hali
dolgozok,keményen kell a pénz az új gépre...
benzinkúton már elöléptettek supervizor -nak "kisfönöknek"
esténként pizzafutárkodok kocsival.
menni fogok lassan mütétre magyarba,kiveszik a cuccost a lábamból
tömören ennyi
simán megcsinálnám ha nem az álommotorral kéne menni..biztos jo buli
nem engedném hogy minuszokban rá faggyon a jég és dolgozzon,ennél többet érne a motorom
még az autókat is itt ott eldeformálja a jég...
de, ki lehet kapcsolni, de tudod kinek van kedve menet közben nyomogatni a gombokat, meg figyelni a halk visszajelző "bip" -et, h megtörtént-e amit akarok v sem...
amúgy látjátok milyen szépen süt a nap?! ezek szerint mégsem tettem le tegnap este teleltetni a mocit
18:58kor indultam vissza, szóval kb 19:30 körül vmikor lehettem ott, mert nem száguldoztam visszafelé a sötétben. ha ez is belefér a 7óra körülbe, akkor igen...
köszi mindenkinek a bukó ajánlásokat és véleményeket, igyekszem még jobban utána olvasni mindegyiknek, meg teszteket is nézni.
igazság szerint a jelenlegi állás szerint az s1 felé húz a szívem, de karácsonyig még van idő :) jézuska listája még nem végleges
ma este még elmotoroztam Esztergomba, így most már megvan a jobb oldali dobom is, hála Zizónak! hétvégén átdobom őket...
Bp-re visszaérve ráfordultam még a Váci útra menni egy kört föl-le, aztán bepróbálkozott egy porche 911...
szegény... biztos buliba tartott és nagyon letörtem a kedvét, mert minden pirosnál csúnyán ottmaradt.
nekem azért jó volt
sajna most már megjön a szutyok idő, le kell tenni a gépet, de ahogy egyik havarom mondta:
"reméljük a globális felmelegedés lesz olyan jó hozzánk, hogy hamarosan újra gurulhatunk"
Nekem volt S1-m is, most meg egy X-Spirit Shoeit használok, nekem jobban bejön a jobb szellőzés. Lehet, hogy ez egyéni probléma volt, de nekem volt a zajspektrumában egy olyan freki, ami kimondottan zavaró volt. A Shoei hangosabb, de mégis kellemesebb. Pedig még lazábban is illeszkedik a fejemre, mint az S1. Én innen vettem az X-Spiritet: www.mlol.de
S1! Csak 35 fok felett cserélem le Cabergre, mert az sokkal huzatosabb( igaz hogy attól meg a szemem olyan piros mint a nyúlé) volt hogy elindultam 10 fokban a Cabergben és visszafordultam az S1-ért mert szétfagyott a fejem!
Eddig 30 000 kilométert mentem benne, és tegnap vettem egyet az asszonynak is, mert ebben kap levegőt a Német autópályán is!( Természetesen csak kizárólag ott megyünk 130 felett! )
dolgozok,keményen kell a pénz az új gépre...
benzinkúton már elöléptettek supervizor -nak "kisfönöknek"
esténként pizzafutárkodok kocsival.
menni fogok lassan mütétre magyarba,kiveszik a cuccost a lábamból
tömören ennyi