Ha gondolod, akkor megkérdezem, hogy mennyi a posta idáig, ha ez megvan, és megbízol bennem annyira, hogy ezt a 10-enpárezer forintot nekem előre elküldöd, akkor megrendelhetem neked, úgy, hogy egyből a címedre küldik a cuccost. De jobb szeretném azt, ha beregelnél az e-bay-re (akármelyiken lehet, nem muszály a németen, ha jobban beszélsz angolul, akkor akár az ebay.com-on is, ami az usa oldal) és te magadnak intéznéd el. A pénzátutaláshoz meg a legbiztosabb a paypal, ha van dombornyomott bankkártyád. (ha nincs, akármelyik banknál igényelhetsz ilyen hitelkártyát). Ha bármiben elakadnál, szivesen segítek.
Na szasztok!
Ma kaptam levelet egy bizonyos René-től germániából hogy no problem hogy XX-el megyek (ezt írtam regnél mellékletként), valamint kérdezte hogy miért nem foglalunk szállást, ugyanis amik szobák vannak az egy szálloda szobái ami közvetlen a rendezvény helye mellett van, ami egy camping! Kérdezte hogy sátrazunk? Meg hogy szinte mindenki a szállodában fog lakni és kajálni! Nos ezek után kérdem: nem volna egyszerű abban a szállodában helyet foglalni?
Sziasztok!
Biri hamarosan megrendelem a xenont a busába! :))
Na és lenne egy kérdésem felétek!
Kék háttérvilágítást szeretnék a műszerfalba és a kijelzőkbe!
Hány darab és milyen led vagy izzó kell?
Esetleg nem tudjátok hol lehet venni fehér színű hátlapot hayabusa emblémával?
Köszi!
Úgy ahogy mondod Szőr'!
Egy hang a sok közül. Ami hallatszik. Mint ahogy a vasam is zenélt ma. Nálam 12 hónap a szezon! 2 hete vasárnap este 6 órakor még koptatón fordultam az M0-on oda és vissza. Ez nem hang hanem mánia... Szerintem vagyunk még egy páran... Te?
Ez a szálloda ugyanaz mint amit a németek ajánlottak emailban, 2 éjszaka kb 110 euro!