Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááá,a borospincében nem esett az eső minket annyira nem zavart
Sziasztok,

K5-ös Hayabusámról a következö cuccok eladósorba kerültek...
- 4:1 titán rendszer(120eFt); E-betüs(utcán is legális), furulyával.
kiváló állapotban. 185LE-t tud, padon mérve, dokumentálva
- G-PACK(8eFt)
- elsö fékcsö(5eFt).
Egész egyben 130eFt
- BAGSTER TANKBÖR + Hátizsák + esötakaró : 35eFt
gerifoka@freemail.hu / 06 30 3 777 661
Bátran keressetek.
Üdv. Geri
utolsó kép

Megint megnéztem a második képet és nem bírom abbahagyni a röhögést!
Szerintem világbajnok arcot vág a srác!
Szia Girl!
Megnézegettem én is a motorodat, és képet is csináltam róla, de akkor nem voltál a sátornál..Szerettem volna meghallgatni a DEVIL dobok hangját.
Tudtam hogy láttalak már valahol, később ugrott be, hogy itt a fórumon.
Hát az idő az tényleg megszivatott minket...
Szerintem a képeket nyugodtan kiteheted ide, ha valakinek nem tetszik, majd szól...meg kíváncsi is vagyok
Vááá ez igaz de ahogy Bohumil Hrabal Cseh iró mondta "Kelet - Európában nem érdemes kijózanodni"
Hát baromira hülye vagy Alex!
Nem tudom abbahagyni a röhögést!
Gábor! SV-s kolléga arcáról mit olvasol le nézd meg jobban második képen ha ki nagyitod a képet!
Halihó!

Tegnap mentem a Szekszárd-Paks útvonalon és utólértem egy 3 motorból álló csapatot. A "felvezető" motor bordó/piros oldalidomhiányos hayabusa volt.

A hayabusás srácon úgy tűnt, hogy kicsit uncsi neki a lassú tempo, mikor megelőztem őket, csatlakozott hozzám, csapattunk együtt vagy 10 km-t, majd mellém állt, elköszönt és lemaradt bevárni a többieket. Innen volt valaki?

Én kék-ezüst busával voltam.
összement a mosásba!
Ja és ott voltak Ők is a rend őrei igy néznek ki amikor szolgálatba helyezik magukat Nem , nem, ez már nem az evoluciós fázis ugy is mondhatnánk hogy testetölt a tudás.
Jahh, le sem ért a lábam
jól áll:)
két óriás között 4 gonosz törpe.
nem irok, inkább beszéljenek a képek....
legközelebb állitsd messzebbre,,a camerást...lássuk az akciót
Köszönöm a gurulást ZORRO-nak GáborXX-nek és a special guest stars-nak R1-es kolléga és SV 1000 kollégának.