Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fasza
hamar indül a történelem a gépnél
pénteken a parkolóban meghúzták a jobb kipumat... elhúztak mellette egy kézi kocsit és lekoccolták. a fekete cucc lekopott egy kb 20cm részen és alatta ott virít a fém szín.

hatalmas volt a fejem mikor megláttam, ráadásul úgy kellett lenyomoznom, h mi történt ill kideríteni a tettest, aki elsunnyogta az egészet (céges zárt parkolóban egy külsős jött irodaszereket szállítani). ez volt pénteken.

szombaton túráról tartunk hazafelé, leválltunk a csapatról mert időre haza kellet érnünk. szentendréről tartunk kifelé bp irányába a dobogókői lámpa után amikor egyszercsak recsegés/ropogás, dobás a motoron, a segge arrébugrik, cikázunk és billenünk minden felé... hátulról ránkjött egy vén tata! bnőm hátul, rögtön beparáztam, h lezúzta a lábát (a kocsi jobb eleje jött rá a moci bal hátuljára). rögtön 2 sávos kisorolás és megállás. adrenalin és pulzus a plafonon. ekkor veszem észre, h nincs kocsi... elhúzott a köcsög, meg sem állt. szerencsére bnőm lábát nem érte a kocsi, a kipu felfogta... szóval most a bal kipu is hozzá lett igazítva a jobbhoz, csak ez végig lett tolva és sokkal erősebben...

a nagy izgalomban én a kocsiból semmit nem láttam és nem is néztem, meg őszintén szólva eszembe sem jutott, h elhúz és meg sem áll... kérdem én, honnan tudta mondjuk, h nem törte rommá az utas lábát, meg egyébként is milyen alapon mer elmenni?!
csajom amit látott a kocsiból az alapján feljelentés történt, de nem passzoltak a rendszám/stb. adatok, úhogy valszeg nem lesz semmi érdemi fejlemény és mellesleg így mindent fizethetek majd én, nem pedig a vén trotty kötelezője...

a képeken a két kipu... szerintetek mit lehet tenni vele ill. mennyibe fáj a két dob cseréje?!

ha már itt tartunk, akkor az egyik képen látszik, h a lánc picit rozsdásodik... párszor eláztam vele az igaz, de amúgy garázsban áll. fújni "száraz" láncspray-el szoktam, mit tegyek még az érdekében?

a nagy izgalmak után vasárnap is becsatlakoztam egy túrára, 350km-t csavartunk pannonhalmára majd leválltunk haverral, bakonyban jártunk erre - arra aztán haza. holnap lesz 3 hetes a mocim, tegnap már átléptem a 3.8e km-t :) a kezdeti nagy szerelem után folyamatosan egyre jobban szeretem, csak most nagyon sajnálom szegényt a két oldali meghúzás miatt... :(

jah, amúgy szép napot mindenkinek! :)
Hmm szépfiu nyami mutasd a popod
helyes
má engem is felidegesitettek
Reggelt! Ma rosszindulatú, gonosz, utálatos napom van
vagy inkább mert hétfő van!
jó a hír tetszik
és már lassan lehet szervezni a csapatot hogy ki is megy el rá,mert már iratkozom is fel rá.
1.zoo+kriszta
Na az enyém igen!
És ma vezette a busát is! Azt mondta (ez találó):
" olyan átülni a busa nyergébe, mintha valami videojátékba csöppennél ahol te vagy a gonosz és az a cél, hogy mindenkit leelőzz!"
Bizony bizony! Kicsit átengedtem neki a Stromot, had melegedjen fel útközben
Nem volt 10 fok a Börzsönyben, az tuti. megnéztük.

jövő héten már fagypont közeli lesz a hőmérs!

hova megyünk majd?
Zo!
Milyen jó, ha van az embernek bátya, aki szereti!
Nekem is van tudom miröl beszélek, de szerencsére nem motorozik!
hát ez...bazzz
fejezétek már be!
Biri, ha egy "híres" fekete-piros busát, és egy gyönyörűszép kék DL-t láttál, azok valóban mi voltunk!

Az alábbi kép nem a teraszajtóban készült, hanem a Rétságon!
ZORRO!

Téged mindenki csak fotoz, és felrak a forumra!
Ez is egy jó kép!
Mi ilyenkor is megyünk!...na miért is?

...mert nem vagyunk KRÉMESEK!
Meg.hogy tejből van
Itthon pihizik!
Itthon pihizik!
nem jöttünk visszafele a medveparkbol
fiveurban

Én kicsit irigykedem a milkára, hogy milyen jó neki, mert igen csak sokan szeretik!

De hol az XX?
Csak nem motoroztál te is!?
Mert egy busát csak észre vettem volna!
Te a LILA vagy
Hogy én milyen szépvagyok?!
Ma találkoztunk Milkával!