Talán hallottátok,hogy április 24én egy fiatal 21 éves fiú meghalt motorbalesetben pinnyénél Győrvári Dániel! A temetésén több mint 250 motoros kísérte el utolsó utjára! Köszönjük a jelenlétet minen motorosnak!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
A Forma1-es Ferrari csapat főnöke elzavarta a szerelőit, és magyar
cigányokat fogadott fel helyettük,
mert azok háromszor gyorsabban szerelik le a kerekeket. Később
megbánta döntését.
Igaz, hogy a szokásos 10 másodperc helyett három másodperc alatt
cserélték a kerekeket,
viszont a maradék hét másodperc alatt átfestették a karosszériát,
átütötték a gyári számot,
és eladták a kocsit a Hondának
hali,,minden okés,,,juni 3 án most lesz a mütétem,ami lesz 6 án bulitok sajna nem tudok ott lenni,nem tudom mikor vágnak ki a korházból...
veletek mindig látom mi történik itt ,nézegetem a képeket...úgyhogy csak töltögessétek fel..
A Vasárnapot még nem tudom, hívtak barátok motorozni Szilvásváradra. Ti honnan és mikor indulnátok?
Beszéltem telefonon a prop-tech-kel. Esztergomban vannak és van valami váz mérő műszerük. Következő héten Pénteken vihetem hozzájuk a motort.
Egyébként jellemző az országra, hogy egy garanciális motor hiba megállapításához és megjavításához az ügyfélnek fizetnie kell. Egy "független" szervízben mert az úgynevezett "gyári" szervízek és importőrök nem segítenek a bajban. Az én esetemben mondjuk az importőr a hunyó. A kereskedő segítene...
Tök gáz. Ez már a 4. új Suzukim, s most úgy érzem nem lesz több.
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
http://www.youtube.com/watch?v...
Mert ő ilyen volt...
A Forma1-es Ferrari csapat főnöke elzavarta a szerelőit, és magyar
cigányokat fogadott fel helyettük,
mert azok háromszor gyorsabban szerelik le a kerekeket. Később
megbánta döntését.
Igaz, hogy a szokásos 10 másodperc helyett három másodperc alatt
cserélték a kerekeket,
viszont a maradék hét másodperc alatt átfestették a karosszériát,
átütötték a gyári számot,
és eladták a kocsit a Hondának
Én igen Gabi!
Mi ez?
.... A Nyúl a ketrecben már,köszöni jól van!
Megkívánnád?
veletek mindig látom mi történik itt ,nézegetem a képeket...úgyhogy csak töltögessétek fel..
,majd akinek kell szinre fújja,,legalább saját motor szine lesz majd...ha M on leszek jelentkezek...üdv és köszi
A Vasárnapot még nem tudom, hívtak barátok motorozni Szilvásváradra. Ti honnan és mikor indulnátok?
Beszéltem telefonon a prop-tech-kel. Esztergomban vannak és van valami váz mérő műszerük. Következő héten Pénteken vihetem hozzájuk a motort.
Egyébként jellemző az országra, hogy egy garanciális motor hiba megállapításához és megjavításához az ügyfélnek fizetnie kell. Egy "független" szervízben mert az úgynevezett "gyári" szervízek és importőrök nem segítenek a bajban. Az én esetemben mondjuk az importőr a hunyó. A kereskedő segítene...
Tök gáz. Ez már a 4. új Suzukim, s most úgy érzem nem lesz több.