Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt be kéne fejezni Drágáim!
Szarok a politikára,ahogy Ő is rám,mint Magyar Állampolgárra!
Sajnos felnőtté érésem csak azt mutatta meg nekem,hogy hogyan tudnak minél jobban kiszipolyozni,és minél több pénzt lehúzni rólam ebben a világban,/pedig 4-szer többet dolgozok egy átlag embernél,vagy 5-ször!Éjjel-nappal/Mind a munkáltatók,mind az Állam!
Több éve már szarok az egészre!Engem csak a Családom,és a Barátaim érdekelnek!Senki másnak nem hiszek ebben a világban,mert rajtuk kívül mindenki becsapott már többször is,még a sajátnak hitt Hazám is!Pedig a családfám nagyon szép,és híres,tele nagy MAGYAROKKAL akik tettek ezért a nemzetért!
De semmi hála,csak államosítottak,és elvettek MINDENT! ,majd filléreket,és jelentéktelen földekkel akarták kárpótolni a Családomat hegyek-völgyek,Rezi-vára,Szent György hegy,+ birtokok helyett!
A DUNÁBA MINDDEL! Hol marad az igazság,és a MAGYARSÁG!?
Ne haragudjatok meg rám!Szarok az egészre!
További fontossági sorrendem:Mr.-né,Öcsém,Keresztlányom,és Szülei+ a Barátaim! Senki más ezen a földön!
Jó lesz a Tisza is...vagy egy kanál víz....
Ja és az összes tolvaj politikust a Dunába pártállástól függetlenül!
ez is egy szempont.
Engem is érdekel, de a családom sorsa még inkább!
Elsősorban nekik kell hogy jó legyen, azután meg nekem, aztán jönnek a rokonok-barátok!
Nem biztos hogy 30 év múlva szeretnék motorozni, inkább most!
És amit feketén meg tudok keresni az az enyém.
Hozzáteszem 1985 óta nincs munkahelyem, nem lesz nyugdíjam sem, úgyhogy úgy gondolom, azok az egyetemisták akik 5-8 évig jártak az ingyenes egyetemre, azután külföldre mentek dolgozni kicsivel több pénzzel tartoznak hazájuknak.
hát látom semmit sem olvastál el szinte..
engem viszont érdekel.meg a HAZÁNK sorsa is!
az meg, hogy mennyi a benzin nálunk, kurvára nem érdekel, nem sok haszna volt a Magyar államnak az én üzemanyagvásárlásaimból. Valahogy mindíg egy romániai utazás közben szokott kifogyni a tankomból a benzin meg a gázolaj is. . .
ugyan mi okuk lenne bejelenteni ezentúl, most is elég szigorú az adózók számonkérése, ettől szigorúbbat csak még több apeh-essel lehet, ami még több pénz, ráadásul kevesebb befolyó adóval. az egy nonszensz, hogy ha kevesebb lesz az adóteher, akkor többen fogják fizetni, és több lesz, ébredj fel, Magyarországon élünk, itt benne van az emberek zsigereiben a lopás. vagy te jó példával előljársz és fel fogod jelenteni a főnöködet, ha zsebbe fizet? Mit gondolsz, ezek az emberek sorsát akarják jobbá tenni, nem a sajátjukét? Majd a jobbik vezette kormány szembeszáll a zsidó nagytőkével, és ez lesz a boldogság szigete, és mi fogjuk táplálni a kínai meg orosz népet. ezt a lehetőséget már sajna elb@szták jópár évvel ezelőtt. már ott gyártanak mindent(kínában), ami meg nincs azt megveszik a mienknél olcsóbban mástól. ezzel a programmal csalódott embereket át lehet verni, csak nekem valahogy kilóg a lóláb... tévedésben vagy, ha azt gondolod, hogy én az mszp-t védem, őket ugyanúgy utálom, mint a többi politikust is, csak nekem ez a múltba visszatekintő díszmagyarkodás kissé hányingerkeltő. vitatkozhatunk nyugodtan, csak ez aztán abszolút nem illik bele abba a témába, ami az oldal tetején fel van írva.
mondjuk annyi,hogy mennyi pénzed lesz motort venni!
a GDP-re meg ne nagyon hivatkozz,mert ha csak azok az emberek bejelentik a náluk dolgozokat akik eddig feketén nyomták,már mindjárt jobban állunk!a körbetartozások mértéke pedig közel 1000 miliiárd!stb...stb...olvasd,és tanulj,vagy légy hazaáruló,és szavazz az mszp-re.(aztán majd vegyél benzint 500ft-os áron)
Hadd kérdezzem már meg, hogy ennek a pamfletnek, amihez kb 8-10 szeres GDP növekedés kellene, mi a fasz köze van a Hayabusa fórumhoz?
srácok!mivel közelednek a választások,akik esetleg még nem tudják mi a pálya,azoknak itt a Jobbik programja.olvassátok el,mert rólunk,és a mi jövőnkről lesz itt szó....
http://jobbik.hu/rovatok/orsza...
A mai nap majd megkereslek mailon.
Kösz! Az adatlapomon fent van az email címem valami elérhetőséged át tudnád küldeni hogy megbeszéljük a továbbiakat?
Akár azt is
Jó napot Mindenkinek!

Biri, vinni kellene a paripát vizsgáztatni. Jól hallottam hogy esetleg te tudnál segíteni ?
Jó reggelt mindenkinek ja és a klub tagoknak is.
Bakker Neked megártott a tél!
Isten éltesse a Bernadetteket!
Nem vagyok méltó, hogy ezen kivételes klub a tagjai közé fogadjon.