Tudnak meglepetést okozni az biztos,hisz a felsőkategóriás autók többségét csak az elektronika fogja meg 250-nél...A gyorsulás más kérdés.
De azért tényleg más a plexi mögé kuporodva küzdeni az orkánnal,mint terpeszkedni egy masszírozós bőrülésben...
Akkor kérdezném, hogy azon néhány emberke akar-e jönni a nemzetközi, 10 éves jubileumi Hayabusa Találkozóra? (azok válaszoljanak, akik már befizették a pénzt) már csak 26 nap...
1. feket663.
Én is jártam már hasonlóképpen egy ABT tuningos diesel A6-os Audit 270-el bírtam megelőzni, miután ő még befért egy előzésbe én meg beragadtam egy kamion után pár száz méterig. meg be kellene hajolni a plekó mögé, ami nekem nem nagyon megy, meg már öreg is vagyok, félek is, hideg is volt még, meg ilyesmik sokasága. Ha egy ilyen géppel tudnak egy kis előnyt szerezni akármilyen motor ellen, akkor már szinte nyert ügyük van, mert azért mennyivel kellemesebb egy autóval menni 280 felett, mint egy motorral. Szerintem. Egy a lényeg, mindenki érjen haza, aki idióta az meg csak menjen, én már nem sietek sehová.
Természetesen a Porsche 911 tulajának üzenem Szerbiába, ugyan ezt ismételjük meg nappal és úgy hogy a 15 éves fiam nem ül mögöttem
Bakker 280-ig nem tudtam elmenni mellette
De azért tényleg más a plexi mögé kuporodva küzdeni az orkánnal,mint terpeszkedni egy masszírozós bőrülésben...
1. feket663.
Ezért motorozok én már 35 éve
Ne máár.Ennyire gyorsul a 911?
Gondolom,a fiaddal mögötted nem koppant ütközésig a markolat...
Ő meg kitiporta a padlólemezt is.
Bakker 280-ig nem tudtam elmenni mellette
(nem szeretik ha teleírkálják a fórumot nem odaillő dolgokkal (és igazuk van)!)
(De én nem vagyok fényképész! Csak művészlélek! )