Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem találok szavakat.......Részvétünk....
Mr. Nemtudom de biztosan értékes
Vasárnap viszem!
Nyugodjon békében!
Nyugodjék békében
Ne izgass
Őszinte részvétem!
Talán hallottátok,hogy április 24én egy fiatal 21 éves fiú meghalt motorbalesetben pinnyénél Győrvári Dániel! A temetésén több mint 250 motoros kísérte el utolsó utjára! Köszönjük a jelenlétet minen motorosnak!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...

http://www.youtube.com/watch?v...

Mert ő ilyen volt...
Hát tudnak dolgozni ha akarnak!

A Forma1-es Ferrari csapat főnöke elzavarta a szerelőit, és magyar
cigányokat fogadott fel helyettük,
mert azok háromszor gyorsabban szerelik le a kerekeket. Később
megbánta döntését.
Igaz, hogy a szokásos 10 másodperc helyett három másodperc alatt
cserélték a kerekeket,
viszont a maradék hét másodperc alatt átfestették a karosszériát,
átütötték a gyári számot,
és eladták a kocsit a Hondának
Tittelett!
Én igen Gabi!
Mi ez?
.... A Nyúl a ketrecben már,köszöni jól van!
Mindenkinek szép jó napot kívánok!
Gabi, mi a vasárnapi menetrend?
Menyus!
Megkívánnád?
Köszi!
hali,,minden okés,,,juni 3 án most lesz a mütétem,ami lesz 6 án bulitok sajna nem tudok ott lenni,nem tudom mikor vágnak ki a korházból...
veletek mindig látom mi történik itt ,nézegetem a képeket...úgyhogy csak töltögessétek fel..
okés,szuper,és sikerült másolni?
,majd akinek kell szinre fújja,,legalább saját motor szine lesz majd...ha M on leszek jelentkezek...üdv és köszi
Nekem az mindegy. Lényeg, hogy értsenek hozzá. Felőlem akár "murvás" használtautó nepper is lehet, ha tud rajtam segíteni...
Az lesz. Levelet kap a Suzuki magyarország. Bár az most nyílván jobban izgatja őket, hogy nem mennek az eladások. :-)
Segítőkésznek tüntek a telefonban. Bízom benne kiderül valami...
Ha nem segítenek akkor pereld be a picsába
A Prop tech mellesleg az esztergomi Suzuki motorszervizzel azonos.
Ja és Csabi a prop-tech tulaja nagyon jó fej, nekem is segített tavaly, nyugodt szívvel vidd hozzá a Busát.
Mi kb. 16 órakor a Hungaroringen találkozunk, leszünk páran.
Köszike!

A Vasárnapot még nem tudom, hívtak barátok motorozni Szilvásváradra. Ti honnan és mikor indulnátok?

Beszéltem telefonon a prop-tech-kel. Esztergomban vannak és van valami váz mérő műszerük. Következő héten Pénteken vihetem hozzájuk a motort.

Egyébként jellemző az országra, hogy egy garanciális motor hiba megállapításához és megjavításához az ügyfélnek fizetnie kell. Egy "független" szervízben mert az úgynevezett "gyári" szervízek és importőrök nem segítenek a bajban. Az én esetemben mondjuk az importőr a hunyó. A kereskedő segítene...

Tök gáz. Ez már a 4. új Suzukim, s most úgy érzem nem lesz több.
Söt a futómüvet,vázat is helyre tudjuk rakni akár milyen görbe De nem garis alapon