tisztelet.
PEP....megkérdeztem zorro telóját......khm.....úgy néztek rám.....
amúgy a telós is gagyi volt,ugyhogy nem csodálkoztam.
azért köszi a segitséget,nem rajtad múlt.
de megoldottam a telógondot.meg a váltót is...kicserélik gariba....
És mielőtt még valakinek eszébe jutna fikázni az xx-et,szólok,hogy ez az autóm nyavajája......az meg suzuki........
Akkor inkább a "kpm"-es műszaki ami valójában már nkh-s... De mivel ott dolgozom, apám is ott dolgozik és a testvérem is ezért nem hiszem hogy gond lenne a "kpm" es műszaki. nem kötekedni akarok, csak ha pályán bemérnek 200 felett az nem kellemes, tudom, hogy még nincs hátsó mérés/mármnt van, de szart sem érnek vele, mivel nem elfogadott még/ , ttól függetlenül érdekelt volna, hogy hogyan néz ki és az indexet hogy oldotta meg..:)
Nem beszélve arról a szolíd tényről, hogy ha a rend éber őrei észreveszik, hogy felhajtható a rendszámtábla, jó esetben csak megbüntetnek, rossz esetben mehetsz kpm-es műszakira... én ezen elgondolkoznék, normális hozzáállással, ha látják rajtad, hogy nem vagy rosszindulatú, nem direkt szegted meg a törvényt, kisebb szabálysértéseket viszonylag olcsón meg lehet úszni.
én sohasem buheráltam a rendszámot, nem is megyek viszonylag lassan, mégsem mértek még be Magyarországon. Ahol meg bemértek, ott meg ha nem lett volna fenn a rendszám, akkor is megállítanak. Bizonyos alapszintű játékszabályokat próbálok betartani, pl lakott területen nem szoktam száguldozni, minden idegszállal figyelek a környezetre (talán ezért is élek még 50000 kilométernyi Hayabusázás után), és máris töredékére csökkent az esély, hogy bemérjenek.
Ja és persze még a feltételezés is sértő, hogy itt bárki a rendszámmal buherálna! Itt mindenki betartja a szabályokat, még akkor is, hogyha nem tudunk 2. fokozatba váltani!
érdeklődni szeretnék, használta már valaki Hayabusához a Gear2Dash tuningmodult?
egy jó barátom ajánlotta, csak szeretnék konkrét tapasztalatokat is megtudni.
én nem szeretem a plusz kijelzőket, ez ezért lenne idális.
kérdésem, hogy milyen tapasztalatok vannak vele és azon kívül, hogy végzi a dolgát az alap motor fogyasztásba stb. beleszól-e a kütyü?
Örülök.
Azért a lényeg meg volt! (kávé)