Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali
dolgozok,keményen kell a pénz az új gépre...
benzinkúton már elöléptettek supervizor -nak "kisfönöknek"
esténként pizzafutárkodok kocsival.
menni fogok lassan mütétre magyarba,kiveszik a cuccost a lábamból
tömören ennyi
busa teleltetés... mit érdemes róla tudni? akku? és ha riasztó is van?
egyéb figyelemre méltó dolgok?
szeva Zooo..
Mizu veled ott kint?
mikor jösz haza?
motor projekt?
simán megcsinálnám ha nem az álommotorral kéne menni..biztos jo buli
nem engedném hogy minuszokban rá faggyon a jég és dolgozzon,ennél többet érne a motorom
még az autókat is itt ott eldeformálja a jég...

Ezt találtam
Lehet hogy nem is vagyunk kemények?(busások)
Vagy nem vagyunk elég őrültek
túra?
hja...meg van vagy 5 fok.... Én ilyenkor nem biztos, hogy motoroznék....
szép reggelt mindenkinek!

de, ki lehet kapcsolni, de tudod kinek van kedve menet közben nyomogatni a gombokat, meg figyelni a halk visszajelző "bip" -et, h megtörtént-e amit akarok v sem...

amúgy látjátok milyen szépen süt a nap?! ezek szerint mégsem tettem le tegnap este teleltetni a mocit
nem lehet kikapcsolni?

és igy megoldva a "zaj bakapcsolás",beléptek a 150 es alá akkor bekapcs,mikor meg csapapatod a német pályákon akkor kikapcsol?
jioo akkor megbopcsájtunk de ne forduljon ekön többet
hááát, akkor örültem, így utólag :)
Megvagy!
Te voltál!(a hátizsák volt a döntő)
hát valamibe haza kellett hozni a kiput :) de már levettem...
fuuj az kawasakis vedd már le
ja, külünös ismertető jelem a busán kívül, h egy nagy zöldes hátizsák volt a hátamon.
18:58kor indultam vissza, szóval kb 19:30 körül vmikor lehettem ott, mert nem száguldoztam visszafelé a sötétben. ha ez is belefér a 7óra körülbe, akkor igen...
Andrew!
Téged láttalak 7körül a Vörösvári úton a flóriánfelé száguldani?
köszi mindenkinek a bukó ajánlásokat és véleményeket, igyekszem még jobban utána olvasni mindegyiknek, meg teszteket is nézni.
igazság szerint a jelenlegi állás szerint az s1 felé húz a szívem, de karácsonyig még van idő :) jézuska listája még nem végleges

ma este még elmotoroztam Esztergomba, így most már megvan a jobb oldali dobom is, hála Zizónak! hétvégén átdobom őket...

Bp-re visszaérve ráfordultam még a Váci útra menni egy kört föl-le, aztán bepróbálkozott egy porche 911...
szegény... biztos buliba tartott és nagyon letörtem a kedvét, mert minden pirosnál csúnyán ottmaradt.

nekem azért jó volt

sajna most már megjön a szutyok idő, le kell tenni a gépet, de ahogy egyik havarom mondta:
"reméljük a globális felmelegedés lesz olyan jó hozzánk, hogy hamarosan újra gurulhatunk"
Nekem volt S1-m is, most meg egy X-Spirit Shoeit használok, nekem jobban bejön a jobb szellőzés. Lehet, hogy ez egyéni probléma volt, de nekem volt a zajspektrumában egy olyan freki, ami kimondottan zavaró volt. A Shoei hangosabb, de mégis kellemesebb. Pedig még lazábban is illeszkedik a fejemre, mint az S1. Én innen vettem az X-Spiritet: www.mlol.de
tuti, ez lett volna másik kérdésem, h ha utasnak van akkor a mérete miatt nem áll-e folyamatosan bele a hátadba :)

bp-en hol érdemes schubert sisakokat nézni?
S1! Csak 35 fok felett cserélem le Cabergre, mert az sokkal huzatosabb( igaz hogy attól meg a szemem olyan piros mint a nyúlé) volt hogy elindultam 10 fokban a Cabergben és visszafordultam az S1-ért mert szétfagyott a fejem!
Eddig 30 000 kilométert mentem benne, és tegnap vettem egyet az asszonynak is, mert ebben kap levegőt a Német autópályán is!( Természetesen csak kizárólag ott megyünk 130 felett! )