Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezzel a 8 ájróval megszponzorállak benneteket. szállást meg tudtok szerezni, beírod a keresőbe, hogy jugendherberge westerwald treff, találsz lehetőséget
július közepe táján terveztük a barátommal a román túrát. Úgy néz ki a dolog, hogy a Busa találkára akár helyettem is elmehettek, mert nekem ez most anyagilag nem fér bele sajna.
Van terv a kigurulásra? A táv kb. 1130 km, ugye?
Mi szívesen elmennénk a találkozóra, de nem regisztráltunk.
Bár, ha jól emléxem, elég sokan regisztráltak anno, nem tudom ki utalta el ezek közül a 8 eurot.
Szívesen átvállaljuk a túrát valaki helyett, aki esetleg meggondolta magát.
Szívesen csatlakoznánk a párommal.
István!
Milyen időpontra tervezitek a gurulást?
(vagy nincs konkrét időpont és időjárás függő a dolog?)
Sziasztok!

Gáborunknak utólag is Boldog Szülinapot kívánok!
Köszi! Ja, supermotokhoz értek csak, ott max 10000km-én mindig van vmi(hajtókar csere, henger..) Ezeknél hány km az amit simán elbír maga a motor, a lánc,a fékbetétek./bocs, hogy itt érdeklődöm, de a tesztekből ilyen dolgok nem jönnek le, jobban lehet bizni egy olyan emberben akinek az van..)
a rendszámra is van ötletem, ha már megvetted a busát, vedd meg az undertailomat, és olyan szép lesz a mocid segge, mint a birié, vagy Mr. Hayabusa régi motorjáé.
egyenesfutás, váltó(ne dobja a 2. és a 6. sebességet), kormánycsapágy, meg általános dolgok, hidegen-melegen könnyen induljon, füstölés, stb.
Sziasztok. Busa vételen gondolkozom, de használtan.. Valaki akinek van tdna mondani pár tippet amit érdemes rajta átnézni, a rendszámmal valaki tudodd kezdeni valamit hogy meglegyen döntve, mint például ahogy a gsx-reknél szokták..?Csak ott könnyebb mert az irányjelző benvan épitva és nem a "sárvédőn" van. Köszi a választ előre.
Az én fényképezőm megtanult repülni!
Ugyanis úgy kb. 200-250nél hagytam el tavaj! . .

Csak mennyünk má!
Köszönöm!
Holnap hívom.
Remélem jó hírei lesznek számomra.
Hogy lehet ez?
A busával amikor mentünk, mindig olyan sokat fotoztunk.
Na majd, ha jó lesz a motorom, és megyünk, akkor csinálok róla jó sokat!
nem igazán van róla...
Köszi szépen, úgy néz ki már megvan a szervíz, meg aztán az első az olajos a hátsó gázos! és ez a gázos! mert olajosat mindenki, sűrített gázosat kevesen csinálnak...
Sajna nem nagyon voltam ott mostanában
De csörögj nyugodtan a Zsoltira
Köszi Cool!
Olvashatsz róla a totalbike-on is, telójavítás ügyben.
ZORRO!

Mi ez a képtelenség!?
Miért nincs kép a motorodról?
+36309510644 Horváth Laci Kérdezd meg. Az én elsőmet tökéletesre javította, sőt!
Menyus!
Nem tudod, hogy sikerült már valamire jutni a motorommal?
A múlthét szerdára igérték, hogy mondanak valamit, de nem szóltak, én meg nem akartam hivogatni őket.