Szerbusztok!
Közhírré tétetik! 06.06.-án szombaton, Spog a szülinapját ünnepli! Nevezetesen a 30.-at! Szeretettel meghívok mindenkit az XX, és a Busa topicból, hozzám, a kertbe, sütögetni, iszogatni!
Ha jóban vagyunk azért, ha nem, akkór meg azért! Kérek mindenkit, hogy iratkozzon fel ide, hogy sacc-ra tudjam hányan jöttök! Remélem minél többen!
Ui.: bocsi, hogy nem hívok fel mindenkit, de.........
Most vizsgázott a mocim a KPM-nél, a rendszámtartóm meg állítható ha nagyon akarnám. Még véletlen sem néztek rá! De mindezt csak azért írom mert azok is trehányak nagyon. Amikor összelapátoltam a mocit akkor egy gyors megoldást kellett találni a tartóra, ezért lett olyan amilyen. Mostanában tervezem egy legal változat elkészítését, amibe nem tudnak még véletlenül sem belekötni majd.
Akkor neked nincs szükséged rendszámra. nem is értem, miért alacsonyodsz le hozzánk.
ha ilyen nagy mestere vagy a motorozásnak, akkor miért nem próbálod ki magad pályán?
Wildc2!
Na figyu srác.
1 Nincs kitöltve az adatlapod. (nagy,nagy hiba!)
2 bizalmatlanok vagyunk mindeféle idegennel !ezért kényes kérdésekre ITT nem fogsz választ kapni!
3 a fénykép hátulrol igen is hogy elfogadott.((De most ez nem lényeg!)
Ha az 1 pontot pótolod és türelmes vagy bizos vagyok benne hogy a kis közöségünk befogad.
ha még sem akkor.......peh
Most találtam:
http://www.sportmotor.hu/motor...
(azért
érdekesen megy a srác szentlászlón 280-at!