Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi szorgalmas dolgos emberek éjjel-nappal dolgozunk és tele is vagyunk mint a déli busz!

(Hogy mivel, azt a fiatalkorúak miatt most nem részletezném)
Szegény...
Először észre sem vettem a repülőt,kígyót meg hasonló iszonyatos szörnyeket kerestem a virágcserépben...Fáradt vagyok,no.
Jó estét mindenkinek!
Szép jó estét Mindenkinek!
Dolgozik mindenki vágod?
kapd be gyikok én leléptem!(idézet:eric cartman,south park)
mi van?már megint alszik mindenki?
a speed az jo.vegyél egy busát!
Nem vagyok rendőr, csak motorvétel előtt állok, és tipust is váltok.. Eddig supermoto volt most speed-et szeretnék és ezért ez a sok kérdés..:)
mit tudtok, mennyi egy aksi, legolcsóbban?
menyus zzr!beraktam az uj prop-tech cuccot.hibátlan!még jo,hogy örök garanciás!tök fair-ek voltak a srácok.
te wild2!miért nincs kitöltött adatlapod?lehet,hogy rendőr vagy?
akkor elmondom még egyszer.amit én mondtam az nem egy hajtogatott gányolt cucc,hanem egy észrevehetetlen megoldás!a rendszám alapesetben a keretben,full szabályosan van.aztán elektronikusan mozgathato.a motor nem láthato!
nekem nincs hátso indexem
Fotós haverom utolsó képe
coolrider! Neked hogy van megoldva a hátsóirányjelző?:)
Éppen azt írtam, nem célom a hajtogatás! Ezért nem érdekel! Azért köszi!
Sziasztok!
cool13!én tudok egy srácot,aki csinált olyan rendszámfelhajtot,amit nézhet a rendőr közelről is,mert olyan profi,hogy beszarás!25-ért adja,irj ide ha érdekel,és megadom a számát.ez szol mindenkinek!
ex-kocsmáros......
azt én sem hinném...
Nos, szerintem egyik Hayabusa sem tudja lekoppintani az órát 5-ben (a régiek közül)), úgy gondolom, hogy ez a motor le van áttételezve és/vagy egy speedohealer elektronikával még rá is van tekerve, hogy többet mutasson az óra. Szerintem.
kocsmáros mondja verébnek...
persze hogy kész,ha sosem dolgozol......mert mindig itt irogatsz.....
Hát ha minden igaz már kész a teló és utánna viszem beszerelni és KÉSZ!
Hi!

Kegyetlenül tudnak motorozni, de ezt a tudást inkább pályán kéne gyakorolni, mert még a végén megölnek valakit....

Zorro, mi a pálya a motoroddal?