Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnálom.
Örülök.
Azért a lényeg meg volt! (kávé)
láttam két szép busát a nyugatinál 1kor( kék-szürke, lila-fekete)
Esetleg innen valaki?
Azt én nem tudom, lehet hogy lógnak?
a melósok...ilyenkor miért nem dolgoznak?
Eszünkbe sem lett volna fikázni az XX-et!
Egyszerűen nincs rá szükség
tisztelet.
PEP....megkérdeztem zorro telóját......khm.....úgy néztek rám.....
amúgy a telós is gagyi volt,ugyhogy nem csodálkoztam.
azért köszi a segitséget,nem rajtad múlt.
de megoldottam a telógondot.meg a váltót is...kicserélik gariba....
És mielőtt még valakinek eszébe jutna fikázni az xx-et,szólok,hogy ez az autóm nyavajája......az meg suzuki........
Akkor inkább a "kpm"-es műszaki ami valójában már nkh-s... De mivel ott dolgozom, apám is ott dolgozik és a testvérem is ezért nem hiszem hogy gond lenne a "kpm" es műszaki. nem kötekedni akarok, csak ha pályán bemérnek 200 felett az nem kellemes, tudom, hogy még nincs hátsó mérés/mármnt van, de szart sem érnek vele, mivel nem elfogadott még/ , ttól függetlenül érdekelt volna, hogy hogyan néz ki és az indexet hogy oldotta meg..:)
Köszönöm szépen! Jövő héten zaklatlak ezzel kapcsolatban, ha nem baj!
Látom a hozzászolásokat . itt mindenki old school motoros. Velem együtt.
Tökéletesen egyetértek Pistával!
Nem beszélve arról a szolíd tényről, hogy ha a rend éber őrei észreveszik, hogy felhajtható a rendszámtábla, jó esetben csak megbüntetnek, rossz esetben mehetsz kpm-es műszakira... én ezen elgondolkoznék, normális hozzáállással, ha látják rajtad, hogy nem vagy rosszindulatú, nem direkt szegted meg a törvényt, kisebb szabálysértéseket viszonylag olcsón meg lehet úszni.
én sohasem buheráltam a rendszámot, nem is megyek viszonylag lassan, mégsem mértek még be Magyarországon. Ahol meg bemértek, ott meg ha nem lett volna fenn a rendszám, akkor is megállítanak. Bizonyos alapszintű játékszabályokat próbálok betartani, pl lakott területen nem szoktam száguldozni, minden idegszállal figyelek a környezetre (talán ezért is élek még 50000 kilométernyi Hayabusázás után), és máris töredékére csökkent az esély, hogy bemérjenek.
Hát most ez nagy vmi, hogy mutatna róla valaki egy képet, hogy hogyan lehet megoldani..;)
Ja és persze még a feltételezés is sértő, hogy itt bárki a rendszámmal buherálna! Itt mindenki betartja a szabályokat, még akkor is, hogyha nem tudunk 2. fokozatba váltani!
Nem tudom, de hétvégén jön haza egy németül jól tudó barátom, vele letisztáztatom ezeket a dolgokat.
Wildc2!
Én nem tudom, hogy ki vagy, de az ilyen kérdéseket pont itt, egy nyilvános fórumon kell megvitatni... Gratula!
Valakinek van k7 előtti busája, amin a rendszám máshogy van feltéve mint a gyári..? Szal a trafi ellenes megoldás..?
István!
Erre a találkozóra kell vinni valami regisztrációs lapot, amit visszaküldtek, vagy ott kell belépőt fizetni? Hogy is van ez?
köszi a telefonos segítséget és az infókat
Ha tudnám a számodat, felhívnálak, de nagyon titkos lehetsz, hogy sehová nem írod ki!
ééééés? vélemények, tapasztalatok, egyebek?!
Igen nekem az van benne!
jah, amúgy jó reggelt mindenkinek!

érdeklődni szeretnék, használta már valaki Hayabusához a Gear2Dash tuningmodult?
egy jó barátom ajánlotta, csak szeretnék konkrét tapasztalatokat is megtudni.
én nem szeretem a plusz kijelzőket, ez ezért lenne idális.
kérdésem, hogy milyen tapasztalatok vannak vele és azon kívül, hogy végzi a dolgát az alap motor fogyasztásba stb. beleszól-e a kütyü?