Na ugye? Nem kell irigykedni! Legalább rád volt!
Viszont mi kicsik vagyunk, elférünk! Két mondás nagyon igaz!
1. Kicsi a bors, de erős!
2. Jóból a kevés is elég!
Nincs bőr az én méretemben sajna, az xs-es is nagy rám! Pedig bőrt szerettem volna, fekete-fehéret! Ebben a Cordurában viszont van térd, csipő, gerinc, hát és váll védő, ami azért fontos! Bár először a csipővédő nyomott, de már rájöttem, hogy kell beigazgatni!
Ettől már csak a Motty AFR jobb, mert ahhoz fékpad sem kell, mert egy szélessávú lambda szondával automatikusan oda állítja az injektorokat, amilyen üzemanyag-levegő arányt beállítasz neki, sokkal nagyobb a fordulatszám-gázállás felbontása van benne data logger is, ami hátránya van, hogy nem plug & play cucc, kicsit forrasztani kell, de bármilyen injektoros motorhoz hozzá lehet csatlakoztatni, meg minimálisan drágább, mint a Bazzaz (ehhez is lehet automatikus air-fuel mappingot kapni, de úgy már drágább a motty-nál), viszont a motty-t egy magyar ember tervezte és gyártja, ezzel is lehet támogatni az országot. A Bazzaz beépített Traction Controllja meg enyhén szólva kérdéses, mert nem szenzorokkal működik, hanem egy bizonyosnál gyorsabban nem engedi, hogy a fordulatszám növekedjen. Én a motty-t használom tökéletes elégedettséggel. Néhány kilométer alatt úgy kisimult a motor járása, hogy akár 40-el is mehetek 6. sebességbem és onnan is tisztán gyorsít.
kicsit brutállabb mint a dyno http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
és kompatibilis a többi cuccaival,gyors váltó,traction controll,egy igazi vadálatot lehet épiteni
Alyan 120-130 kilosra!
Féltem a tyukszaros életem! Pedig tudnék mit irni!
De bizton állithatom,a MAN kerekeivel,nemhogy egy számot,de akár 20atis szükittek,vagy bövittek!ahogy a kedves megrendelö kivánja! Nos jelentkezök?
Viszont mi kicsik vagyunk, elférünk! Két mondás nagyon igaz!
1. Kicsi a bors, de erős!
2. Jóból a kevés is elég!
a legkisebb börcuccis hatalmas volt rá!
Szétszedve!
Hagyd már azt a paripát!Már ugyis olyan mint egy erögép!
egyébként nemtudom kié lukas!Az enyém ugyan nem!
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
és kompatibilis a többi cuccaival,gyors váltó,traction controll,egy igazi vadálatot lehet épiteni
Enyém meg nemsokára teljesen fel lesz újítva!
és nem lyukas az oldala, nem ugy mint egyeseknek, igaz?
Erre csak annyit uirok!DE legalább müxik!
igen, vicces fiúk! Ahogy a gyerekmotorjuk is igazolja!