kérdés, hogy mire ideér, mennyi költség (szállítás, vám, Áfa) rakódik rá, meg aztán ott van az E betű teljes hiánya is, rossz esetben meg még db killert sem kapsz hozzá, aztán majd az első igazoltatásnál lehet gondolkozni, ha éppen olyan kedve van a rend derék őrének. . . Én nem kínlódnék vele, az tuti.
Nem igazán fogok foglalkozni a rendszámmal, ne várj rá.
Nem sikerül masszívra megcsinálni úgy hogy ne legyen buktató egy igazoltatásnál, ha esetleg megállnék.
Amúgy egyetértünk hiteles párt csak a JOBBIK!
Nagy politizálás közben megkérdezném, van-e valakinek tapasztalata Hindle kipufogóról.
USA-ban jó áron van.
Szerintetek bolt-on ban érdemes gondolkodni? Van vmi hátránya?
Köszi
Ezen a "mega" foton mi már tulvagyunk Misterrel!
Kb.két hete beszéltünk rola telefonon!annyi külömbséggel,azon barátok lennének motormárkátol függetlenül!
Még itt a politika a téma az XX-es csapat valami mega fotó-videóbam gondolkodik. szerintem mi is csimálhatnánk valami ilyent. Ha van ilyen akkor "alulművelt" vagyok a témában és bocsánat.
Nyugodtan tedd a párnád alá a programodat kedves barátom,és álmodj szépeket!Ne haragudj!írtam!Ne akarj megtéríteni egy újabbb hazug bandának!Szarok a sok.......................-ra!
Majd ha visszakapjuk amit elvettek,és mutatnak jövőt ennek az országnak,akkor talán elkezdek hinni nekik!Addig semmit sem!
Te hogy állsz?Tudtommal szarul nagyon,mint mi itt szinte mindannyian!Akkor mit nyomulsz?Van kész érved,hogy miért is higyjünk ezekben?Csak elméletek ezek is..............,vagy átbaszá..........!Volt már sok!
Tudod mit!?
Válasszatok meg engem az ország királyának!Ígérem,hogy jó lesz!Példát statulálnék!
figyelem mindenki!a nagy érdeklődésre való tekintettel(közkivánatra)megalapitom a COOLRIDER rajongói clubot!
a tagoknak ingyenes aláirást osztogatok,és előre megbeszélt helyen és időben megcsodálhatnak engem,és európa legszebb busáját,egy minimális összeg befizetése fejében.
(akik nem tagok,azoknak ez a jeles esemény 2.555ft-ba kerül)
a club továbbá vállalja,hogy megfelelő létszám esetén a club névadója elmegy velük motorozni,ezzel is emelve az esemény szinvonalát,illetve vállalja,hogy a rajongók hadától átveszi(személyesen!)a neki szánt igen drága ajándékokat.
eme esemény téritésmentes.
hetente egy alkalommal közjegyző jelenlétében kisorsolunk egy szerencsés tagot,aki azon a héten minden nap motorozás előtt,leellenőrizheti eme nagyszerü bajnok(COOLRIDER)gumijainak légnyomását.(szigorúan az ugynevezett BAR mértékegységgel számolva)
és még megannyi meglepetés.....
Az én dédnagyapám elkezdte elkártyázni a maradék vagyonát,és birtokait,mert tisztában volt vele,hogy jön az államosítás,a dédnagyanyám meg felakasztotta magát,mert félt a szegénységtől!Köszönjük MAGYAR ORSZÁG! Nagyszerű jövőkép!
Látom Gabi egyetértesz,köszönöm!
Sajnos ez van..............EZ A MI ORSZÁGUNK..........sajnos..........
Befogom a számat,és dolgozok..............ez maradt,vagy mehetek a többi állásnélküli mellé,bármekkora Chef vagyok!
Nem igazán fogok foglalkozni a rendszámmal, ne várj rá.
Nem sikerül masszívra megcsinálni úgy hogy ne legyen buktató egy igazoltatásnál, ha esetleg megállnék.
Amúgy egyetértünk hiteles párt csak a JOBBIK!
Nagy politizálás közben megkérdezném, van-e valakinek tapasztalata Hindle kipufogóról.
USA-ban jó áron van.
Szerintetek bolt-on ban érdemes gondolkodni? Van vmi hátránya?
Köszi
Kb.két hete beszéltünk rola telefonon!annyi külömbséggel,azon barátok lennének motormárkátol függetlenül!
igy tegyen az ember jót veletek?!
Majd ha visszakapjuk amit elvettek,és mutatnak jövőt ennek az országnak,akkor talán elkezdek hinni nekik!Addig semmit sem!
Te hogy állsz?Tudtommal szarul nagyon,mint mi itt szinte mindannyian!Akkor mit nyomulsz?Van kész érved,hogy miért is higyjünk ezekben?Csak elméletek ezek is..............,vagy átbaszá..........!Volt már sok!
Tudod mit!?
Válasszatok meg engem az ország királyának!Ígérem,hogy jó lesz!Példát statulálnék!
a tagoknak ingyenes aláirást osztogatok,és előre megbeszélt helyen és időben megcsodálhatnak engem,és európa legszebb busáját,egy minimális összeg befizetése fejében.
(akik nem tagok,azoknak ez a jeles esemény 2.555ft-ba kerül)
a club továbbá vállalja,hogy megfelelő létszám esetén a club névadója elmegy velük motorozni,ezzel is emelve az esemény szinvonalát,illetve vállalja,hogy a rajongók hadától átveszi(személyesen!)a neki szánt igen drága ajándékokat.
eme esemény téritésmentes.
hetente egy alkalommal közjegyző jelenlétében kisorsolunk egy szerencsés tagot,aki azon a héten minden nap motorozás előtt,leellenőrizheti eme nagyszerü bajnok(COOLRIDER)gumijainak légnyomását.(szigorúan az ugynevezett BAR mértékegységgel számolva)
és még megannyi meglepetés.....
MIRE VÁRSZ MÉG?CSATLAKOZZ!
!
Sajnos ez van..............EZ A MI ORSZÁGUNK..........sajnos..........
Befogom a számat,és dolgozok..............ez maradt,vagy mehetek a többi állásnélküli mellé,bármekkora Chef vagyok!