Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

melyik típust nyúzzátok? mesélsz róla pár szót?
hát siettünk
hello

imerösöknek 15000.- komplett
Szeva Biri..
Van egy szett busa tompított xenonod? Mibe fáj?
Bakker pedig tegnap épp buli volt, miért nem hívtál?
Mondjuk 19, 45-től reggelig kimaradt az idő
tegnap szegeden voltam de nem láttalak

szép a templom este
Igazolhatjuk Menyussal hogy a Schubert nagy sebességnél is megállja a helyét!
pl schubert s1? vajon nagy sebességnél is frankó?

ami a design-t illeti úgyis át akarom fújatni az egészet, h passzoljon a géphez.

amúgy nem lehet valahol sisakokat próbálni? elvinni egy tesztkörre v ilyesmi...
Az a baj hogy a legtöbb modern fejleszett sisak nagyon jól szellőzik. De ezeket csak mélyedésekkel púpokkal kiugrókkal tudják optimális szinten elérni. ezért a legtöbb sisaknak van több kevesebb szélzaja. de ez függ a motortól plekó magasságtól meg még a franc tudja mennyi dodlogtól. ha halk kupakot akarsz akkor SCHUBERT.. talán de a dizájnja vaskori...
hmm... mondasz valamit... lehet h nekem volt csak ilyen légből kapott elképzelésem avval kapcs, h a verseny sisakok hangosak, bocsesz.

nem azt mondtam, h 200nál diskurálni szoktunk, hanem ott a keletkező zajtól a hangvezérlés miatt bekapcsol adásba és akkor hallgatjuk mindketten oda-vissza a nagy sistergést. ezért nem szeretnék hangos sisakot, h nehogy már alacsonyabb sebességnél is ez legyen.
ezeknek a használatát te döntöd el. Nem hiszem hogy a versenyzők akár rövid távon is szeretnék a szélzajt így szerintem viszonylag csendesek. az átbeszélő szettet bizti be tudod rakni bár 180-200nál talán nem diskurálni kell hanem koncentrálni de azt elég jól... nem?
"Versenyplexi, tépőfólia"... utcára? nameg ha az egész versenybukó akkor gondolom nem a csendessége lesz az erőssége.
van bluetooth átbeszélő szettünk, azért jó lenne ha élvezhetően lehetne használni és a hangvezérlés miatt nem kapcsolna be már 100-nál a fellépő zajok miatt... amúgy most laser-nél 180-200 között kapcsol be :)
Szeva,
Szerintem:
Shoei... nagyon drága és egész jó
Arai.. drága és jó de nem mindegyik
AGV... olcsóbb és egész jó
HJC... "nagyon" olcsó és jó (nekem is az van de ez pont nem a jó)
A többi szerintem csőcselék...

Én most AGV-t nézek ti-tech, vagy GP pro típust azok egész türhető áron vannak. A gond inább azokkal a részekkel van ami kilóg a bukó síkjából... szellőző, fülek ilyesmi. azokm tudnak kurvára fütyülni vagy vitorlaként viselkedni. Aztán a bukó alja már ne egyenes legyen hogy emelje egy kicsit nagy sebességnél a súlyát, kevesebb nehezedjen a nyakadra, dupla D gyűrűs zár jó plekó szóval van mire odafigyelni. Ne kapkodd el! karácsony előtt dobálják majd utánad lehet...
Csöle: na jó, de melyiket legalább közelítőlega rengetegből?

Hernyó: tapasztalatok a tieddel kapcs? nem cserélnéd másra?
Hjc hq1, nehogy mán Csölének legyen igaza! Meg láttam már70 valamennyiért! Nekem is az van!
170...
Hát?! Azon kívül hogy biztos marha erős és bizti állat hangja van semmi normál dolgot nem látok benne! Csúnya, meg nem tudom ki maradna meg rajta, gondolom nem 160 a vége!
És most van egy rakás akció is!http://imet.hu/index.php?conte...
Shoei-t vegyél! 80-100 ezer körül már van és tökéletes!
annyira jó hogy erre rá tud idomulni a motoros,már nem is látszik
nayyira bele olvadt az aerodinamikába,
Kúltúrált napot!
Nekem nincs képtáram,se más.Úgyhogy azt ígértem írok a két gurulás képeiből 1 cd-t!Csak mocsok lusta vagyok! Mocsok lusta,de mivel ígértem lesz.
igazi utasbarát
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ gec nagyon ott van.
Menyi péz
Ha eladod a köfejtőd abbol biztos kijön
na h mással is zaklassam a csapatot :
szerintetek milyen bukót érdemes venni?

a mostani (laser vertigo) egy gyors szükségmegoldás eredménye lett (a korábbi hjc eltörött az sv-s balesetemnél). ez sv-hez még elment, de amióta megvan a busa már több problémám is van vele:
- ~160 felett le akar jönni a fejemről fölfelé, így mindig előre jó szorosra meg kell húznom a csat pántját, valamint úgy belenyomódik az arcomba ill a homlokomnak, h az már nagyon nem kényelmes...
- amikor egyszer nagyobb sebességgel megyek vele, utána folyamatosan olyan kattogó/recsegő hangokat hallok benne, mintha tekergetném a merev műanyagot. ez is nagyon zavaró és gondolom nem is természetes.
- alapvetően nem valami halk sisak

szóval valami olyan bukó kellene, ami biztonságos, kényelmes, jól passzol fejre és nem akar sem elforogni sem lejönni, lehetőségekhez képest halk. nyilván számít az ár is, de nem feltétlenül az a mérvadó. ha van valami über cucc akkor lehet h megéri az árát, de ha ilyet lehet már 60e-ért is venni akkor nyilván inkább az volna a jó mint a 200e-es sisakok...

vélemények, tapasztalatok?

Mr.! tegnap mutattad a tied, az már bizonyított biztonságot illetően, az amúgy micsoda és mennyiért?

előre is köszi mindenkinek!