Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Ez a szálloda ugyanaz mint amit a németek ajánlottak emailban, 2 éjszaka kb 110 euro!
Ehh
Segíthetnél!
A komplett szet ennyi.
Ha gondolod, akkor megkérdezem, hogy mennyi a posta idáig, ha ez megvan, és megbízol bennem annyira, hogy ezt a 10-enpárezer forintot nekem előre elküldöd, akkor megrendelhetem neked, úgy, hogy egyből a címedre küldik a cuccost. De jobb szeretném azt, ha beregelnél az e-bay-re (akármelyiken lehet, nem muszály a németen, ha jobban beszélsz angolul, akkor akár az ebay.com-on is, ami az usa oldal) és te magadnak intéznéd el. A pénzátutaláshoz meg a legbiztosabb a paypal, ha van dombornyomott bankkártyád. (ha nincs, akármelyik banknál igényelhetsz ilyen hitelkártyát). Ha bármiben elakadnál, szivesen segítek.
Forrasztgatós És ugye a + - sem mindegy
Nah tudsz segíteni?
Amúgy ez darabonként annyi?
Vagy a 2 nagy és a 2 kicsi óra hátlap összesen?
tudnék valakit...
Hát igen ez jó lenne!
De ebayhez nem értek!
Nem tudom ki tudna ebben segíteni! :(
Ejjha!
Na és ezek milyen ledek? Úgy kell beleforrasztani vagy megvan a foglalat?
Felvettelek msnen! :)
én ezt találtam szálloda ügyben...
31 db plccII_ led van benne 170 Ft / db Üllöi Leonárdósarok
Fazer1000! Adsz nekem egy elérhetőséget, esetleg rámcsörögsz?
Hát ezt kizártnak tartom.....
Valaki aki regelt és tud is németül nem tudna utána járni ez ügyben?
Na szasztok!
Ma kaptam levelet egy bizonyos René-től germániából hogy no problem hogy XX-el megyek (ezt írtam regnél mellékletként), valamint kérdezte hogy miért nem foglalunk szállást, ugyanis amik szobák vannak az egy szálloda szobái ami közvetlen a rendezvény helye mellett van, ami egy camping! Kérdezte hogy sátrazunk? Meg hogy szinte mindenki a szállodában fog lakni és kajálni! Nos ezek után kérdem: nem volna egyszerű abban a szállodában helyet foglalni?
Sziasztok!
Biri hamarosan megrendelem a xenont a busába! :))

Na és lenne egy kérdésem felétek!
Kék háttérvilágítást szeretnék a műszerfalba és a kijelzőkbe!
Hány darab és milyen led vagy izzó kell?
Esetleg nem tudjátok hol lehet venni fehér színű hátlapot hayabusa emblémával?
Köszi!
Ja...56cm-es koptató hosszabbítóval mi?
hát én nem is tudom
Úgy ahogy mondod Szőr'!
Egy hang a sok közül. Ami hallatszik. Mint ahogy a vasam is zenélt ma. Nálam 12 hónap a szezon! 2 hete vasárnap este 6 órakor még koptatón fordultam az M0-on oda és vissza. Ez nem hang hanem mánia... Szerintem vagyunk még egy páran... Te?
Hang vagy!
Én ma beindítottam a vasat.... sőt, ha kicsit előbb érek haza lóra is pattantam volna. kurvára viszket itten hátul...
Tittelett!
Még élek!