Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pszt.
Összefutunk?

Vasalooooooooooo!
Annélkül?

Ott a helyem!
És csak a vajda péter felöl lehet megközelitteni!

Az erösebbeknek!
Helló Mindenki!

Jómagam nem vagyok "busás", de a motorommal már sokan találkozhattatok. Én vagyok Zorro bátyja.
Nem akartam belevau a sztoriba, de azért 2 megjegyzésem nekem is lenne, mivel én az elejétől a végéig napi szinten követtem az eseményeket, kezdve a Busa megvételétől.
1. amikor Zorro megvette, nem említette se a tulaj sem a motor szerelője azt az elhanyagolható apróságot, hogy a vezérműlánc sz@r állapotban van. az lett felsorolva hogy mi lett kicserélve rajta. ennyit a "trehányságról". a mai napig nem értem, hogy miért szakadt el, minden előzetes jel (zörgés, csörgés, stb) nélkül. mindegy.
2. volt egy vevője a Zolinak a motorra, akit akár fixnek is vehetünk, mivel azt mondta, szombaton (ez már volt egy hónapja!) jön és elviszi. egy hétig minden nap betelefonált az Amargoba és mindig (értsd pénteken is) azt a választ kapta, hogy szombaton rendben lesz! Nem lett, a vevő pedig még szombton vett kápé egy másik busát

Jópár sör kellett, hogy aznap egyáltalán le tudjon ülni megnyugodni, olyan ideges volt! De ezt mindenki érti gondolom. Én örülök, hogy így vagy úgy , de végre pont került a történet végére. A következtetéseket pedig egy széles plénum már le is szűrte magában...

Kálmán
(a déelt meg nem fikázni )
bizti összefutunk.
amúgy Bátszi motornál fogok kempinggelni sanszosan elég sokat, csak most nem egyensárgába
minnyán megkeresm
Ez Szeged ugye?!
a pofám leszakad.......
a pestiek csak találgatnak,erre a szegedi arcok meg belinkelik a térképet........
gabibácsi-visszavonok mindent! királyvagy.(de ezt is visszavonom)
A gyengébbek kedvéért!
aakor ott talizunk.......
de én sem tudom a pontos cimet....
én mennék csak már nincs mivel

ha valaki esetleg szintén, én holnap 11től Devilsen leszek a Fradi pályánál valahol, csak még nemtom hol is lesz pontosan
Holnap délben valaki egy light-osat valamerre?
szép estét
Jó estííííít
Köszike!
bocsiiiiiiiiii
Szep jo estet mindenkinek!
Nem lökted szépszemü számát!
estééééét
Akkor a túraplexit még én is használtam!
Tittelett!
Saktóé volt....
Zorró! Saktó-é volt a Busa?