de már újra él a hozzáférésed!
bocsi, ez nálam szakmai ártalom... "használaton kívüli felhasználó/hozzáférés soha ne legyen engedélyezve a szerveren"
nem egy szervert törtem már meg ilyen elhanyagolt felhasználók segítségével
lécci-lécci!
szoktak utas reptetést csinálni, meg van olyan aki ezt bizniszből csinálja.
szóval tandemben lehet repülni sima és hátimotoros siklóenyővel is.
videókat így keress a youtube-on róla. megnézheted milyen is ez nagyjából!
Menyus, ha minden igaz akkor José már odaadta neked a képeket(vagy folyamatban van).
Ha kéznél lesznek akkor légyszi másold fel hozzám FTP-n őket, ugyan úgy ahogy a korábbiakat.
A hozzáférési adatok változatlanok!
Köszi
Megoldottam a rángatás problémámat. Gyári kipuff nem segített,
viszont kontakt spray-vel megfujkáltam az összes stekkert és az injektor végén lévő gázállás érzékelőt is.Szerintem az lehetett a ludas szetm ZOLI CBR-nek és Fazer1000-nek is érdemes lenne megpróbálni ezt a trükköt, csak elöbb jelöljétek össze mert ha nem úgy rakjátok vissza ahogy volt akkor vagy nem lesz alapjárat vagy smagas lesz.
Remélem segítettem és működni fog nektek is.
UI:Zorro bocsi, hogy nem üzentem vissza de csak másnap láttam az sms-t és akkor már aktualitását vesztette. Legközelebb hívj inkább.
A gyerek nagyon kínlódott, hogy felhúzza a csizmáját, erre hát
odament neki segíteni az óvónéni.
Bizony nagyon megizzadt, amire a kisfiú lábára felráncigálta a
csizmát, ám alighogy letörölte a homlokáról a verejtéket, a kissrác
azt mondja:
- Óvónéni, fordítva van a lábamon a csizma.
A nő látta, hogy a gyereknek igaza van, hát gyorsan lehúzta róla, és
ismét nagy kínlódások közepette,most már rendesen felcibálta a kissrác
lábára. Ekkor a kisfiú megint csak megszólal:
- Ez nem is az én csizmám!
A nő egyre idegesebb lett, őrült tempóban lerángatta a gyerek lábáról
a csizmát, miközben az folytatta a mondókáját:
- ... hanem a bátyámé, csak ő már kinőtte, és ma reggel ezt adta rám
az anyukám.
Az óvónő már lilát látott, de uralkodott magán.
Ismét ráadta a kisfiú lábára a csizmát, pedig még mindig nagyon sok
tuszkolást igényelt a művelet.
Na, végre, gondolta az óvónő, majd megkérdezte a gyereket:
Tegnap délután elgondolkoztam, hogy miért is vagyok fáradt. Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát! Azért vagyok fáradt, mert túl sokat dolgozom!
Tudniillik 10 millió lakosa van Magyarországnak. Ebből 3,5 millió nyugdíjas, ami azt jelenti, hogy a maradék 6,5 milliónak kell elvégezni MINDENT!
Hétszázezren tanulnak, ami azt jelenti, hogy a maradék 5,8 millióra marad az összes munka, de 800 ezren a kormánynak dolgoznak, így marad 5millió.
Félmillió embert alkalmaz a katonaság.
Lenne még 4,5 millió aktív.
600 ezren még iskolakötelezett kor alatt vannak.
Ha számba vesszük az összes munkaerőt, aki a parlamentben, polgármesteri hivatalokban, állami támogatású intézményekben, dolgozik, megkapjuk ugyebár azt a maradék 1,5 milliót, akire a tényleges
munka elvégzése hárul.
Egy adott pillanatban háromszázezer ember fekszik kórházban, van táppénzen, hozzájuk jön a félmillió munkanélküli, s máris láthatjuk: pontosan hétszázezer ember osztozik a terheken.
Na... és most olvastuk a legújabb statisztikát: jelenleg 699.998 ember van börtönben, ami azt jelenti, hogy mindössze két emberre maradt minden munka:
bocsi, ez nálam szakmai ártalom... "használaton kívüli felhasználó/hozzáférés soha ne legyen engedélyezve a szerveren"
nem egy szervert törtem már meg ilyen elhanyagolt felhasználók segítségével
lécci-lécci!