő van irány a víz is
Tibi!
Mikor lesz villogó féklámpám?

Féklámpa!
Ismertető jel:
Ha Fékezel akkor Villog a féklámpád,mint a Forma 1-es kocsiknak az esőben!Több éve használom,és azt kell mondanom,hogy ez által sokkal jobban látják a fékezésemet a motoros társaim,az autósok,vagy bárki más!Fiveurban már tudja,hogy milyen ez!A Csapatban Menya/aki kitalálta a prototipust/Busati,és én rendelkezünk ilyennel!
Most egy Tibi Nevű srác árul ilyet!
MONDOM TIBI!
Nála 9pénz az ára!
Ha komolyan érdekel valakit akkor iratkozzon fel ide!Többeteknek hátha olcsóbb lesz?
1,Fiveurban
2,Madigabi 2db.
3,Andry
4,Paszgyu
5,Herci
6,Haya15
Pontosan!
Mint a régi szép idökben! És remélem egész szezonban igy lessz!
Nem szokott!
Nekem 5 éve van ilyen féklámpám......Olvass vissza,itt,és megtalálod!
A vidi csak egy mellék termék!
Az a fő,hogy együtt voltunk megint!
Megvagytok verés nélkül is!
Köszönöm!
hali emberek.
hogyis van ez a villogó féklámpa történet?
ez engem is lázba hozott ha nem egy drága dolog és könnyen beszerezhető.
és ezért a rendőrbácsi nem szokott kötekedni?
köszönöm.
ÉN IS!
Ismét frenetikus videot alkottál barátom!
Jo volt visszanézni ezt a kis csapatást!amugy olyan 600-kresszabályt sértettünk meg a 400-bol!Illetve ha jol meggondolom csak egyet,de azt az elejétöl a végéig!
Természetesen ment az ötös!
Majd hozom a létrámat, te kis kócos! Szupi lett a vidi!
Na végre. Azt hittem már sosem lesz kész.
Maszek,és nem titok!
Nekem is volt amerikás,egyben a fék lámpa az index-szel,és minden oké volt vele!Ímádtam!Az adatlapomon látható!Sokkal kultúráltabb volt a Busmann,mint a gyári...........
Emlékszem! valami fehér kisposki volt, ha jól emlékszem...
De akkor van egy szentedrei alteregod, mert már többször találkoztam ezzel a sráccal...
viszont jól látszik nagyon .nekem amerikás van hátul beépitett indexszel,csak annyi baj van vele,h nem látszik rendesen . .
a tiétek milyen gyártmány,de csak ha nem titok ,? .
Köszke!
A féklámpa nem gyári!
fasza videó . azt kérdezném,h az a feltűnően villogó féklámpa az gyári ? .