pénteken a parkolóban meghúzták a jobb kipumat... elhúztak mellette egy kézi kocsit és lekoccolták. a fekete cucc lekopott egy kb 20cm részen és alatta ott virít a fém szín.
hatalmas volt a fejem mikor megláttam, ráadásul úgy kellett lenyomoznom, h mi történt ill kideríteni a tettest, aki elsunnyogta az egészet (céges zárt parkolóban egy külsős jött irodaszereket szállítani). ez volt pénteken.
szombaton túráról tartunk hazafelé, leválltunk a csapatról mert időre haza kellet érnünk. szentendréről tartunk kifelé bp irányába a dobogókői lámpa után amikor egyszercsak recsegés/ropogás, dobás a motoron, a segge arrébugrik, cikázunk és billenünk minden felé... hátulról ránkjött egy vén tata! bnőm hátul, rögtön beparáztam, h lezúzta a lábát (a kocsi jobb eleje jött rá a moci bal hátuljára). rögtön 2 sávos kisorolás és megállás. adrenalin és pulzus a plafonon. ekkor veszem észre, h nincs kocsi... elhúzott a köcsög, meg sem állt. szerencsére bnőm lábát nem érte a kocsi, a kipu felfogta... szóval most a bal kipu is hozzá lett igazítva a jobbhoz, csak ez végig lett tolva és sokkal erősebben...
a nagy izgalomban én a kocsiból semmit nem láttam és nem is néztem, meg őszintén szólva eszembe sem jutott, h elhúz és meg sem áll... kérdem én, honnan tudta mondjuk, h nem törte rommá az utas lábát, meg egyébként is milyen alapon mer elmenni?!
csajom amit látott a kocsiból az alapján feljelentés történt, de nem passzoltak a rendszám/stb. adatok, úhogy valszeg nem lesz semmi érdemi fejlemény és mellesleg így mindent fizethetek majd én, nem pedig a vén trotty kötelezője...
a képeken a két kipu... szerintetek mit lehet tenni vele ill. mennyibe fáj a két dob cseréje?!
ha már itt tartunk, akkor az egyik képen látszik, h a lánc picit rozsdásodik... párszor eláztam vele az igaz, de amúgy garázsban áll. fújni "száraz" láncspray-el szoktam, mit tegyek még az érdekében?
a nagy izgalmak után vasárnap is becsatlakoztam egy túrára, 350km-t csavartunk pannonhalmára majd leválltunk haverral, bakonyban jártunk erre - arra aztán haza. holnap lesz 3 hetes a mocim, tegnap már átléptem a 3.8e km-t :) a kezdeti nagy szerelem után folyamatosan egyre jobban szeretem, csak most nagyon sajnálom szegényt a két oldali meghúzás miatt... :(
Na az enyém igen!
És ma vezette a busát is! Azt mondta (ez találó):
" olyan átülni a busa nyergébe, mintha valami videojátékba csöppennél ahol te vagy a gonosz és az a cél, hogy mindenkit leelőzz!"
hamar indül a történelem a gépnél